Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 25 δωρεάν θέσεων για το Σβουρένειο Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α. Δήμου Κω – Ένταξη στη χρηματοδότηση

0
108

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 25 δωρεάν θέσεων για το Σβουρένειο Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α. Δήμου Κω – Ένταξη στη χρηματοδότηση περιόδου 2019-2020

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πρόνοιας, Υγείας και Αστικής Συγκοινωνίας Δήμου Κω ανακοινώνει την ένταξη του Σβουρένειου Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α. Δήμου Κω στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για την περίοδο 2019 – 2020.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι – γυναίκες και άνδρες – να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) την φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής-Υπεύθυνη Δήλωση», η οποία υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης. Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα έχει ήδη ξεκινήσει από το Σάββατο 08.6.2019 και θα διαρκέσει έως τις 28.6.2019.

Κάθε ωφελούμενος/η μπορεί να υποβάλει μία και μοναδική αίτηση, βάσει ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, που θα δηλώσει κατά την ηλεκτρονική υποβολή.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τα μεσάνυχτα της 28η Ιουνίου 2019 βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier).

Η Κοινωφελής Επιχείρηση επιδιώκοντας στην άμεση εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας, είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων ώστε να τους παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης σχετικά με την συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης, μέσω του υπεύθυνου του Σβουρένειου ΚΔΑΠ-ΜΕΑ κου Κων/νου Χατζηδαυίδ, τις εργάσιμες ημέρες από τις 08.00 έως τις 15.00 (τηλ. Επικοινωνίας 2242028610).

Επισημαίνουμε ότι:

  • Τα σχετικά έντυπα, που αφορούν την αίτηση, περιγράφονται αναλυτικά στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr).
  • Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. στις 21 Ιουλίου 2019.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία,

ΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ