Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ-ΤΜΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ – 5η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

1
489

Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ-ΤΜΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ – 5η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

 

Το Σεπτέμβριο του 2017 ξεκίνησε η προσπάθεια επαναλειτουργίας του Τμήματος της  Άρσης Βαρών του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω, με συντελεστές τους κ.Σπύρου Χρήστο και κ.Νικολακάκη Θεμιστοκλή και αρωγό τον πρόεδρο του συλλόγου,κ.Πλούμπη Μάριο, με στόχο την συγκέντρωση νεαρών αθλητών,όπου με ένα πρόγραμμα τετραετίας ο σύλλογος να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2021.

ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ.

Το τμήμα της Άρσης Βαρών του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω, το 2019, κατάφερε τη μεγαλύτερη διάκριση σε συλλογικό επίπεδο στην αθλητική ιστορία του νησιού μας, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών(-23)- Νέων Γυναικών (-23), Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στα Γιάννενα (19-21/04/2019), παρόλο τις οικονομικές δυσκολίες κατά τη διάρκεια του έτους,που είχαν να κάνουν με τη μετακίνηση,διατροφή και διαμονή των αθλητών σε αγώνες εκτός Κω.

Πανελλαδικά,η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ κατέλαβε την 5η  Θέση –  τη μεγαλύτερη διάκριση σε συλλογικό επίπεδο για την Κω – η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ την 7η  Θέση και  η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ με 02 αθλήτριες τη  2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα:

ΖΟΥΜΠOΥΛΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ παίδες 4η θέση,

ΛΟΥΣΚΑ ΛΕΝΤΙΑΝ παίδες 5η θέση ,

ΖΩΓΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ παίδες 7η θέση,

ΜΡΟΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ παίδες 9η θέση.

ΡΕΜΠΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΣ 1η θέση ΑΡΑΣΕ , 2η ΕΠ. ΖΕΤΕ

ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ

ΡΕΜΠΕΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ (-23) 2η θέση ,

ΚΟΥΤΡΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΣ 6η θέση ,

ΠΛΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΣ 8η θέση ,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (-23)  3η θέση,

ΤΡΑΚΟΣΣΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 2η θέση

Ευχαριστούμε τους αθλητές μας,για την αγωνιστική τους εικόνα,καθώς και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της ομάδας,κ.Πλούμπη Μάριο,για την ηθική και οικονομική του στήριξη, σε ένα δύσκολο έργο χωρίς συμπαραστάτες.

Εμείς από την πλευρά μας,συνεχίζουμε με μεγαλύτερο ζήλο, δηλώνοντας με σιγουριά πως τα καλύτερα έπονται!

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΣΠΥΡΟΥ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ

 

ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ!

Με πρόγραμμα,με θέληση,όραμα και σκληρή δουλειά, ενάντια σε προβλήματα, οικονομικές δυσκολίες και κάθε είδους εμπόδια,καταφέρατε το Τμήμα της Άρσης Βαρών του Π.Α.Σ. Ανταγόρα Κω,να πάρει τη θέση που του αρμόζει, ξανά στο προσκήνιο,σε Πανελλαδικό πλέον επίπεδο! Σας συγχαίρω κάθε μια και κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά!

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Υπεύθυνο του Τμήματος και προπονητή κ.Σπύρου Χρήστο και στον συνεργάτη του κ.Νικολακάκη Θεμιστοκλή για τη συμβολή τους στη μεγαλύτερη διάκριση σε συλλογικό επίπεδο. Μεγαλύτερη διάκριση,μέχρι την επόμενη!

ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Σ. ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΚΩ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΛΟΥΜΠΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ