Θ. Νικηταράς: Θα ειναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα, η παρουσία σας αυτή την Κυριακή στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής

10
1577

Θα ειναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα, η παρουσία σας αυτή την Κυριακή στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής στις 19.30 στον προαύλιο χώρο του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος.
Σας περιμένουμε!

  • Για την διευκόλυνση σας θα υπάρχει λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει στις 19:00 από τον σταθμό του ΚΤΕΛ στην Κω.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πράγματι ξεκινά μια καινούργια εποχή. Είναι βέβαιο ότι κάποιες σοβαρές καταστάσεις δεν θα καναϋπάρξουν. Οι νέοι εκπρόσωποι μας δεν είναι αλαζόνες, δεν είναι είρωνες δεν έδειξαν στη ζωή τους σημεία εκδικητικότητας. Οι πολίτες συνοδεύουν τον νέο δήμαρχο με εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Σίγουρα δεν είναι όλα εύκολα. Οι απερχόμενοι άφησαν πίσω τους καμένη γη. Είμαστε όμως δίπλα τους και δεν θα τους εγκαταλείψουμε όσο αυτοί σέβονται τους πολίτες και κυρίως όσο αυτοί εργάζονται με αυταπάρνηση και φιλότιμο χωρίς φιλαρέσκεια και φαυλότητα για το καλό των πολιτών της Κω.

  2. Θεοδόση ευχόμαστε απ τα βάθη της καρδιάς μας καλοριζικος και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνεις σαν Δήμαρχος. Είμαστε όλοι δίπλα σου και ενωμένοι θα παλέψουμε για την πρόοδο του Νησιού μας.Εισαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ που σέβεται και αγαπά τον συνάνθρωπο, χωρίς ειρωνείες και αλαζονειες. Εκτιμάμε απεριόριστα και εσένα προσωπικά και όλη την υπέροχη οικογένεια σου.Ο Θεός να σου χαρίζει υγεία και ευλογία,είμαστε πολύ υπερήφανοι για σένα.

  3. Φεύγω με την πρωινή πτήση και δεν μπορώ να είμαι στην ορκωμοσία. Όμως Θεοδόση μου να ξέρεις ότι οι Κωοι περιμένουμε από εσένα και τους συμβούλους σου πρώτα από όλα ανθρωπιά και ευαισθησία. Είναι πολλοί οι συμπατριώτες μας που δυσκολεύονται. Κανένας δε θέλει πίεση και να βλέπει το δήμαρχο του η τους συμβούλους του να καλοπερνουν. Μη το ξεχνάς αυτό

  4. Ε όχι και καμένη γη…. έλεος, όσο. Για την διαχείριση τους θα …δούμε ,καλό κουράγιο σε όλους

  5. ΕΑΝ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ

  6. Να φτιάξετε επιτέλους το νοσοκομείο, δρόμους και υποδομές για τους πεζούς, τους αυτοκινητιστές τους ποδηλάτες και τους μηχανόβιους, όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο!
    Και επιτέλους καταργήστε αυτές τις θανατηφόρες γουρούνες, σε κάποια νησιά απαγορεύτηκαν!

  7. Να φτιάξετε επιτέλους το νοσοκομείο, δρόμους και υποδομές για τους πεζούς, τους αυτοκινητιστές τους ποδηλάτες και τους μηχανόβιους, όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο!
    Και επιτέλους καταργήστε αυτές τις θανατηφόρες γουρούνες, σε κάποια νησιά απαγορεύτηκαν!

  8. Δήμαρχε καλή δύναμη σου εύχομαι από καρδιάς.. Δώσε λίγη σημασία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας. Να μπορούν τα παιδιά μας αλλά και οι σύλλογοι να τα χρησιμοποιούν με ασφάλεια. Δυστυχώς είναι εγκατελειμενοι και ελλιπείς . Πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι, και ο δήμος να σκύψει πάνω στο πρόβλημα αυτό. Πηγαίνετε αυτοπροσώπως να κάνετε αυτοψία με τους συνεργάτες σας να δείτε σε τι χάλι είναι ειδικά τα γήπεδα ποδοσφαίρου.. Έτσι διώχνουμε τα παιδιά μας από τον αθλητισμό και τα στέλνουμε αλλού..Ελπίζω να διαβάσετε αυτό το σχόλιο και να ευαισθητοποιείται γιατί το νησί μας έχει ανάγκη τον αθλητισμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ