ΜΑΡΙΟΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ: Γνωρίζω,μπορώ και θέλω!

9
694

Γνωρίζω,μπορώ και θέλω!

id1

Απέναντι στην τοπική προεκλογική πραγματικότητα με ξύλινο λόγο, αντιπαραθέσεις και κοπιαρισμένες συνεντεύξεις με ευχολόγια, με την πλειοψηφία των υποψηφίων να έχουν γνώμη επί παντός επιστητού, να βρίσκονται σε παροξυσμό υπολογισμού ψήφων και συνωστισμού τους σε κάθε κοσμικό, εκκλησιαστικό, αθλητικό, πολιτιστικό ή άλλο γεγονός, όταν στο μέλλον,στις ανάλογες εκδηλώσεις, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ, αποφάσισα συνειδητά να είμαι ΑΠΩΝ.

Όταν τουρίστρια κείτεται τραυματισμένη στο οδόστρωμα 55 λεπτά  – ο πλήρης εξευτελισμός – τότε είναι ύβρις να μιλάμε για ανάπτυξη ή για την Κω του 2023! Όταν στα προβλήματα με ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως η υγεία, η διαχείριση-ποιότητα των υδάτινων πόρων, το πρόγραμμα ανακύκλωσης αστικών-στερεών αποβλήτων, ο ΧΥΤΑ, το αποχετευτικό, η καθαριότητα, το οδικό δίκτυο, οι παράνομες χωματερές, ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΣΤΕΣ, δηλώνω έντονα προβληματισμένος.

Είμαι ΠΑΡΩΝ με τις γνώσεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία που απέκτησα σε Διοικητικές Θέσεις Ευθύνης  κατά το παρελθόν,τις δράσεις μου και τη διάθεση μου να συμβάλω στην ποιοτική αναβάθμιση της  καθημερινότητας των πολιτών και  ανάπτυξης,με πολιτικές, με μεστό λόγο,ουσιαστικές παρεμβάσεις, προτάσεις και δράσεις, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ!

Επειδή  το παρελθόν είναι ο καλύτερος κριτής και οδηγός για το παρόν και το μέλλον,θα ήθελα να σας ενημερώσω για τις δράσεις μου,που  συνέβαλαν αλλά και θα συμβάλουν στην διαφημιστική αλλά και οικονομική αναβάθμιση του νησιού μας.

     Α/ Ως Προϊστάμενος των Ολυμπιακών Αερογραμμών(2006-2008) στη Σερβία,FYROM, Μαυροβούνιο, Βοσνία και Κροατία (ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΡΔΩΝ 22,35% ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ 51,93% ΕΤΗΣΙΩΣ), το Φεβρουάριο του 2007,προσκάλεσα το Δήμο της Κω στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου, με 1.100 εκθέτες από 56 χώρες. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ! Το 2018, (Βήμα της Κω, 23/02/2018), «Στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου συμμετείχε ο Δήμος Κω. Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ηλίας Σιφάκης προχώρησαν σε σημαντικές συναντήσεις που ανοίγουν νέες προοπτικές για τον τουρισμό της Κω, αναφερόμενοι στα πλεονεκτήματα της και στη δυναμική που διαθέτει ως τουριστικός προορισμός”! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.ΧΑΣΑΜΕ 11 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!

     Β/ Το Σεπτέμβριο του 2007,προσκάλεσα τους  15 καλύτερους  tour operator της Βαλκανικής στο νησί της Κω, παρουσία δημοσιογράφων και προβολή της Κω σε δύο ωριαίες εκπομπές στη σερβική τηλεόραση. Αιτήθηκα συνάντηση με το Δήμο της Κω με θέμα διαφήμιση και προώθηση της Κω στα Βαλκάνια. ΔΕΝ ΕΔΕΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ! Ιδιώτες και ο Γιάννης Ιωαννίδης (Βήμα της Κω,27/09/2007), ενδιαφέρθηκαν και διαφήμισαν την παρουσία τους.

     Γ/ Το Νοέμβριο του 2007  έγινε δισέλιδο αφιέρωμα της  Κω, στο περιοδικό Travel Magazine (Τεύχος Νοεμβρίου 2007 – 85.000 αντίτυπα).

     Δ/ Το 2017 ζήτησα συνάντηση με το Δήμο της Κω, με θέμα την αδελφοποίηση των Δήμων της Κω και Βελιγραδίου,για σεμινάρια Ευρωπαίων προπονητών, χειμερινή προετοιμασία ομάδων Μπάσκετ στο νησί μας και πρόγραμμα  χορήγησης υποτροφιών σε Κώους αθλητές. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!

    Ε/ Το 2018 προσκεκλημένοι μου στο νησί της Κω, οι προπονητές ποδοσφαίρου Pavlovic Milan,Τεχνικός Διευθυντής της κινεζικής Jiangxi Liansheng FC και εισηγητής προπονητών  της FIFA και ο Jan Børge Poulsen, σύμβουλος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Δανίας και εισηγητής προπονητών της FIFA. Αιτήθηκα συνάντηση με το Δήμο της Κω, με θέματα α) την προσέλκυση βαλκανικών ομάδων ποδοσφαίρου και Ακαδημιών ποδοσφαίρου της ΚΙΝΑΣ για την χειμερινή τους προετοιμασία στο νησί της Κω και β) την πραγματοποίηση Προσυνέδριου της FIFA στο νησί της Κω ΕΤΗΣΙΩΣ, βάζοντας έτσι στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη την Κω. ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!

Όλες αυτές οι δράσειςμε την καινούργια Δημοτική Αρχή του Θεοδόση Νικηταρά-θα έχουν ως συνέπεια τη σύνδεση τους με την  Ιπποκρατική Κω, την  Ανάπτυξη του Αθλητικού τουρισμού και την  τοποθέτηση της Κω στο χάρτη του Συνεδριακού Τουρισμού,άνοιγμα και εδραίωση της Κω στην αγορά των Βαλκανίων και της Κίνας, με αποτέλεσμα την επέκταση της τουριστικής περιόδου και την  περαιτέρω οικονομική τόνωση της αγοράς.

Οι εκλογές αυτές είναι οι πλέον κρίσιμες για το νησί μας,καθώς έχουμε φθάσει στο τέλμα και στην πλήρη απαξίωση του,οπότε δεν χωρούν άλλοι πειραματισμοί!  

Έχοντας πλήρη συνείδηση και επίγνωση των δυσκολιών, ζητώ την ψήφο σας, ώστε να συμβάλω στην αναβάθμιση της καθημερινότητας και της εικόνας του νησιού μας. Καθημερινότητας που έχει καταντήσει απογοητευτική  και εικόνας αποκρουστικής! Με οδηγό το παρελθόν, έχοντας τις γνώσεις, την πείρα και  την τεχνογνωσία που απέκτησα σε Διοικητικές Θέσεις Ευθύνης  αλλά και τα εργαλεία για την επίτευξη των στόχων, ΓΝΩΡΙΖΩ,   ΜΠΟΡΩ και ΘΕΛΩ να συμμετέχω στην προσπάθεια του Θεοδόση Νικηταρά για μια αληθινά Ισχυρή Κω! Με τουριστική πολιτική και μάρκετινγκ, σχεδιασμό και στόχευση!

Για μένα λοιπόν  η προεκλογική περίοδος ξεκινά την επομένη των εκλογών!

Πλούμπης Ι. Μάριος – Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δήμου Κω με την Ισχυρή Κω.

Πτυχιούχος Μάρκετινγκ & Προώθησης Πωλήσεων, πρόεδρος Π.Α.Σ Ανταγόρα Κω.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οδηγήθηκε σε χρεοκοπία και ξεπούλημα οταν ησουν Προϊστάμενος των Ολυμπιακών Αερογραμμών; Μαζί τα φάγατε και εις υγείαν των κορόιδων του ΠΑΣ;
    Το μεσοδιάστημα τί έκανες;
    Συνειδητά απών για να μην τρέχεις

  2. Πλούμπης Μάριος
    Συνήθως δεν απαντώ σε ανώνυμα σχόλια.Όμως για ενημέρωση σου φίλε μου που ειρωνεύεσαι σου γράφω τα εξής.
    1/ Πρώτος σε πωλήσεις…Τα έγγραφα στη διάθεση σου!
    2/ Ως προιστάμενος ,ζήτησα ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ που είχε ως αποτέλεσμα την πειθαρχική δίωξη του προηγούμενου προισταμένουΓιαννάκη Ιωάννη και την απόλυση του και επιστολή συγχαρητηρίων σε εμένα απο τον Πρόεδρο της ΟΑ.ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ!
    ΕΠΕΙΔΕΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ…ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ!

  3. ΠΛΟΥΜΠΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
    1/Στο μεσοδιάστημα 2010-2017 βρισκόμουν στη Θεσσαλονίκη,στην Κέρκυρα και αργότερα επιστροφή στην Κω,στην Υ.Π.Α. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ!
    2/ Όσον αφορά τον Ανταγόρα,ο Σύλλογος,δεν χρωστά πουθενά,έχει φορολογική ενημερότητα,τα βιβλία του έχουν κατατεθεί,έχουν υπογραφεί και εγκριθεί ως απολύτως ΝΟΜΙΜΑ,…….ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ να σε ενημερώσω ότι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΩ – ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ-ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
    ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ……ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ!

  4. Αφού εισουν τόσο καλός γιατί μόνο δυο χρόνια έμεινες στιν θέση που αναφέρεις κ δεν συνεχίσες εκεί …,,,
    Τα συμπεράσματα δικά Μας

  5. Να παρεις αγγαλια τον Καμματερο να ανεβεις μαζι στην εξεδρα αυριο.Με ρωτουν ανθρωποι που δεν είναι από εδώ δεν εχουν συγγενείς και κουμπάρους και θα ψηφισουν κομματικα .Ποιος είναι με τη ΝΔ τι να τους πω;οτι η τοπικη υποστηριζει τον υποψηφιο του Συριζα;Καλα κρασια.Οσο για στατιστικα δεν ξερω τι γινεται στο Βελιγραδι και δεν με ενδιαφερει,αυτο που ξερω και εγω και ολοι οι Κωοι είναι….Την μια χρονια είχαμε το μεταναστευτικο,την άλλη ένα τρομερο σεισμο,την τριτη…καναμε ρεκορ αφίξεων στο νησι.Χωρις καμια βοηθεια από τη κυβερνηση που δινεις αβαντα εσυ σημερα και με πολλους συντρόφους σημερα εναντιον,το νησι εμεινε ορθιο και πηγε μπροστα.Η Κως εχει δημαρχο,εσυ καλυτερα αντε μαζι με το Συριζα στο Βελιγραδι ,αν σκοπος σου είναι να μας πας πισω μαζι με τα φαντάσματα του παρελθόντος.

  6. Πλουμπης Μάριος.
    Για όποια απορία έχετε,θα απαντάω.
    Αγαπητέ μου φίλε,δεν έμεινα πάνω από δυόμισι χρόνια, διότι η εταιρεία-ΟΑ- με κυβερνητική απόφαση πουλήθηκε στον Βγενόπουλο και εμείς με νόμο του κράτους μεταφερθηκαμε σε θέσεις του δημοσίου σύμφωνα με τα πτυχία μας.Τα έγγραφα στη διάθεσή σας.
    Ευχαριστώ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ