Η πρώτη καινοτόμος Αγγειοπλαστική σε Χρόνια Ολική Απόφραξη από τον Καρδιολόγο Μιχάλη Κουτούζη

8
4674

Ο Καλύμνιος επεμβατικός καρδιολόγος Μιχάλης Κουτούζης, ένας επιστήμονας με μεγάλη εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με μεγάλες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, που παραμένει όμως ένας γνήσιος «θεράποντας» του Ασκληπιού και αληθινός συμπαραστάτης στον ανθρώπινο πόνο, μεγαλουργεί συνεχώς και οι καινοτόμες μέθοδοί του, ανοίγουν νέες δυνατότητες στην ιατρική.

Από το ξημέρωμα μέχρι αργά τη νύχτα, αγωνίζεται μέσα στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχοντας πάντα ένα χαμόγελο και ένα καλό λόγο για τους ασθενείς του, που καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα για τον Δωδεκανήσιο επιστήμονα.

Από τα «θαυματουργά χέρια» του Μιχάλη Κουτούζη, έγινε αυτές τις μέρες η πρώτη αγγειοπλαστική σε Χρόνια Ολική Απόφραξη (Chronic Total Occlusion-CTO) στον ολοκαίνουργιο στεφανιογράφο του Νοσοκομείου Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Με το άριστο επιτελείο του, που δεν λησμονεί να τους αναφέρει σε κάθε του παρουσία, προχώρησε σε μιαν ακόμη καινοτόμα ενέργεια, εμπλουτίζοντας το «οπλοστάσιο» της επεμβατικής ιατρικής και κυρίως επιτυγχάνοντας την μέγιστη άνεση και ασφάλεια των ασθενών, που  μπορούν να λάβουν εξιτήριο και αυθημερόν, καθώς ο στόχος του Καλύμνιου γιατρού, δεν είναι άλλος,  από το να προσφέρει ανακούφιση και λιγότερο πόνο στον ασθενή του.

Πηγή: palmostiskalymnou.blogspot.com

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια αγόρι μου! Αν και δεν σε γνωριζω, νιώθω υπερήφανη που είσαι Έλληνας, που είσαι Κωος καλύμνικης καταγωγής, μα πάνω από όλα που είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!!

  2. Συγχαρητήρια φίλε μου Μιχαλη για το νέο επίτευγμα σου. Είμαστε υπερηφανοι εδώ στην Κω όπου γεννήθηκες και μεγάλωσες για σένα.

  3. Εύγε στον Κ. Κουτουζη να είναι καλά και να προσφέρει απλόχερα στον συνάνθρωπο με τις πολύτιμες γνώσεις του (είμαι σίγουρη ότι πάντα αυτό κάνει για όλους). Είναι ένας Λάμπρος επιστήμονας και άνθρωπος. Σε ευχαριστούμε πολύ, είμαστε περήφανοι για εσένα, σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

  4. Συγχαρητήρια Μιχάλη μου.Αξιζεις πολλά και σαν γιατρός και σαν άνθρωπος!Σ ευχαριστω για ολα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ