Η ρομποτική στην Κω από το Instudies!! Περιέργεια, ανακάλυψη, δημιουργία, μάθηση!

6
1618

Το μάθημα Ρομποτικής για τις μεγαλύτερες τάξεις του δημοτικού παρέχει δημιουργική, πρακτική εμπειρία στην οποία οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την τεχνολογία και τον προγραμματισμό. Προγραμματιστικά εργαλεία, υπολογιστές και ρομπότ κατασκευασμένα από τον μαθητή, σε συνδυασμό με την στήριξη και καθοδήγηση του δασκάλου, έτσι ώστε να ενεργοποιήσει την φυσική περιέργεια του μαθητή για να μάθει και να ανακαλύψει νέες ιδέες και τεχνολογίες, να συνεργαστεί με άλλους και να χρησιμοποιήσει την κριτική σκέψη του με ένα διασκεδαστικό και παράλληλα ενθουσιώδες τρόπο!

Κατά τα την διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά θα εμπλακούν σε πρακτική, ενεργητική, ομαδική εργασία διερευνητικού & πειραματικού χαρακτήρα (πρώιμοι επιστήμονες), και θα τα βοηθήσει έτσι ώστε να κατακτήσουν τη μάθηση, τη γνώση αλλά και γλωσσικές δεξιότητες, μέσω της διατύπωσης ερωτήσεων, αναζήτησης μοτίβων, επιλογής στρατηγικών και της διατύπωσης συμπερασμάτων.

Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για ολιγομελή τμήματα για καλύτερη επικοινωνία με τον δάσκαλο και καλύτερη, συνεργατική και ουσιώδης μάθηση για το κάθε παιδί στην αίθουσα διδασκαλίας.

Με την εκμετάλλευση τεχνολογίας τελευταίας γενιάς(tablet, υπολογιστές, ρομπότ, διαδραστικούς πίνακες) σαν ένα εργαλείο εκπαίδευσης, η μάθηση γίνεται ακόμα πιο μεταδοτική και ενθουσιαστική για τους μαθητές!

Το Κέντρο Μάθηση – Instudies βρίσκεται στην προέκταση Βερροιοπούλου, πίσω από το 2ο Λύκειο, στην Πόλη της Κω.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Επικοινωνία και εκδήλωση ενδιαφέροντος στα τηλέφωνα: 2242029027, 6945959829.

Υπεύθυνος Λειτουργίας: Καΐσερλης Αλέξανδρος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια Αλέξανδρε! Με τις πρωτοπόρες και καινοτόμες αυτές μεθόδους θα συμβάλλεις ουσιαστικά στην εμπέδωση των νέων αυτιών προκλήσεων! Καλή επιτυχία αγόρι μου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.