Π. Πετρής: Επιτέλους, η βιτρίνα του νησιού μας αλλάζει όψη…

26
4395

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

26 ΣΧΟΛΙΑ

    • βγήκατε από το πηγάδι μετά το ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ των εκλογών;;;;

      Πότε θα καταλάβετε ότι δεν σας παίρνει στα σοβαρά κανένας;;;;

  1. Μπραβο Πέτρο για την ανακοίνωση σού!!!γιατί τόσες μέρες, μόνο κακίες διαβάσω……απ’ τα 10 σχόλια τα 9 είναι μόνο κακίες….

  2. Μετά απο 2,5 χρόνια ασχοληθηκε κάποιος με το λιμάνι μας.έπρεπε να περασουν σχεδον 3 εκατομμυρια τουριστες για να φυτεψουν 200 μετρα αρτανα.Σταμάτη,Πετρο συνεχίστε ετσι.Το λιμανι πραγματικά πρασίνισε.
    Το Ανταγόρας Πέτρο!

  3. Ας πρασινισουμε το Ανταγόρας Πετρο μου.
    Ανταγοριτης και εσυ απο κουνια.Και πρωταθλητης Ανταγοριτης.

  4. Όντως άλλαξε η όψη της πόλης. Περπατάς στον παραλιακό και νομίζεις πως βρίσκεσαι σε άλλο λιμάνι… Αλήθεια, τι φυτέψατε? Σανό?

  5. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό που όλοι οι πολίτες είδαν,νέα παιδιά δίπλα στους εργαζόμενους.Ευχομαι τα καλύτερα.

  6. αφανίστηκαν από ξεραίλα, απαλλοτρίωση ή δωρεάν καταθέσεις φιλοξενουμένων ειδικού τουρισμού

  7. Όποιος από μας θαυμάζει το καθαρό και περιποιημένο,να καθαρίσει το σπίτι του το χωράφι του το πεζοδρομιο μπροστά του!!τον κόμβο του!!!αυτοί οι κόμβοι στον επαρχιακό πια…ο καθένας τον δικό του!!!δεν χρειάζεται παρά ελάχιστο χρόνο απειροελάχιστο χρήμα !!!αν πρόκειται για φύτευση,λίγο ευθύνη λίγο μεράκι και να.το νοικοκυρεμα!!!!ο καθένας από μας!!!μπραβο στην καινουργιαγια ηγεσία παντως!!!!

  8. Πολλά φρουφρου και αρωμματα για να δούμε τη θα γίνει στο τέλος γιατί κάτι δεν πάει καλά

  9. Εσύ και ο Σ…. ειστε με τον Κυρίτση σαν τους Βαζελους με τον Ολυμπιακό !! Δλδ είστε πρώτα αντιολυμπιακοι και μετά βαζελοι! Έχετε τρελή εμπάθεια και κόμπλεξ απέναντι του και κάνει μπαμ από χιλιόμετρα … Εμάς όμως δεν μας νοιάζουν τα προσωπικά σας θέλουμε εργα κ πράξεις που να μιλούν για εσάς.. Ο κόσμος σας έβαλε εκεί για κάποιους λόγους όποιος θέλει να δουλέψει κοιτάει την δουλειά του και προσηλωνετε στο έργο του αυτό ξέρω εγώ Πετρακο.. Άμα σας βγάλαμε για να βρίζετε τον Κυρίτση τα επόμενα 4 χρόνια πείτε το να το ξέρουμε …

    • Καλά που είδες εσύ ότι βρίζουν τον Κυρίτση; Στα πιο τρελά σου όνειρα ; Χαχαχαχαχα βρε εσείς θα μας λολάνετε. Από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον Νικηταρά ασχολείστε και πως αυτό και πως εκείνο, γιατί έτσι και όχι αλλιώς, αυτό είναι λάθος, έτσι είναι το σωστό.. Ρε θα μας τρελάνεις ; Εσύ τελικά έχεις το κόμπλεξ γλυκιά μου.

  10. Δεν φτάνει που του πήρανε πεντακόσα τώρα τρέχει να τα δικαιολογήσει και στο πόθεν έσχες.

  11. Η εντολή εδόθη και είναι προφανής:
    Αντιπολίτευση απο την πρώτη στιγμή.
    Σε όλα. Η εντύπωση θα είναι πάντα δικιά μας.
    Χα αυτοί;
    Χου εμείς…
    Ετσι θα πάμε μπρός;

  12. Ελεος ρε παιδια! Γιατι αλληλοσκοτωνεστε? Τοσα πολλα ειναι τα συμφεροντα σας??????? Οι μεν με τον ενα κ οι δε με τον αλλο?!!!!!
    Εμεις τελικα μαλλον κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου….

  13. Πότε θα γίνει η αποκατάσταση του λιμανιού αλλά και της πόλης από ζημιές λόγω σεισμού!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ