Δήμος Κω: Η υποκρισία και το ψέμα δεύτερη φύση του κ. Κυρίτση για να εκτρέψει το ενδιαφέρον από το «μεγάλο κόλπο» στην παραλία του ΝΟΚ

26
818

Η υποκρισία και το ψέμα δεύτερη φύση του κ. Κυρίτση

για να εκτρέψει το ενδιαφέρον από το «μεγάλο κόλπο» στην παραλία του ΝΟΚ

 

Είναι πολύ θλιβερό να διαπιστώνουν οι  συμπολίτες μας ότι ο τέως δήμαρχος, που βρέθηκε στο αξίωμα για εννέα συνολικά χρόνια, που προσέρχεται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου πάντοτε με καθυστέρηση μιας ή δυο ωρών, που στρίβει επιδεικτικά τα τσιγάρα του εντός της αίθουσας, αδιαφορώντας αν αυτή η εικόνα μπαίνει στα σπίτια των συμπολιτών μας, που μόλις τελειώσει τις όποιες τοποθετήσεις του σχεδόν πάντα αποχωρεί, υβρίζοντας ή ειρωνευόμενος, να παραδίδει μαθήματα καλής συμπεριφοράς.

Και εξηγούμε το γιατί.

Στη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων και τους επικεφαλής των τομέων του Δήμου, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι πρέπει να αποχωρήσει εκτάκτως για να πραγματοποιήσει επείγουσα συνάντηση με τους επιβλέποντες μηχανικούς του έργου στο λιμάνι, οι οποίοι ζήτησαν να τον ενημερώσουν για ζητήματα που ανέκυψαν κατά τη διάρκεια των πασσαλώσεων.

Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες συνέχισαν κανονικά την εποικοδομητική συζήτηση.

Η αιτία του έκτακτου έγκειτο στο γεγονός ότι έπρεπε μετά από μια ώρα να αναχωρήσουν για Αθήνα.

Ο κ. Κυρίτσης, επιμελώς αποκρύπτει την αλήθεια στο δελτίο τύπου του για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Έλα όμως που η αλήθεια δεν κρύβεται. Ούτε τώρα, ούτε σε όλα όσα έκανε ή δεν έκανε στη διάρκεια της πενταετίας του.

Αποκρύπτει επίσης ότι μετά το πέρας της συνάντησης των Προέδρων ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς τους είδε ξανά.

Δυστυχώς για το νησί μας ο επικεφαλής της τέως δημοτικής αρχής χρησιμοποίησε την καρέκλα του δημάρχου για να περάσει ο ίδιος καλά, αναλώνοντας την παρουσία του σε ταξίδια αναψυχής γνωστά και πολλαπλώς καταγεγραμμένα.

Αδυνατεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο Θεοδόσης Νικηταράς εργάζεται νυχθημερόν και δίνει τη μεγάλη μάχη για επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, που συσσωρεύτηκαν την προηγούμενη περίοδο, όπως για παράδειγμα την έγκαιρη αποπεράτωση του έργου επισκευής στο λιμάνι. Των ζημιών του σεισμού που ο ίδιος έβλεπε καθημερινά από την καρέκλα του γραφείου δημάρχου και αδιαφορούσε.

Ποιος μπορεί άραγε να ξεχάσει τις άθλιες εικόνες του παραλιακού μετώπου, μόλις δέκα μέτρα από το Δημαρχείο, που δυσφημούσαν για δυόμιση χρόνια την Κω σε όλο τον κόσμο;

Ευτυχώς όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Οι συνδημότες μας επέλεξαν να τα αφήσουν στο παρελθόν.

Εμείς με καθημερινή δουλειά, προσπαθούμε να ανατάξουμε προβλήματα μιας χαμένης πενταετίας.

Οι συμπολίτες μας, δεν επιθυμούν τις εντάσεις και τις άνευ ουσιαστικού περιεχομένου αντιπαραθέσεις. Αυτό είναι και η δική μας επιλογή χωρίς να σημαίνει ότι θα αφήνουμε αναπάντητα τα ψεύδη που εκστομίζονται.

 

Γραφείο Τύπου

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φτάνει πια Η παλιά τακτική προ πενταετίασ δεν παάνει όσο να βρίζετε και να υπερεσπίζεστε στη ΔΥ΄ΑΛΛ΄ο κόσμοσ σασ έστειλε στα νυολάπια για πολλά χρόνια ΑΠΛΩΣΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ [ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΕΣΕΙΕ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ]

    • Και το λομανι λεει ο τριοφλωρος το εκανε αχουχουχου! Ρε δε μας παρατας ψευταρα.

    • Η εξέδρα της παραλίας Μαρμαρίου θα έχει μήκος 70 μέτρα και της παραλίας Τιγκακίου 120 μέτρα μέσα στη θάλασσα. Αγορά ακινήτων Αντιμάχειας και Σέγκεν. Απώλεια 70 στρεμμάτων και ΑΒΙΚΩ

  2. Ο ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΣ Κοψιμιός κρύφτηκε και άφησέ στην θέση του το Μεγαλέξανδρο με τον Βουλεφάλα...

    Τώρα ξεφουρνίζει το νέο παραμύθι…Πήγε λέει να δει τους μηχανικούς του λιμενικού έργου…. Το μόνο που δεν γράφει ο αμειβόμενος με 2.000 ευρώ γιαλαντζί δημοσιογράφος, ξάφελφος στο γραφείο ρύπων είναι ότι το λιμενικό έργο είναι δημοτικό και το ξεκόλλησε ο 3floor ΤΕΟ μετά από πέντε ταξίδια σε υπηρεσιακούς παράγοντες στην Αθήνα…. Όπως τον Ναυτικό όμιλο που γύρισε στους δημότες και το Νοσοκομείο που τα έργα αρχίζουν σε 33 τέρμινα… ΒΡΕ ΟΥΣΤτττττ Τριώροφοι λαϊκιστές ΨΕΎΤΕΣ ΚΣΟ ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ…

  3. ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΩ ΕΦΕΥΓΑΝ!!
    ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ!!
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ,
    ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ
    ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ.
    ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ 48 ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!

  4. Γραφια εκοψες καπιστρι;Αλλιως δεν μπορω να καταλαβω!!!Τι νοιαζει τον δημοτη τι τσιγαρο καπνιζει ο Κυριτσης;Πας καλα;Καλα σε προγραμματισμενη συναντηση,μετα απο 6μηνη αδιαφορια,την κοπαναει και φευγει;Μαλιστα ετσι υπολογιζει τους εκλεγμενους εκπροσωπους!!! Γραφια επειδη η εκθεση ιδεων ειναι δραματικα φτωχη,επιστροφη στο δημοτικο!!!

  5. …..Φτανει !!!!
    Σαν παιδακια του δημοτικου κανετε!!
    Σας βαρεθηκα!!
    Δωστε τα χερια και φιληθειτε!!

    • Ειπε…. ο αραχτος και λαιτ δημοσιος κηφηνας πινοντας φραπογαλο με αγκαλια την εφημεριδα Εσπρεσο!!!!

  6. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΕΊΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΟΒΆΣΤΕ. ΈΧΕΤΕ ΠΆΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΉ ΙΔΕΑ. ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ .Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΆΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΊΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;…..
    .

  7. Τι είναι αυτά που διαβάζω παιδιά μου. Όταν ο Γιώργος δηλαδή πάει στα δημοτικά συμβούλια στρίβει τσιγάρα αντί να ακούει τους άλλους συμβούλους

  8. Σημερα με την βροχη ολη η Πολη ηταν σε αθλια κατασταση!!!Ο δε επαρχιακος ποταμι!!!Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΩΝ!!!Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ;;;ΑΠΩΝ!!Προφανως μαζευαν λασπη απο τον ΝΟΚ για να ριξουν παλι αποψε!!!!Γελα καλα οποιος γελα τελευταιος!!!χαχαχα να δω που θα κρυφτουν παλι!!!!

    • Βρε ψιτ… παιδάκι μου, ο κτηματομεσιτης σας ξεπουλάει τα φιλέτα της Κω και συ αμπελοφιλοσοφεις? Αμαρτία βρε παλικάρι μου και είσαι και νέο παιδί!

  9. Δε ντρεπεστε να βγαζετε τετοια κειμενα; χαμενα τα εχετε. Ρεζιλι μας κανετε εμας που σας ψηφισαμε.

  10. Και μετά τις 12 ποιος σε αναπληρώνει στα σχόλια.. Δεν έχει λεφτά βλέπω το αφεντικό να πληρώνει 2 ..λ@κες…να γράφουν .

    • Δεν εχει νόημα να λεω τα ιδια.Το ποιος πληρώνετε απο τους δημότες ειναι γνωστό,ασε εμενα δεν εχω ανάγκη απο λαδώματα,υπάρχεις εσυ για ολα αυτα!!!

  11. το ψητό είναι αλλού. Πόσοι μήνες παράταση ή παραπάνω φράγκα στην επισκευή του λιμανιού!

  12. Στον σπονσορα Σπιρτζη τα παραπονα σου,μεγαλο χορηγο του αν-Ισχυρου!!!Αν εχεις στοιχεια ,και κοτσια στην Δικαιοσυνη,αλλιως να παρεμβει εκεινη και στην ψυρου!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ