ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Βράβευση στελεχών Πολιτικής Προστασίας Κω

12
1162

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τιμητική εκδήλωση για τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο γραφείο Δημάρχου, όπου έγινε η κοπή της βασιλόπιτας και απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, αφού χαιρέτησε τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας για την προσφορά τους σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα, τόνισε χαρακτηριστικά «η εκδήλωση γίνεται στο γραφείο Δημάρχου, το οποίο δεν είναι άβατο αλλά το σπίτι όλων των πολιτών της Κω που προσφέρουν στην πρόοδο της κοινωνίας και του νησιού μας. Πολύ δε περισσότερο των ανθρώπων που δίνουν καθημερινά τη μάχη, σε δύσκολες συνθήκες, για την προστασία του περιβάλλοντος, της ζωής και της περιουσία των συμπολιτών μας. Είναι το γραφείο όλων των δημοτών και των εργαζομένων του Δήμου».

Ο Δήμαρχος Κω αναφέρθηκε επίσης στις αλλαγές που φέρνει το νέο θεσμικό πλαίσιο για την πολιτική προστασία, ανακοινώνοντας ότι «θα δημιουργηθεί αυτοτελές γραφείο Πολιτικής Προστασίας στο πλαίσιο του Οργανισμού του Δήμου. Η δημοτική αρχή θα δώσει περαιτέρω βάρος και θα το ενισχύσει με μηχανολογικό εξοπλισμό και τα μέσα που είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική λειτουργία του».

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς εξήρε παράλληλα την παραγωγική συνεργασία του Αντιδημάρχου Σταμάτη Καμπουράκη με τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και τόνισε ότι «η κλιματική αλλαγή είναι ήδη παρούσα, επηρεάζει όλο τον πλανήτη και πρέπει να προετοιμαστούμε για την αντιμετώπιση επικίνδυνων φαινομένων που μπορεί να πλήξουν και το νησί μας».

 

Γραφείο Τύπου

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΚΟΨΙΜΙΕ.
    ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  2. Με την βομβα που θα σκασει να δουμε ποιος θα γελα και ποιος θα κλαει?Να δουμε που θα κρυφτει παλι!!!

  3. δεν ήταν μαζι να φωτογραφηθουν ….αχ Θεε μου ελεοοοοος 2ετια θα κλεισετε κυρι Νικηταρα???

  4. το γραφειο του δημαρχου; τι κουρτινες ειναι αυτες; σε θεατρο βρισκεται; θεε μου κιτσαρια!!!

  5. Ποιος λειπει απο εκει ; Μηπως ειναι αυτος που θα κανει την πρωτη μεγαλη εξοδο απο την ομαδα του κ.νικηταρα οπως ακουγεται;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ