Πρόσκληση για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

2
1436

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα επί της Ακτής Κουντουριώτη αριθμ. 7, την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 μ., ώστε να διεξαχθεί η εκλογή των μελών του Προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 71 του ν. 4555/2018 και 2 του ν. 4623/2019.

Ο Προεδρεύων Σύμβουλος

Παναγιώτης Αβρίθης

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και όμως υπάρχει ελπίδα. Αγαπητέ κύριε Αβρίθη, χαιρόμαστε για την πρωτοβουλία σας και ευχόμαστε να πάνε όλο καλά γνωρίζοντας ότι από τον προεδρεύοντα των διαδικασιών εξαρτώνται πολλά και κυρίως η συμμετοχή των μελών και η σύμπνοια. Μπορεί οι Δήμοι να λειτουργούν κατά το συγκεντρωτικό δημαρχοκεντρικό σύστημα διακυβέρνησης, όμως δεν παύει εκλεκτοί συνδημότες μας να συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο. Η λήψη συλλογικών αποφάσεων ακόμα και στα μικρότερα θέματα θα είναι προς το συμφέρον του νησιού μας. Την συλλογικότητα οφείλετε να την διαφυλάξετε και προ πάντων να την απαιτείτε. Καλή δύναμη σε σας και σε όλους τους εκπροσώπους μας.

  2. Πληροφορούμαστε ότι οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις των δύο παρατάξεων βρίσκονται σε αδιέξοδο. Για μία ακόμα φορά θα επαναλάβουμε τους κανόνες που ισχύουν στην πολιτική. Ο νικητής διοικεί και οι ηττημένοι ή αποδέχονται τους όρους του νικητή ή ασκούν κριτική. Στην περίπτωση της κυρίας Ρούφα ο ψυχικός εγωισμός της ηθικής και πολιτικής της υπεροχής δεν πρόκειται να επιτρέψουν την αποδοχή συνεργασιών με σεβασμό στον νικητή. Αλλά και εκτός αυτής υπάρχουν και οι Λαφαζανικοί. Όμως οι πολίτες επέλεξαν και απαιτούν στιβαρή διοίκηση. Αυτό πρέπει να γίνει και όστις θέλει οπίσω μου ελθείν όπως είπε και ο Χριστός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ