ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Θα ερχόμαστε στην Κω, ξανά και ξανά μέχρι να πεθάνουμε!» Απίστευτη αγάπη των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών για το νησί… Με πολλή συγκίνηση η βράβευσή τους

2
3942

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μοναδικές στιγμές με έντονη συναισθηματική φόρτιση και απίστευτη αγάπη για την Κω, έζησαν όσοι παρευρέθηκαν απόψε στην εκδήλωση βράβευσης 54 επαναλαμβανόμενων επισκεπτών του νησιού από την Ένωση Ξενοδόχων και τον Δήμο Κω στον πάντα φιλόξενο χώρο του Οινοποιείου Τριανταφυλλοπούλου.

Έπειτα από ένα καλωσόρισμα χαιρετισμό από την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Σβύνου, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού εξέφρασε την μεγάλη ευγνωμοσύνη του δήμου και της τοπικής κοινωνίας στην συγκινητική στήριξη των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών για το νησί ακόμα και στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα όλων των παρισταμένων διαδέχτηκαν κι άλλα ακόμα στη συνέχεια όταν οι ίδιοι δήλωναν ότι κανένας σεισμός και καμία άλλη δυσκολία δεν μπορεί να κλονίσει την απέραντη αγάπη τους για το νησί και τους ανθρώπους του. Κάποιοι από αυτούς ήταν στην Κω την 21η Ιουλίου και ήρθαν ξανά πάλι τώρα το Σεπτέμβριο, όπως το συνηθίζουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια (κάποιοι από αυτούς 30 και 40).

Κάποιοι άλλοι δήλωναν, επίσης συγκινημένοι «θα ερχόμαστε στην Κω, ξανά και ξανά μέχρι να πεθάνουμε!»

ΒΙΝΤΕΟ από Δημ. Τηλεόραση Κω:

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 20 Χρόνια ερχόμαστε στο νησί και μένουμε όλο το καλοκαίρι κανεις δεν ενδιαφέρθηκε να μας πει ένα μπράβο… γιατί ?…Επειδή δεν μένουμε σε μεγάλα ξενοδοχεία?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ