Αυτή είναι η νέα καμπάνια για την Ελλάδα | Στηρίζει την κρίσιμη απόφαση για διακοπές και προορισμό (BINTEO)

0
480

Τη νέα καμπάνια της Ελλάδας «Destination Greece Health First» για την τουριστική προώθησή της στο εξωτερικό παρουσίασαν σήμερα ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ., κ. Δημήτρης Φραγκάκης, από το Μουσείο της Ακρόπολης.

Πρόκειται για τη καμπάνια που σηματοδοτεί την επανέναρξη του ελληνικού τουρισμού.

Η καμπάνια προωθεί το μήνυμα της επανεκκίνησης, της ασφάλειας και της φιλοξενίας.

Αρχικά, η Ελλάδα με τη καμπάνια Greece From Home έμεινε ζωντανή στις καρδιές των ξενων που θα ήθελαν να την επισκεφθούν και στη συνέχεια ακολούθησε η καμπάνια Endless Greek Summer, στην οποία υπενθυμίσαμε ότι το ελληνικό καλοκαίρι δεν πεθαίνει ουσιαστικά ποτέ, δήλωσε ο κ. Θεοχάρης.

Σήμερα, η νέα καμπάνια, Destination Greece Health First, επιτρέπει στον τουρίστα να ενημερωθεί και να πάρει την κρίσιμη απόφαση να ερθει στη χώρα μας. Είναι μια καμπάνια υποστήριξης της κρίσιμης φάσης επιλογής για το αν θα ταξιδέψει και, εφόσον ταξιδέψει, που θα πάει.

Χαρακτηριστικό της είναι η φιλικότητα στον τουρίστα, τον κρατάει από το χέρι, εξηγεί κάθε βήμα της διαδικασίας και τον ενημερώνει για τις συνθήκες ασφάλειας υγείας στη χώρα.

Το μήνυμα της νέας καμπάνιας είναι ότι οι επισκέπτες βιώνουν την Ελλάδα που ονειρεύονται. Για να το κάνουν αυτό, κάθε μικρή και μεγάλη εμπειρία κρύβει μέσα της την ομορφιά και μια ιδιαίτερη διαδικασία. Η γαλήνη στην ψυχή και στο πνεύμα έρχεται μέσα από την ασφάλεια, δήλωσε ο υπουργός.

Το σκεπτικό της είναι ότι οι διακοπές συνιστούν μια απόδραση. Η φύση και η ομορφιά είναι εγγύηση για αυτή την απόδραση. Όμως η πανδημία επηρεάζει την απόδραση αυτή. Επομένως προσφέρει το πάντρεμα των όμορφων στιγμών με την ιδιαίτερη συγκεκριμένη διαδικασία, και με άρτιο σχέδιο. Ο υπουργός επισήμανε ότι αυτά τα στοιχεία δίνουν προτεραιότητα στην υγεία με ηρεμία και ξενοιασιά.

Ο κ. Φραγκάκης επισήμανε ότι πρόκειται για «μία καμπάνια άρτια και πολύ στοχευμένη. Δυστυχώς, η πανδημία ανέκοψε, αλλά δε διέκοψε της πορεία της προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό. Σήμερα ξεκινάμε ουσιαστικά τη μεγάλη διεθνή καμπάνια της χώρας μας στο εξωτερικό. Σήμερα ξεκινάμε ξανά και ουσιαστικά τη μεγάλη διεθνή καμπάνια της χώρας μας στο εξωτερικό. Από κοινού μαζί με το Υπουργείο Τουρισμού αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια καμπάνια στην καρδιά του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο παγκόσμιος τουρισμός, μια καμπάνια που να αφορά στην υγεία».

Η ταυτότητα της καμπάνιας είναι ιδιαίτερη. Έχει υλικά για τα social media, ειδικό site και ένα όμορφο βίντεο που προτρέπει τον κοσμο να επισκεφθεί την πατρίδα μας.

Η ανάπτυξή της γινεται σε 3 άξονες απαντώντας σε βασικά ερωτήματα όσων σκέφτονται να έρθουν στη χώρα μας, όπως είπε.

-Θέλω να ταξιδέψω στην Ελλάδα. Μπορώ;

-Πόσο ασφαλής θα είμαι στην Ελλάδα; Τι μέτρα έχει παρει η Ελλάδα για να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλειά μου;

-Τι θα συμβεί στις διακοπές μου αν αρρωστήσω;

Η καμπάνια συνδέεται με το Visit Greece και το Visit Greece application, τη νέα εφαρμογή που βελτιώνει την εμπειρία κάθε επισκέπτη στη χώρα μας.

Δείτε την παρουσίαση και το βίντεο της καμπάνιας…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ