“Επίσκεψη Σλοβάκων δημοσιογράφων στην Κω με σκοπό την παρουσίαση του νησιού μέσα από τρία αφιερώματα”

2
589

Θέμα: “Επίσκεψη Σλοβάκων δημοσιογράφων στην Κω με σκοπό την παρουσίαση του νησιού μέσα από τρία αφιερώματα”

Συνεχίζοντας τις ενέργειες για την προβολή της Κω στο διεθνές κοινό και ειδικότερα στο «άνοιγμα» νέων αγορών, το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου σε συνεργασία με την Marketing Greece και το ΣΕΤΕ, διοργάνωσε την φιλοξενία δυο Σλοβάκων δημοσιογράφων από τις 03 έως και τις 04 Ιουνίου, για να γνωρίσουν και να παρουσιάσουν το νησί μέσα από τρία αφιερώματα, δύο (2) στα ταξιδιωτικά sites www.kamkam.eu (30,000 μοναδικούς μηνιαίους επισκέπτες) και www.dromedar.sk (10,000 μοναδικούς μηνιαίους επισκέπτες) και ένα (1) στο εβδομαδιαίο περιοδικό Rytmus zivota (κυκλοφορία: 46,000).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το ξενοδοχείο «NATURA PARK VILLAGE» για την φιλοξενία, την ξεναγό κα Ελένη Τοτόμη, το εστιατόριο «AVANTI» στην πόλη της Κω, το εστιατόριο «Ωρομέδων» στη Ζιά, τον κ. Ιωάννη Σακαβάρα από τη εταιρεία «KOS PRIVATE TOURS» και τον κ. Νίκο Σουσαφίρη από την εταιρεία «Hellenic Coaches» για τις δωρεάν μετακινήσεις τους.

Ο Δήμος της Κω όπως πέρυσι, έτσι και φέτος έχει ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ξεναγήσεων και εμπειριών ώστε οι δημοσιογράφοι με την επιστροφή τους να μεταφέρουν στο αναγνωστικό κοινό τους, τη μοναδική εμπειρία τους στο νησί μας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προτείνω σε όλους τους Κώους,ότι φαί τους ξέμεινε σήμερα να το βάλουν σε τάπερ και να το δίνουν στους ξένους μας.

    Δεν γίνεται να πετάμε τ αποφάγια,απλά έξω απ τα 5άστερα σ ένα πλαστικό τραπεζάκι θα ‘ξεπεινάσουν’ κάθε επισκέπτη.Γιατί να πετάμε στα σκουπίδια ότι δεν μπορούμε να φάμε,ακόμα και 3 ημερών να είναι,θα πιάσουν τόπο!!!Θα ικανοποιήσουν κάθε λαιμαργία …μπαρδόν όρεξη των ανθρώπων που φορούν βραχιολάκι …Και κολλάρο σκύλου να τους φορέσουν ,θα το δεχθούν φτάνει να τρώνε κάθε λεπτό.. .έτσι θα συμβάλουμε όλοι στην Τουριστική ανάπτυξη του τόπου !!!

  2. Ένα περίεργο πράμα ρε παιδιά να μην γράψει η Fraport για τις αυξήσεις Μαίου...

    Ακούγεται ότι επειδή οι μετρήσεις είναι ακριβείς,θα αρχίσει να μετράει και τις ακτοπλοικές και τις αφίξεις ημερόπλοιων απέναντι ,αλλά και άκουσον άκουσον θα μετράει και τους λαθρομετανάστες που μπαίνουν.Νέα ήθη και έθιμα στο Νησί μας.Θα εφοδιαστεί και με νέα συστήματα αξιολόγησης καλύτερης οσμής στερεών και υγρών αποβλήτων ανά περιοχή Βιολογικού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ