ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ: Κυριακάτικη περιοδεία στο κέντρο της πόλης

12
1551

Κως, 12 Μαϊου 2019

 

Να στρέψει την προσοχή του Δήμου στα πραγματικά προβλήματα της πόλης και του νησιού ζήτησαν κάτοικοι και επαγγελματίες του ιστορικού κέντρου από τον Θεοδόση Νικηταρά και τα στελέχη της «Ισχυρής Κω» στην περιοδεία της Κυριακής.

Ειδικά ο εμπορικός κόσμος περιμένει δράσεις και επενδύσεις που θα στηρίξουν την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και θα τονώσουν την αγορά για δικαιότερη κατανομή του παραγόμενου πλούτου.

Οι επαγγελματίες του ιστορικού κέντρου της πόλης τόνισαν στο Θεοδόση Νικηταρά ότι με διάλογο και συνεργασία του Δήμου με τους δημότες μπορούν να αντιμετωπιστούν πολλά προβλήματα.

Η εγκατάλειψη του λιμανιού μετά το σεισμό, η κυκλοφορία στην πόλη και οι χώροι στάθμευσης, η καθαριότητα, η αναβάθμιση της εμφάνισης και λειτουργίας του ιστορικού κέντρου, η ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων, αποτελούν μερικά από τα ζητήματα που έθεσαν υπόψη του.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς τους ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους στην προσπάθεια δημιουργίας της ισχυρής Κω και τους διαβεβαίωσε ότι με διάλογο και συνεργασία ο Δήμος θα βαδίσει μαζί με τους δημότες στη νέα περίοδο που ξεκινά στις 26 Μαϊου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάποιος του σφύριξε στον Τριώφλοφο ΤΕΟ ότι η ΡΟΥΦΑ είναι παρακάτω, άρχισε να ιδρώνει και άλλαξε δρόμο....

    Τον κρατούσε ο Πέτρος να μην κόψει και συνέχεια του φώναζε… Γελά, γέλα, γέλα να δείχνεις αισιόδοξος και δυνατός…. Ο κοψιμιός ξεροκατάπινε και χαυ, χα, χα πέρασε από τα Χαλουβαζιά. Ο άλλος φώναζε, θα πέσει παντούφλα, χαμογελαστά είπαμε…

  2. Καλα οι δικηγοροι δεν συμμετεχουν;Ουτε σε μια περιοδια δεν τους ειδα….απλα πρεπει να του ψηφισουμε ετσι επειδή το λενε;Φανταστητε αν προεκλογικα δεν εμφανιζοντε μετεκλογικα τι θα κανουν.Ρεζιλη…..δεν νομιζω να παρασυρθεί ο κοσμος επειδή καποιοι εχουν προσωπικα συμφεροντα.Δημαρχο η Κως εχει δεν θελει καποιο αχυρανθρωπο που εμφανισανε παραμονες εκλογων

  3. Αληθεια στην….. τι ειπε;Θα σας δωσω και τα απεναντυ τζαμπα;Στα απεναντυ μαγαζια από τι ειπε;Ειστε κοριδα δουλευετε να πληρονετε ….και για την …. που την εχουν τζαμπα.

  4. Για σου Θεοδόση ανεξάρτητε.
    Για σου Θεοδόση που το ψέμα το έχεις κάνει καραμέλα.
    Για σου Θεοδόση της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ τσιράκι.
    Την βραδιά των εκλογών πριν βγουν τα αποτελέσματα δες τη ώρα φεύγει το πρώτο αεροπλάνο για να την κάνεις, άλλωστε είσαι πολύ καλός σε αυτό.
    Ούτε το σάλιο μας δεν αξίζει να σου ρίξουμε.

  5. ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ:Πριν από 45 λεπτά στο γραφείο Καματερού στην …… βρέθηκαν οι:Καίσερλη,Καματερός ,Α…….,Χονδρος
    της Ν.Δ.,Μπουζιώτας καιο δούλος του Καίσερλη ο Κ……..και εν μέσω
    έντονων διαφωνιών ,αντεκλήσεων βλασφημιών αποφασίστκε από μερικούς
    εξ αυτών η άρση της εμπιστοσύνης στον επικεφαλής Θ.Νικηταρά.Ας ρωτηθούν τα ΜΜΕ αύριο για λεπτομέρειες η διαψεύσεις.

  6. ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Η΄ ΘΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ