ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Διεύθυνση Περιβάλλοντος: 4,5 τόνους από πλαστικά καπάκια

2
516

4,5 τόνους από πλαστικά καπάκια, συνέλεξε για δεύτερη φορά, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Καθαριότητας Δήμου Κω, στο πλαίσιο των δράσεων της Ανακύκλωσης, αυτή τη φορά με Κοινωνική Ωφέλεια.

Τα πλαστικά καπάκια παρέδωσε σήμερα στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών Κω, με σκοπό την ανταλλαγή τους με ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο ο Δήμος θα παραδώσει σε Ειδικό Σχολείο.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Καθαριότητας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτή τη δράση, συλλέγοντας τα πλαστικά καπάκια, όπως τα σχολεία, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου, πολίτες, επιχειρηματίες, ξενοδοχεία, αλλά και τον Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Κω για την πολύτιμη συμβολή τους!

Παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους δημότες να συμμετέχουν σε αυτή τη σημαντική φιλοπεριβαλλοντική και κοινωνική δράση, συλλέγοντας τα πλαστικά καπάκια, τα οποία μπορούν να παραδίδουν στο γραφείο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, στη συμβολή των οδών Κλεοπάτρας & Πεισάνδρου ή έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Κω, στην οδό Αρτεμισίας,  στο ειδικό κουτί που είναι τοποθετημένο εκεί.

Η Ανακύκλωση έχει και κοινωνικό πρόσωπο και μάλιστα χαμογελαστό, αφού μέσα από τις δράσεις αυτές μπορεί και προσφέρει τη χαρά της ευκολότερης μετακίνησης σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Ας συμμετέχουμε λοιπόν όλοι σε αυτή τη δράση ανακύκλωσης του Δήμου μας, τόσο απλά, μαζεύοντας τα πλαστικά καπάκια με σκοπό να χαρίσουμε χαμόγελο σε κάποια παιδιά με κινητικά προβλήματα.

 

Γραφείο Τύπου

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ