Πώς αυτή η 41χρονη γυναίκα κατάφερε να δείχνει νεότερη από όσο έδειχνε δύο δεκαετίες πριν

1
516

«Τα 40 είναι τα νέα 20» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χάιντι Κλουμ. Πράγματι.

Το αν είσαι 20, 30 ή 40 ετών δεν έχει πλέον τόση σημασία. Μπορείς εύκολα να δείχνεις πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία σου και το ίδιο εύκολα, πολύ μικρότερη. Η Belinda Norton ανήκει στην δεύτερη κατηγορία.

Τα 40 της χρόνια την βρίσκουν στην καλύτερη φάση της ζωής της: αρκεί να δει κανείς το πρόσωπο και τις αναλογίες της για να πεισθεί.

Η γυμναστική ήταν ανέκαθεν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της. Το επάγγελμά της. Φαίνεται ότι έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια για να καταλάβει ότι έπρεπε να αλλάξει τις ισορροπίες της και να δοκιμάσει μια άλλη τακτική. Βλέποντας κανείς φωτογραφίες στα 20s της και φωτογραφίες της στο σήμερα, εντοπίζει μια μεγάλη διαφορά. Η Belinda στα 40 της ζει μια δεύτερη νεότητα και την απολαμβάνει πια πραγματικά.

Η Belinda συνήθιζε να προπονείται εξαντλητικά. Συνολικά 12 ώρες την εβδομάδα. Η διατροφή της ήταν πάντα κάτι παραπάνω από προσεκτική. Οταν αποφάσισε να χαλαρώσει τους ρυθμούς της, βρήκε την ισορροπία που χρειαζόταν για να νιώσει ακόμα καλύτερα με τον εαυτό της. Στη δεκαετία των 30, επαναπροσδιόρισε την ένταση της άθλησης και την ποιότητα της διατροφής της.

Άρχισε να γυμνάζεται λιγότερο και να τρώει περισσότερο. Βρήκε «τη χρυσή τομή». «Τωρα γυμνάζομαι έξι ώρες την εβδομάδα και τρώω έξι γεύματα ημερησίως. Το σώμα μου λειτουργεί άψογα».

belinda.n.x/ Instagram
belinda.n.x/ Instagram

Ποιο είναι το διατροφικό πρόγραμμα που της χαρίζει λαμπερό δέρμα και την κρατά σε φόρμα;

Η Belinda αποφεύγει τη ζάχαρη και το κόκκινο κρέας, τρώει σολομό δύο φορές την εβδομάδα και μύρτιλα, κοτόπουλο και λαχανικά σε «γενναίες» ποσότητες. Το νερό είναι το No1 «καλλυντικό»: είναι το πρώτο πράγμα που θα πιει όταν ξυπνήσει και το τελευταίο πριν κοιμηθεί. Δεν τρώει τυποποιημένες τροφές και το σπανάκι είναι μια τροφή που επιλέγει πέντε φορές την εβδομάδα. Τρώει έξι γεύματα ημερησίως.

Η ίδια παραδέχεται ότι δεν είχε τόσο καλή σχέση με το σώμα της πριν από χρόνια, παρά το ότι γυμναζόταν εντατικά: «Είχα αρκετή κυτταρίτιδα και δεν μπορούσα να απαλλαγώ από αυτή».

O ερχομός των παιδιών της άλλαξε τις ισορροπίες της και την οδήγησε σε μια νέα θεώρηση της ζωής.

Πλέον έχει βρει τον ιδανικό τρόπο να τρέφεται και να γυμνάζεται και η αποδοτικότητά του είναι εμφανής.

Φωτογραφίες: belinda.n.x/ Instagram

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ