Νέο πρόγραμμα ρομποτικής για παιδιά Γυμνασίου! – Instudies

0
818

Νέα τμήματα ρομποτικής με το LEGO Education SPIKE Prime!! Το Spike Prime είναι το νέο μέλος στην οικογένεια των εκπαιδευτικών λύσεων της LEGO Education! Οι μαθητές ηλικίας 10 ετών και άνω γνωρίζουν το STEAM και την εκπαιδευτική ρομποτική, κατασκευάζοντας και προγραμματίζοντας διασκεδαστικά ρομπότ και έξυπνες συσκευές!

Το SPIKE Prime ενισχύει την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης των μαθητών καθώς και την επίλυση σύνθετων προβλημάτων μέσα από μια διασκεδαστική διαδικασία όπου τα παιδιά μαθαίνουν μέσα απ’ το παιχνίδι.

Το μάθημα Ρομποτικής παρέχει δημιουργική, πρακτική εμπειρία στην οποία οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή  με την τεχνολογία και τον προγραμματισμό και μέσα από αυτήν την εκπαιδευτική δραστηριότητά να αναπτύξουν τις ικανότητες τους, να ξεδιπλώσουν την φαντασία τους και να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή τους. Μέσα από προγραμματιστικά εργαλεία, υπολογιστές και ρομπότ κατασκευασμένα από τον μαθητή, σε συνδυασμό με την στήριξη και καθοδήγηση του δασκάλου, ενεργοποιείται η φυσική περιέργεια του μαθητή έτσι ώστε να μάθει και να ανακαλύψει νέες ιδέες και τεχνολογίες, να συνεργαστεί με άλλους και να χρησιμοποιήσει την κριτική σκέψη του με ένα διασκεδαστικό και παράλληλα ενθουσιώδες τρόπο!

Τα τμήματα που είδη λειτουργούν στο εκπαιδευτήριο μας είναι:

  • Ρομποτική για προσχολική ηλικία
  • Ρομποτική για δημοτικό
  • Εκπαιδευτικό Minecraft

Έκπτωση 20% για εγγραφές σε 2 προγράμματα

Έκπτωση 20% για συγγενείς 1ου βαθμού

Επικοινωνία και εκδήλωση ενδιαφέροντος στα τηλέφωνα: 2242029027, 6945959829.

Υπεύθυνος Λειτουργίας: Καΐσερλης Αλέξανδρος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ