Διάσωση και απεγκλωβισμός 57 μεταναστών σε Άγ. Ζαχαρία και Αγ. Ειρήνη Κω

2
1381

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω κλήθηκε την Τετάρτη 14/8/2019 από το Λιμενικό Σώμα να συνδράμει στον απεγκλωβισμό μεταναστών στην περιοχή του προφήτη Ζαχαριά και την περιοχή της Αγ. Ειρήνης σε δύσβατη περιοχή.
Το διασωστικό σκάφος ZETA της ΕΟΔ Κω με τετραμελές πλήρωμα διέσωσαν και στις 2 περιπτώσεις τους μετανάστες με ασφάλεια και τους παρέδωσαν στις αρχές.

1η Φωτό του σκάφους ΖΕΤΑ από την επιστροφή του στον κεντρικό Λιμανι Κω
Φωτό 2&3 η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, ωκεανός, πλεούμενο, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΡΟΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ. Ο ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ. Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΡΟΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΤΟ ΑΦΧΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΒΑΣΕΙΣ. ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ.

  2. ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ.ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ