Συνάντηση εργασίας Ένωσης Ξενοδόχων Κω και του Προέδρου του Συνδέσμου ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Κω

1
916
Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 μεταξύ του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και του Προέδρου του Συνδέσμου ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Κω, κ. Φρατζέσκο Καραγιάννη.
Η συνάντηση είχε ως  θέμα τις βελτιωτικές κινήσεις που μπορούν να γίνουν ώστε να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα προκύπτουν τόσο για τους αυτοκινητιστές όσο και για το κυκλοφοριακό της πόλης με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας.
Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν εκτενώς προτάσεις και των δύο κλάδων και εκφράστηκε η ικανοποίηση  για την αναβάθμιση των οχημάτων αλλά και για την εισαγωγή νέων τεχνολογιών στην εξυπηρέτηση πολιτών και επισκεπτών από το ράδιο-ταξί Κω.

«Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για την καλύτερη αντιμετώπιση για την άμεση λύση των όποιων προβλημάτων που θίγουν το νησί ως προορισμό», τόνισε η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω , κα Σβύνου Κωνσταντίνα.

Οι δύο πλευρές δεσμευτήκαν στην διαρκή συνεργασία και επικοινωνία.
Από το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Ξενοδόχων Κω

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΝΤΙΝΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΟΥΡΕΣ Ο ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΑΞΙ Η ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΤΑΞΙ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ