«Special Olympics Hellas, Κως»: Ίδρυση και λειτουργία τοπικού προγράμματος Special Olympics

1
614

Την ίδρυση και λειτουργία τοπικού προγράμματος Special Olympics στην Κω, με την επωνυμία «Special Olympics Hellas, Κως», συμφώνησε ο Δήμος Κω, σε συνεργασία των Special Olympics Hellas και της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.

Το πρόγραμμα οργανώνει και ενισχύει τη συμμετοχή ατόμων με νοητική αναπηρία σε αθλητικά προγράμματα, σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, καθώς και σε παγκόσμιους αγώνες Special Olympics, με στόχο την ένταξή τους στην κοινωνία.

Τα Special Olympics Hellas, ως σωματείο που στηρίζεται στον εθελοντισμό, στοχεύουν μέσα στην τριετία στην ίδρυση προγραμμάτων σε 21 πόλεις της περιφέρειας, με δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας, με τη συμμετοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννη Καλλούδη, του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Αβρίθη, της Προέδρου στην ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Διονυσίας Τελλή – Τσιμισίρη, του Προέδρου των Special Olympics Hellas Πρέσβυ ε.τ. Διονύσιου Κοδέλλα, της Εθνικής Διευθύντριας των Special Olympics κ. Άρτεμις Βασιλακοπούλου και του στελέχους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κώστα Χατζηδαυϊδ.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι τόσο όμορφα όλα αυτά στα λόγια και θέλουν τόση δουλειά, υπομονή, κουράγιο, αντοχές !!!
    Εύχομαι τα καλύτερα !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ