Γ. Κυρίτσης: Θέλω να συγχαρώ την παράταξη Ισχυρή Κως και τον κ. Νικηταρά – Αναλαμβάνω την ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα, οφείλουμε να δούμε τα λάθη μας και να κάνουμε την αυτοκριτική μας

40
11779

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οι πολίτες αποφάσισαν και η δημοκρατία επιβάλλει το σεβασμό και την αποδοχή της απόφασης τους.

Αναλαμβάνω την ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα, οφείλουμε να δούμε τα λάθη μας και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Γιατί είναι δεδομένο ότι κάναμε λάθη.

Και εμείς έχουμε τη γενναιότητα να το παραδεχόμαστε και να το λέμε.

Θέλω να συγχαρώ την παράταξη Ισχυρή Κως και τον κ. Νικηταρά για τη νίκη τους την πρώτη Κυριακή.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει μόνο ένας δρόμος για το νησί μας την επόμενη τετραετία: ο δρόμος της συνεργασίας και της συνεννόησης.

Η Δύναμη Αλλαγής είναι μια παράταξη με ιστορία, εκφράζει υπαρκτές κοινωνικές δυνάμεις, ένα μεγάλο μέρος των πολιτών. Δεν είμαστε παράταξη με σημαία ευκαιρίας.

Για κάποιους το διακύβευμα ήταν “να φύγει ο Κυρίτσης”. Στην πραγματικότητα όμως το διακύβευμα είναι να φύγει μπροστά η Κως.

Είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας, που κανείς δεν μπορεί ούτε να μηδενίσει ούτε να ευτελίσει.

Στους πολίτες που στάθηκαν δίπλα μας και στην ιστορία μας, οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη του δεύτερου γύρου.

Σε αυτούς τους πολίτες οφείλω, εγώ προσωπικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ, όπως και σε όλα τα στελέχη, τους υποψηφίους και τους εθελοντές της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Κω, ακόμα και αυτούς που σήμερα έκαναν άλλες επιλογές. Την επόμενη μέρα, θα συνεχίσουμε να ζούμε όλοι μαζί στην Κω, να έχουμε ένα κοινό στόχο: να πάει η Κως μπροστά.”

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έπαιξες κ έχασες! Άφησες την Κω μέσα στα σκουπίδια.. στα χόρτα.. κατεστραμμένο λιμάνι. Χάλια δρόμους… Όπως είπα στον κύριο Νικηταρά πάμε να αλλάξουμε την Κω..

    • Άλλαξε ο Μανωλιος και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
      Η ίδια δικηγορική κλίκα που έβγαλε μπροστά τον Κυριτση
      Έβγαλε και τον Νικηταρά τώρα. Κι αν δεν τα βρουν και με αυτον
      …….αύριο θα στηρίξουν και την Ρουφα.
      Καημένη ΚΩΣ. Τι τραβάς και συ με τα θέατρα σκιών που σε κατοικούν.

    • Ηλιανα κανεις δεν επαιξε.Ναι κερδισε ο Καισερλης ,η T…. και τα α…… της Κω.Κερδισαν βγαινοντας πρωτοι…αλλα δεν μπορουν να κανουν τιποτα χωρις τη συνεργασια και συμμετοχη των αλλων,οποτε όχι τοσο αλαζονια ,γιατι θα τη βρεις μπροστα σου.

  2. Αγαπητη Ηλιάνα, αναμενουμε δηλαδη αυριο-μεθαυριο ολοκαινουργιο λιμανι και δρομους χωρίς χορτα και σκουπιδια; …γιατι ηταν χαζος ο Κυριτσης και τα αφησε ετσι επιτηδες εν οψει εκλογων, φανταζομαι. Μεχρι εκει φτάνει το μυαλο σας

  3. Δυστυχως απερχομενε δημαρχε αφησες την Κω στον αυτοματο….δεν εκανες ουσιαστικα εργα και το πληρωνεις…ελπιζω ο κος Νικηταρας να το λαβει σοβαρα υποψιν του!!!

    • ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΧΟ ΠΟΥ ΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΣ.
      ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΡΕΦΕΙ. ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ?? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΓΑΜΠΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ…ΤΣΟΠΑΝΑΚΙΑ

  4. Καληνυχτα σας κύριοι,ο λαός σας εστειλε εκει που αξίζετε..σας απάντησε για το ήθος κ το ύφος σας τόσα Χρονια…

  5. Χθες ακουσαμε τα πρωτα αποτελεσματα από ένα κυριτσικο. Τελικά ο κόσμος έχει δικιο. Ο θεοδοσης είναι καλό παιδι. Αφου ο δικος μας αφησε το νησι να βρωμισειΑυτά ήταν τα λόγια του. Τώρα τι κανουμε του λεω; τώρα; θεοδοσης μου απαντα.

  6. Άργησε ο κόσμος να καταλάβει πόσο ο αμίαντος αποτελούσε πρόβλημα και όχι λύση. Ο τρίλοφος είναι χειρότερος ελπίζω τώρα ο κόσμος να τον πάρει είδηση γρήγορα με τον αχταρμά που μάζεψε από την ακροδεξιά μέχρι τον Σύριζα. Η Ρούφα τελείωσε και η Μακρή μένει στα κουκιά της.
    Η Κως με Μητσοτάκη που ακολουθεί θα χάσει και το Φ.Π.Α. Ευτυχώς μειώθηκε η ΧρυΣΣή πορδή, αλλά την αντικατέστησε επαξίως ο Βλακλόπουλος. Με τις υγείες μας.

  7. Ρε προμαζεμα μη μιλάς γιατί βρωμάει το στόμα σου από την πείνα! Άντε στο χωριό σου!γιατί είσαι εδώ αφού δεν σου αρέσει;προμαζεμα!!!!!!!

  8. Έκανα λάθη και αναλαμβάνω την ευθύνη.. Δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις λάθη Κυριτση. Όταν αποφάσισες να κατέβεις στην δημαρχία είχες την υποχρέωση να γνωρίζεις ήδη Κυριτση. Κανένας δεν θα σου επιτρέψει να κάνεις μαθήματα στην πλάτη του Κυριτση. Αν ήταν έτσι θα γινομασταν εμείς δήμαρχοι και όχι εσύ Κυριτση.

  9. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ…
    Εισέπραξες το αντίτιμο τού κακόβουλου εαυτού σου
    τής αλαζονείας(οτι είσαι δήμαρχος και κάτι τρέχει στον…Αγιο Βασίλη τών σκουπιδιών).
    Οτι όποιος δεν σε ψήφισε να ψοφήσει.
    Οτι οποιος τα δείχνει…ξεχωρίζει (για παράσημα μιλάω).
    Οτι αφού έχεις αξίωμα, είσαι πιοοοοοοοοό… γενικώς. ….ίδια είσαι.
    Οτι αφού είσαι χωμένος με αξίωμα, μπορείς να εξαφανίσεις κανα αντίθετο.
    Γιατι εδω, ή μ….. είσαι ή μ….. (εμ δεν πάει έτσι), μπορείς νασαι και σωστός, απλά.
    Λάθος αξίωμα διάλεξες για να επιβληθείς και να πιάσεις τα πρώην …άπιαστα όνειρα.
    Και μια ερώτηση: Πότε φώναξες τους πολίτες να σού πούν τα προβλήματά τους; ΠΟΤΕ.
    Και μάλιστα, τους τα μεγάλωνες κιόλας, σε δύσκολους καιρούς.
    Μωρέ δήμαρχος να χαρεί ο πολίτης…
    Το διάολό μας βρήκαμε, δεν μάς φτάνανε τόσοι κοριοί και υπόνομοι.

  10. Όταν στο εξάμηνο πάνω μετανιωσεται όλη για το καινουργιο σας δημαρχο τότε θα τα ξανά που με όλο σας εκεί κάτω μποχαλοι πάμε για μια δεύτερη κυριακη κυριτσαρα μας…

    • Ω! ΚΑΤΑΚΑΗΜΈΝΗ ΤΣΕΑΛΟΣ, ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ,
      ΟΠΟΥ ΒΟΣΚΟΥΝ ΟΙ ΓΑΑΡΟΙ ΜΕ ΜΙΑΝ ΤΖΕΦΑΛΗΝ ΜΕΓΑΛΗ,
      ΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥ(Ν) ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΟΥ(Ν) ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΚΑΚΙΖΟΥ(Ν).
      ΜΙΑ ΖΩΗ…’ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ’ ΕΙΣΤΕ!

  11. Τελικα οι συριζαιοι επεσαν στη παγιδα που εστησαν σε αλλους.Ο Νικηταράς πηρε 15 από τους 33 ποιος κανει κουμαντο;Χωρις συνεργασια δεν μπορει ουτε στιλο να αγορασει.

  12. Τόσο είναι το Μυαλό σας , ντροπή σας όλη θέλουν το καλώ του νησιού πρωφανος και ο κυριτσης. Αλλά φοράει παντελόνια και παραδέχθηκε την ήττα του, έκανε λάθη κρίθηκε , τώρα θα κριθούν και ισχυρή κως .. όλοι θέλουν το καλό του νησιού και δυο , και εσείς που σας βάζουν να σχολιάζεται νέι είστε προσεκτικοί !!!!!!!!!!

  13. θα εισαι νικητης την επομενη Κυριακη Πιστεψε το , δεν νομιζω να πανε ολοι στο παλιο γνωστο τεαμ καισερλη και τους σχετικους !!!

  14. Δήμαρχε………..δύο λέξεις θα γράψω: 68 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ- ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΟΙ και 13 εργαζόμενοι ΔΗΡΑΣ, με τις οικογένειες τους, σας έστειλαν για διακοπές.

  15. Συμφωνα με πληροφοριες αυτη η συμπεριφορα του απερχομενου ειναι με προσωπιο… τον νου σας την δευτερη κυριακη μην ερθει τουμπα… μετρουν τα κουκια για να βγουν… προμηνυεται δ…..λοβδομαδα… χ@σμενα τα χαμέρα… εδω πληρωνονται ολα πασοκια… εδω ξεκινανε τα οργανα… βρε ρουφατε…

  16. Δήμαρχε, 68 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ-ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΟΙ της καθαριότητας & 13 του ΔΗΡΑΣ, 81 εργαζόμενοι,αν κάνεις πολλαπλασιασμό με τα ψηφαλακια των οικογενειών τους……είναι βαρβατος αριθμός έτσι???

  17. 1)ΑΧ ΓΙΩΡΓΟ!!ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ! Ο ….ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ) ΠΟΥ ‘ΣΤΗΡΙΖΕΣ’ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗΝ! ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ Η ΠΑΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΕ.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΕΝΩΜΕΝΗ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ(ΣΑΣ)ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΟΜΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ. ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΕΡΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ‘ΦΤΥΣΙΜΟ’.

  18. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, 1000 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑ, ΑΛΛΑ ΡΩΣΤΗΣΑ.
    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΥΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ , ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.
    ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΡΜΕΤΕ 200.
    ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…
    ΤΟ ΛΟΙΠΟ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ…

  19. 2)ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΜΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ? ΚΑΙ ΔΗ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ!ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ. ΒΑΣΗ ΠΟΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΗΘΙΚΗΣ ‘ΜΟΙΡΑΖΕΣ’ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΘΕΛΑΝ? ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΙΣ ‘ΔΟΥΛΕΙΕΣ’ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕΣ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΙΣ ‘ΔΟΥΛΕΙΕΣ’ ΣΟΥ, ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΛΟΥΣΕΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΣΑΣ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ