ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Guest Relation και Διαχείριση Παραπόνων στον κλάδο της Εστίασης»

1
480

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Guest Relation και Διαχείριση Παραπόνων στον κλάδο της Εστίασης», για τα μέλη του Σ.ΕΠ.Ε.ΚΩ, στις εγκαταστάσεις του IΔΙΩΤΙΚΟΥ IEK ΑΝΚΟ.

Στην κατάμεστη αίθουσα της ΑΝΚΟ, επιχειρηματίες της εστίασης και στελέχη των επιχειρήσεων τους, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια υψηλού επιπέδου παρουσίαση από τον κ.Νίκο Πέρο. Ο κ.Πέρος, λέκτορας της ΑΣΤΕΡ τα τελευταία 19 χρόνια, και έχοντας περάσει απ’ όλες σχεδόν τις θέσεις της εστίασης και της ξενοδοχείας  (Hotel General Manager, Operations Manager, Food and Beverage Manager, Maitre D’ Hotel, Assistant Restaurant Manager, A la Carte Maitre, A la carte Waiter A’), μίλησε για σημαντικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας και απάντησε σε πολλές απορίες συναδέλφων. Τον ευχαριστούμε θερμά για τις 4 γεμάτες ώρες που μας αφιέρωσε και σίγουρα θα τον «ξανασυναντήσουμε» στο άμεσο μέλλον.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης σ’ όλους τους συμμετέχοντες.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά την ΑΝΚΟ

για την θερμή φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση του σεμιναρίου και ιδιαίτερα τον κ. Ηλία Έψιμο, που ήταν αυτός που μας πρότεινε και τελικά έφερε τον κ.Πέρο στην χθεσινή ομιλία, και που πάντα βρίσκεται δίπλα στο σωματείο μας και γενναιόδωρα μας παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια.

 

Το ΔΣ του ΣΕΠΕΚΩ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.