ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ξεκίνησε το ξήλωμα της προβλήτας στη ΔΕΗ για να λειτουργήσει εκεί η Σέγκεν – Μεταφέρονται οι υπηρεσίες της ΔΕΗ

3
6877

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Παρουσία του Αντιδημάρχου Δαυϊδ Γερασκλή, του Αντιπροέδρου του Λιμενικού Ταμείου Γ. Κοκαλάκη και τεχνικών ξεκίνησε σήμερα το πρωί από ιδιωτικά συνεργεία, το ξήλωμα της προβλήτας πίσω από τη ΔΕΗ, η οποία επίσης υπέστη μεγάλο ρήγμα (άνοιξε στα δύο) ώστε να μπαζωθεί και να αποκατασταθεί άμεσα για να λειτουργήσει εκεί η Σεγκεν (το λυόμενο έχει τοποθετηθεί ήδη).

Όπως είναι γνωστό το κτήριο του επιβατηγού λιμένα όπου στεγαζόταν η Σέγκεν και ο διαβατηριακός έλεγχος έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τον σεισμό και χρήζει αποκατάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα ξηλωθούν τα διαρρηγμένα τμήματα και στις υπόλοιπες προβλήτες του παραλιακού μετώπου (τα ημερόπλοια θα αναχωρούν από την πολεμική σκάλα).

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση:

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ -ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΚΑΤΑ 300 ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΚΑΛΑ.ΚΟΣΤΟΣ 4.500.000 ΕΥΡΩ.

    Η ΜΟΝΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ ΗΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ.

  2. γιατί το διπλανό παλιό ιταλικό κτήριο δεν έπαθε τίποτα και το καινούργιο διπλανό καταστράφηκε, θα πάει κανένας αλήτης φυλακή για αυτές τις κακοτεχνίες

  3. ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ…. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΤΑ. ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ. ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ