Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω (Εκθέσεις, Διαδικτυακή προβολή, Διαγωνισμός Φωτογραφίας)

7
975

Το ετήσιο πρόγραμμα δράσεων για το 2020, τη συμμετοχή του Δήμου μέσω της Περιφέρειας στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού που υπολείπονται για το 2019 (“WTM” στο Λονδίνου, “Philoxenia” στην Θεσσαλονίκη, “Crecka Panorama” στη Βαρσοβία και στην “Athens International Tourism Expo” στην Αθήνα), καθώς και τη μετάβαση εκπροσώπων σε αυτές, συζήτησε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω, στη συνεδρίαση της την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Βασίλειος Μανιάς ζήτησε την κατάθεση προτάσεων των μελών για το πρόγραμμα δράσεων του 2020, τονίζοντας ότι στόχευση της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να δοθεί έμφαση στην ψηφιακή προβολή του νησιού και στα κοινωνικά δίκτυα.

Πρότεινε επίσης να διεξαχθεί διαγωνισμός φωτογραφίας, με τη συμμετοχή όλων των τοπικών φωτογράφων, για τον εμπλουτισμό του φωτογραφικού υλικού προβολής & διαφήμισης της Κω, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, ώστε να δημιουργηθεί η απαραίτητη βάση υλικού και για τη διαδικτυακή προώθηση του νησιού μας.

Παράλληλα ενημέρωσε τα Μέλη της Επιτροπής για τις τελετές βράβευσης επαναλαμβανόμενων επισκεπτών από το γραφείο Τουριστικής Προβολής το τελευταίο δίμηνο. Πραγματοποιήθηκαν τέσσερις (4) τελετές, με το συνολικό αριθμό βραβευθέντων να φτάνει τα 60 άτομα και με κορυφαία στιγμή αυτής της δράσης τη βράβευση που έγινε από τον ίδιο το Δήμαρχο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27 Σεπτεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού).

Τέλος, αποφασίστηκε ότι η επιτροπή θα συνεδριάσει ξανά μετά την έκθεση του Λονδίνου, για απολογισμό της παρουσίας του Δήμου και για τη στοχοθέτηση της νέας χρονιάς.

Γραφείο Τύπου

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Σωθήκαμε, συνεδρίασε η επιτροπή τουρισμού του Δήμου που την στελεχώνουν «ΙΔΙΚΟΊ» στο σέρβις και τις σπεσιαλιτέ....

      Θα μοιράσουν μεταξύ τους τα δωρεάν ταξιδάκια του πρώην που μεταπήδησε στην Περιφέρεια με όλα πληρωμένα και ημερήσια αποζημίωση…. Θα ξεσκιστούμε στις αφίξεις τουριστών με γεμάτα πορτοφόλια το 2020….. Βρε Βασιλάκη παιδί μου την μυρωδιά στην παραλία τώρα που απέκτησες καρέκλα με παραδάκι την ξέχασες ;;;; Όλα τα παραλιακά μαγαζιά σερβίρουν γαριδάκι Συμιακό με άρωμα βιολογικού….

  1. Ούτε επιτροπές ήθελε, ούτε τίποτα. Ταξίδια και Άγιος ο Θεός. Τώρα εσείς με αυτά τα φτηνιάρικα πράγματα του διαβόλου πάτε να χαλάσετε την πιάτσα. τι τα θέλετε τα ίντερνετ και την ψηφιακή προβολή του νησιού και στα κοινωνικά δίκτυα; Ρωτήστε το Ηλιάκη και τον Γιωργάκη να σας πει τα κόλπα. 5 χρόνια μάσα μόνο.

  2. Β.Π. άσε τα «ανώνυμα» σχόλια …..Σας φτύνουν και νομίζετε ότι βρέχει. Φαντασία ‘0″. Γιατί τελικά οι ανώνυμοι όταν μιλάνε πολύ, γίνονται επώνυμοι. Βγάζει μάτι. 5 σχόλια στη σειρά η ίδια ανώνυμη και ούτε τόνους δεν ξέρει να βάζει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ