Οι Γερμανοί ονειρεύονται διακοπές – Κρήτη και Ρόδος στις πρώτες επιλογές

0
243
German soccer fans celebrate in Arenales beach in Palma de Mallorca, Spain, after their team defeated Argentina 4-0 in their World Cup quarterfinal match on Saturday, July 3, 2010. (AP Photo/Manu Mielniezuk)

Πριν ακόμα κορυφωθεί η κρίση του κορωνοϊού, οι Γερμανοί ανυπομονούν για διακοπές, όπως αποκαλύπτει έρευνα της εταιρίας λύσεων τεχνολογίας Traffics, με έδρα στο Βερολίνο.

Περί τα 2 εκατ. αναζητήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά στα συστήματ της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένων των IBE και της ταξιδιωτικής της πλατφόρμας Cosmonaut. Ορισμένες από αυτές αφορούν το Μάιο, παρότι αυτή τη στιγμή κανείς δεν γνωρίζει εάν θα επιτραπούν τα ταξίδια το μήνα αυτό και αν ναι, σε ποιους προορισμούς.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, οι Γερμανοί ονειρεύονται διακοπές, μεταξύ άλλων, στο Ηράκλειο και τη Ρόδο.

Πρώτη επιλογή στις αναζητήσεις είναι η Αττάλεια, και ακολουθούν η Μαγιόρκα, η Χουργκάντα, το Ηράκλειο, η Σμύρνη, το Λας Πάλμας, η Φουερτεβεντούρα, η Τενερίφη, το Ντουμπάι και η Ρόδος.

Το 51% των αναζητήσεων αφορούν τους θερινούς μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, ενώ το 26% τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2020. Το 3% αναζητά προορισμούς για το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Πηγή: tornosnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.