COIFF1RST by Ellen – Ελένη Παπαποστόλου: Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!

0
2261

 

 

Έχοντας κλείσει την δεύτερη εβδομάδα επαναλειτουργίας, και έχοντας πάει όλα κατ’ευχήν, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο στους επισκέπτες του κομμωτηρίου όσο και στις συνεργάτιδές μου, που με υπομονή τηρήσαμε όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα.

Δεν εφησυχάζουμε και συνεχίζουμε.

Εμείς στο COIFF1RST by Ellen σας υποσχόμαστε να έχετε πάντα την ατομική σας πετσέτα στο λουτήρα και ατομικά εργαλεία εργασίας (ψαλίδια, βούρτσες κτλ) όλα αποστειρωμένα, σε σακούλες πολυπροπυλενίου (PP) και θερμοκολλημένα.

Οι θέσεις εργασίας απολυμαίνονται μετά από κάθε επισκέπτη.

Αντισηπτικά θα βρίσκετε σε όλους τους χώρους του κομμωτηρίου.

Με λίγη υπομονή ακόμα εμείς θα… κρύβουμε το χαμόγελο μας, λόγω μάσκας, κάτι πού θα συστήσουμε και σε εσάς. Είναι άλλωστε ευκαιρία να κοιτάμε ξανά τον άλλο στα μάτια.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ – Να προσέρχεστε στο χώρο μας κατόπιν συνεννόησης (ραντεβού).

– Επιβάλλεται να ακυρώσετε το ραντεβού σας αν έχετε κάποιο σύμπτωμα ασθένειας.

– Να τηρείται αυστηρά η συνέπεια των ραντεβού με σεβασμό για όλους τους πελάτες.

– Να μην έρχεστε με συνοδούς ή παιδιά κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας εκτός και αν είναι απαραίτητο, οπότε παρακαλώ να μας ενημερώσετε έτσι ώστε να φροντίσουμε για τα προβλεπόμενα άτομα στο χώρο.

Κλείνοντας θα ήθελα να δείξετε κατανόηση και υπομονή σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας και σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι για την στήριξη και την αγάπη σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ