Θύμα αρπαγής ο άφαντος φαντάρος

0
1961

Τι λέει στην «Espresso» ο δικηγόρος της οικογένειας του Τάκη που «χάθηκε» στο πλοίο «Νήσος Ρόδος»

Νέα συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στο φως για τη μυστηριώδη εξαφάνιση από το πλοίο «Νήσος Ρόδος» του φαντάρου Σαράντη (Τάκης) Κολλιαδέλη, καθώς οι διωκτικές Αρχές που ερευνούν τον άλυτο γρίφο φαίνεται πως έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους δύο συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία θεωρούν ύποπτα.

«Υπάρχουν δύο άνθρωποι οι οποίοι για εμάς θεωρούνται ύποπτοι και η έρευνα για την εμπλοκή τους συνεχίζεται. Συλλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα στοιχεία και εκτιμούμε πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε αποτελέσματα» αρκέστηκε να πει για την ώρα στην «Espresso» ο δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου στρατιώτη Αθανάσιος Τάρτης.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση-θρίλερ μελετούν ξανά και ξανά τη διαδρομή του νεαρού από τη Χίο ως τον Πειραιά, προσπαθώντας να εντοπίσουν και το παραμικρό στοιχείο που θα τους βοηθήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», στο επίκεντρο της έρευνας παραμένει το στρατόπεδο όπου υπηρετούσε ο 23χρονος στο ακριτικό νησί. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες στο «κάδρο» έχει μπει και το σενάριο που θέλει τον 23χρονο να έχει πέσει θύμα αρπαγής.

Μάλιστα, το ένα από τα δύο πρόσωπα που ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας φέρεται ότι συνδέεται με τον χώρο του Στρατού και εκεί γνωρίστηκε με τον αγνοούμενο Τάκη. Δεν περνάει, επίσης, απαρατήρητο ότι ένα πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του Κολλιαδέλη χάθηκε από προσώπου γης λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του.

Ο πατέρας του εξαφανισμένου στρατιώτη μίλησε γι’ αυτήν την περίεργη σύμπτωση, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει αν το συγκεκριμένο άτομο είναι από το στρατιωτικό ή το ευρύτερο περιβάλλον του αγνοουμένου. «Γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιος ύποπτος… Δεν μπορώ να πω αν είναι από το στρατιωτικό ή το οικείο περιβάλλον, αλλά ξέρω ότι έχει κλείσει τα τηλέφωνά του, έχει χαθεί και οι Αρχές τον ψάχνουν» δήλωσε ο Κώστας Κολλιαδέλης.

H αναβολή

Εχουν περάσει 20 ημέρες από τα ξημερώματα της 28ης Ιουνίου, όταν εξαφανίστηκε ο Τάκης εν πλω από το «Νήσος Ρόδος», με το οποίο ταξίδευε από Χίο για Πειραιά, με τελικό προορισμό το σπίτι του στη Χαλκίδα. Είχε προηγηθεί η πολυπόθητη αναβολή που επιζητούσε επίμονα, καθώς φαίνεται ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με συγκεκριμένα άτομα στο διάστημα του ενός μηνός που βρέθηκε στη Χίο. Μάλιστα, την ανησυχία της οικογένειάς του εντείνουν όσα τούς είχε εκμυστηρευτεί, ότι φοβόταν για τη ζωή του και ότι κάποιοι ήθελαν το κακό του.

Η έρευνα στο υλικό από τις κάμερες του πλοίου δεν έχει δώσει για την ώρα επαρκή στοιχεία. Το μόνο απτό στοιχείο είναι ο σάκος με τα προσωπικά αντικείμενα του Τάκη και το sleeping bag που είχε στρώσει για να κοιμηθεί στο πλοίο. Αυτά που δεν έχουν βρεθεί -και αυτό προβληματίζει όσους εμπλέκονται στην έρευνα- είναι τα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε, η ταυτότητά του και μια τραπεζική κάρτα.

Η μελέτη των βίντεο από τις κάμερες έδειξε προ λίγων ημερών ότι ο Τάκης Κολλιαδέλης έκανε βόλτες πάνω στο κατάστρωμα του πλοίου στις 5.30 τα ξημερώματα, επεκτείνοντας κατά ένα τρίωρο το προηγούμενο στίγμα του, που ήταν στις 2.30 τα ξημερώματα, μέσω του τηλεφώνου του. Αρα, έως και μία ώρα προτού το πλοίο δέσει στο λιμάνι ο αγνοούμενος ήταν ζωντανός, κάτι που σημαίνει ότι σε αυτό το διάστημα κάτι συνέβη ή βγήκε από το πλοίο με… άλλον τρόπο.

Πηγή: espressonews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ