ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Χαμός στη Λαϊκή Συνέλευση Κεφάλου «Που πήγαν τα λεφτά του λογαριασμού μας;» «Θα είσαι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος;»

39
2012

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ «UNFAIR» ME TOYΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ – ΟΙ «ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΟΥ ΧΕΟΠΑ» & ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ «ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…»

Με πολλούς ενδιαφερόμενους πολίτες, παρά το βαρύ κλίμα (είχε μόλις πραγματοποιηθεί η κηδεία στο χωριό, του άτυχου οδοκαθαριστή του δήμου που έχασε χτες τη ζωή του, εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα στη δουλειά του) διεξήχθη απόψε η Λαϊκή συνέλευση για τα έργα του 2017 με τον δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους στο Πνευματικό Κέντρο Κεφάλου.

Αρχικά ο δήμαρχος Γ. Κυρίτσης ανέλυσε με πίνακες τους άξονες και τη φιλοσοφία του νέου προγράμματος έργων με βάση τους περιορισμένους πόρους και την ισόρροπη ανάπτυξη (τονίζοντας ότι «ριγμένοι» θα πρέπει να νοιώθουν οι πολίτες της δημ. κοινότητας Κω και ότι σκέπτεται τι να τους πει στην εκεί λαϊκή συνέλευση που θα γίνει).

Συγκινημένος για την τραγική απώλεια του εργαζόμενου καθαριότητας που αποχαιρέτησαν πριν από λίγο και ο οποίος ήταν από τους συμβασιούχους που η κυβέρνηση «για να κάνει την καλή υποχρεώνει τον δήμο να τους έχει όλο το χρόνο με λεφτά όμως που πληρώνει ο Κώος δημότης».

Κάνοντας συνολική αναφορά στο στελεχιακό δυναμικό του δήμου χαρακτήρισε  «unfair» το γεγονός ότι η πρ. δημ. αρχή επέτρεψε την μετακίνηση 8 μηχανικών του δήμου στην Περιφέρεια, λίγο πριν αναλάβει η νυν δημ. αρχή, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι εκεί δεν βλέπει να κάνουν τίποτα, καθώς ούτε μελέτες έργων βλέπει αλλά ούτε και να βοηθούν τους μικρούς δήμους τους οποίους βοηθούν οι μεγαλύτεροθ (αναφέρθηκε στην τελευταία βοήθεια του δήμου Κω προς τον δήμο Σύμης και το αντίστοιχο ευχαριστήριο που είδε το φως της δημοσιότητας).

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας τα οποία έγιναν τον τελευταίο χρόνο στην Κέφαλο  και παρουσίασε τα έργα που θα γίνουν μέσα στο 2017 (με προβολή σχετικού οπτικού υλικού).

Τονίζοντας ότι τον ενδιαφέρει το πρόγραμμα να είναι ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο διερωτήθηκε αλήθεια το περίφημο «Διαβαλκανικό κέντρο νεολαίας κλπ που θα έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή στην Κέφαλο σε ποιο στάδιο βρίσκεται; Ξεκίνησε; θεμελιώθηκε;» Προσθέτοντας ότι ο ίδιος πάντως, δεν ήρθε για να τάξει «Πυραμίδες του Χέοπα…»

Ειδική μνεία έκανε στο σχέδιο αναβάθμισης του λιμανιού (του οποίου η μελέτη θα προκηρυχθεί το επόμενο διάστημα) λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι παλιοί θα θυμούνται ότι θα μπορούσε να είχε γίνει την περίοδο 1985-92 εάν δεν φοβούνταν τότε οι κάτοικοι ότι «υπήρχε κίνδυνος να έρθει ο 6ος στόλος και θα αποβιβάζονταν διαρκώς άρματα» από εκείνο το λιμάνι…

Ο Δήμαρχος Κω αναφέρθηκε επίσης λεπτομερώς και στην εξέλιξη του σχεδίου πόλης Κεφάλου το οποίο ενώ ήταν στο τελείωμα του η πρ. δημοτική αρχή το ακύρωσε ελέω συνεργατικών και τώρα τρέχουν να καλύψουν όλον αυτό τον χαμένο χρόνο.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις και τα παράπονα των πολιτών της Κεφάλου (βίντεο) τόσο για μικροέργα και παρεμβάσεις που δεν έγιναν, όσο και για βασικότερες υποδομές όπως νερό και βιολογικός-αποχετευτικό), για τα οποία έδωσαν αναλυτικές απαντήσεις στο τέλος ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Αντιδήμαρχος Α. Κρητικός και ο Πρόεδρος της Κεφάλου Γ. Καματερός (βίντεο)

Ένας μεγάλος χαμός έγινε τέλος όταν κάποιοι πολίτες έθεσαν σε έντονο ύφος («για μ… μας περνάτε…») το θέμα της επικείμενης αύξησης τελών για την οποία έκανε αναφορά ο δήμαρχος στην εισήγησή του (στα αρχικά βίντεο), λέγοντας ότι οι κάτοικοι των χωριών δεν μπορούν να εξισωθούν στα τέλη από τη στιγμή που δεν έχουν εξισωθεί στο επίπεδο ανάπτυξης τη συγκοινωνία και τις υποδομές ανοίγοντας ένα κύκλο έντονης συζήτησης και αντιπαράθεσης.

Η ερώτηση που «έξυσε» παλιές πληγές ήταν για το που πήγαν τα λεφτά του λογαριασμού της Κεφάλου (1,1 εκ) από την έκταση που δόθηκε για να κτισθούν τα μεγάλα ξενοδοχεία στη Λαγκάδα κλπ. Ο δήμαρχος απάντησε ότι το ίδιο ερώτημα και θέμα είχε ανακινήσει η Δύναμη Αλλαγής ως μειοψηφία στην τότε δημ. αρχή και η απάντηση που πήρε είναι ότι τα μετέφεραν από την Συνεταιριστική τράπεζα σε λογαριασμό της Alpha bank και τα έβαλαν σε κεντρικό κωδικό για τις ανάγκες του ενιαίου δήμου. Σε παρέμβασή του το στέλεχος της τότε δημ. αρχής Νικόλας Ζερβός, διευκρίνισε ότι τα χρήματα αυτά μπήκαν σε κεντρικό κωδικό, μιας και οι υποχρεώσεις που παρέλαβαν και έπρεπε να καλύψουν, ήταν ακόμα μεγαλύτερες γύρω στα 1,7 (ενώ ακούστηκε επίσης η παρατήρηση από παριστάμενους ότι αν ο λογαριασμός αυτό παρέμενε στην πάλαι ποτέ Συνεταιριστική Τράπεζα που έκλεισε, τώρα τα λεφτά αυτά θα είχαν χαθεί…)

Τελικά οι δημότες που έθεσαν τα ερωτήματα δεν καλύφθηκαν από τις απαντήσεις φωνάζοντας ότι «αν κάποιοι καταχράσθηκαν αυτά τα λεφτά της Κεφάλου, πρέπει να πάνε φυλακή…» Ενώ για το «που πήγαν τα λεφτά της ΒΙΜΕΛ;» ο δήμαρχος είπε ότι θα αναφερθεί αναλυτικά στην Λαϊκή συνέλευση της Αντιμάχειας, το βράδυ της Κυριακής  (τελευταίο βίντεο)

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε ακόμα στο σημαντικό για τον δήμο έργο της πρόνοιας, λέγοντας ότι με το που ανακοίνωσε στην Λαϊκή συνέλευση στο Ζηπάρι τη λειτουργία Δημοτικού Ιατρείου με τον γιατρό Σ. Λοϊζο κάποιοι έσπευσαν να βγάλουν ανακοινώσεις  για εξωτερικό γιατρό συνεργάτη στο Νοσοκομείο (υπονοώντας τον κ. Κοπάδη), και κάποιοι άλλοι ότι «ΘΑ φέρουν εφτά γιατρούς στο ΚΥ Αντιμάχειας…» (υπονοώντας τον βουλευτή κ. Καματερό – ΒΙΝΤΕΟ). Αν είναι έτσι ας μας ακολουθούν δεν πειράζει, αρκεί να τα κάνουν και να μην «έρχονται» ακόμα… όπως κατέληξε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για άλλη μια φορά στα επιτακτικά ερωτήματα των πολιτών για την αστική συγκοινωνία και τη σύνδεση της Κεφάλου με το αεροδρόμιο, κατονόμασε ως υπεύθυνη την Περιφέρεια που σκοπίμως (για τους δικούς της λόγους) δεν έχει απαντήσει ακόμα, λέγοντας ότι αν συνεχίσει έτσι μέχρι το καλοκαίρι τότε ο δήμος παρά το λειτουργικό κόστος για την επιχείρηση προκειμένου να εξυπηρετήσει θα βάλει αστική συγκοινωνία να κάνει κύκλο: Καρδάμαινα- Αντιμάχεια- Μαστιχάρι- Κέφαλο και αντίστοιχα στο Δίκαιο: Τιγκάκι-Πυλί-Ζιά. Ενώ με παράπονο αναφέρθηκε στην αγωγή που κατέθεσε η ΚΤΕΛ ΑΕ προσωπικά εναντίον τους για τη γραμμή προς Τιγκάκι επειδή έχει μεγάλου ύψους διαφυγόντα κέρδη (βίντεο).

Αξιοσημείωτη η παρατήρηση δημότη προς τον Δήμαρχο ότι «είπες προεκλογικά αν δεν επιλύσεις σε τρία χρόνια το σχ. πόλης κεφάλου θα παραιτηθείς και τα τρία χρόνια πλησιάζουν…» Με τον δήμαρχο να του απαντά ψύχραιμα και με χαμόγελο, ότι έχει ακόμα λίγο χρόνο και προς αυτή την κατεύθυνση εργάζεται. Τέλος, σε (δημοσιογραφικό) ερώτημα άλλου κατοίκου της Κεφάλου «αν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος…» ξέχασε να απαντήσει κι όταν ο πολίτης του το υπενθύμισε βγαίνοντας ο δήμαρχος φώναξε δυνατά πάντως, για να το ακούσουμε, ότι «αν αυτό ρωτάς: Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής…»

39 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ακόμα δεν κατάλαβες Κυρίτση ΠΟΙΟΣ ΤΡΙΩΡΟΦΟΣ βάζει τα σκυλιά να γαβγίζουν... Ορμάται βρε κοπρόσκυλαααααα ....

      Σε λίγο θα φανεί και ο ΤΡΙΩΡΟΦΟΣ τσοπάνος που τώρα κρύβεται και τότε όλα αυτά τα λυσσασμένα θα αρχίσουν να τον γλύφουν στα χέρια για κανένα ξεροκόμματο… Ποιος όμως τσοπάνος θα κατορθώσει να εκπαιδεύσει την ΡΟΎΦΑ να ΣΤΕΚΕΤΕ ΣΟΥΖΑ ;;; Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ μιλά για μια παλαβή, ο ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΙΟΣ για μεγαλομανή κουκουνάρα και τα υπόλοιπα σκυλάκια της Σουρωμένης Παράταξης παίρνουν εντολή και γαβγίζουν από όποιον λάχει φτάνει να γλύφουν κοκαλάκια.. ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ Ο ΜΕΣΙΑΣ, πότε θα βγεί η Αγία οικογένεια από το πηγάδι ;;;

  1. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΡΧΗ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΘΑ ΣΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ.ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ.ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΩΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚ.ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ.ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΠΟΛΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ…………

    • άντε να βγεις στον ιδιωτικό τομέα. καλά έφαγες από τη …… και σταμάτα να γράφεις. σε γνωρίζουμε από το βρωμόστομά σου.

      • Εσυ μηπως εισαι ο μαλακας που γραφει συνεχως για τον σουρα?????????????

        και παρεξηγεισε για εναν ανθρωπο ανικανο που κοροιδεψε τους κωους,και ειπε χειροτερα ψεματα και απο τον τσιπρα.Αντε να ξεγκρεμιστειτε απο την δημαρχια,να ξεβρωμισει το νησι απο εσας.

        • ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΟΣΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ,ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.ΜΗΝΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

      • ΑΚΟΥΣΕ Λ….ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟ Λ….ΕΙΣΑΙ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.ΓΕΜΙΣΕ Ο Κ@Λ@Σ ΣΟΥ ΡΟΖΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΘΙΣΙΟ.

    • Εχεις δικιο οποιος και να εισαι.Εχει φερει τον κοσμο σε απογνωση αυτος ο δημαρχος.Κριμα που τον πιστεψαμε.

  2. κι άλλοι δυό αντιδήμαρχοι μηχανικοί, κάνε τα μόνος σου Κυρίτση τα έργα σου μαζί με τους κολλητούς σου ας είναι και σνταξιούχοι! Εσύ τους έδιωξες!

  3. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ 1,100,ΟΟΟ ΕΚΘΕΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ [ΜΑΚΑΚΙΕΣ] ΤΟΥ κ ΖΕΡΒΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΕΦΑΛΟΣ ΔΑΝΕΙΣΕ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΚΩ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ 1,1ΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ . ΟΦΕΙΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΗΜΟΣΚΩ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΩΛΕΩΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΚΑΜΑΡΙΟΥ-ΚΑΜΠΟΥ-ΩΝΙΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΓΛΑΣΠΡΩΜΑΤΑ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΥΔΡΑ ΝΗΣΙΑ [ΝΙΣΥΡΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ]. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

  4. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

  5. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια μεγαλωνοντας την προβλητα κατα 180 μετρα προς την πολεμικη σκαλα να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΣΥΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ.

  6. κυριτση καματερε κανατε το νησι ανοικτη φυλακη με τους λαθραιους

    παντου ρακανδυτοι πακιστανοι.

  7. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΙΝΙ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ

    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ .ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.ΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

  8. Χίος: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στον προσφυγικό καταυλισμό - Επιθέσεις σε αστυνομικούς (φωτό, βίντεο)

    Σοβαρά επεισόδια εκτυλίσσονται και πάλι γύρω από τον καταυλισμό των μεταναστών στην Σούδα οι οποίοι επιτέθηκαν με καδρόνια και μαδέρια κατά των αστυνομικών.
    Με την αναταραχή επενέβη άμεσα η διμοιρία των ΜΑΤ και αποκατέστησε την τάξη, ωστόσο μόλις έκανε να απομακρυνθεί, οι μετανάστες ξεκίνησαν νέο καυγά.
    Στο χώρο βρίσκεται και η Πυροσβεστική Υπηρεσία υπό το φόβο εμπρησμού στην περιοχή, ενώ τα ΜΑΤ θα παραμείνουν προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
    Αναταραχή και συμπλοκές σε καταυλισμό μεταναστών στη Χίο
    ΠΗΓΗ: Με πληροφορίες από politischios.gr. http://www.pronews.gr

  9. ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΛΑΙΚΕΣ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

  10. 5-6 κολλητοί, 5-6 συγγενείς και κάθε φορά όλο και λιγότεροι γινόμαστε Γιώργη. Μέχρι το τέλος θα χουμε πομείενι μοναχοί

  11. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ [ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΙΚΟΥ]

    Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΙΚΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ 44,ΟΟΟ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΥ[υπαρχει ΦΕΚ παραχωρησης] ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕ. ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΥΤΗ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΕΡΔΙΘΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ. ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΙΞΕ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ

  12. Να ξέρετε αυτοί που γράφετε χωρίς να γνωρίζετε ότι είχε παρά πολυ κοσμο και δεν φώναζαν για τον ΚΥΡΙΤΣΗ αλλά για τους προηγούμενους

    • μετρας και τους καρδαμιωτες, και τους κωτες; ρε ουτε ψηφοδελτιο απερχομενε

      μπορει να πινανε καφε εξω στην πλατεια, γιατι μεσα ειχε το πολυ 50

  13. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΚΑΤΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΗΣΟΥ ΚΩ Η ΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

  14. Για κατι τσοπανακια (φανηκε και απο τον λογο της ομιλιας τους)

    ότι ο δήμαρχος τους ελεγε κατι δεν το καταλαβεναν και επρεπε να τους το εξηγησει 3 και 4 φορες!!!!!Τα λεφτα που εκαναν φτερα κυριε Ζερβε εξαφανηστηκαν επι Καησερλη !!!!!!Τη δεν καταλάβατε???

  15. Α ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…… ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΜΕΛ; TΗΝ ΚΛΕΙΣAΤΕ KAI EΠΙΣΗΜΩΣ ΕΤΣΙ; ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ‘ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ’ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ 60.000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ε; Α ΒΡΕ ΟΡΓΙΑ…. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡAΤΕ- ΤΗΝ ‘ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΑΤΕ’ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ!!;;; ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΑΣΧΕΤΟΙ -ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!! ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΛΙΟΥ,ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΠΟΘΗΚΕΥΑΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ,ΦΑΡΜΑΚΑ,ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ!!!!

  16. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΝΗΣΥΧΟΙ! Α ΡΕ ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ -ΘΑ ΔΕΙΧΝΑΤΕ-ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ..ΔΙΚΟ ΣΑΣ..ΚΤΗΡΙΟ(ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ -ΟΠΩΣ Ο ΚΑ’Ι’ΣΕΡΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ-)ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ,ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ………ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΟΥΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ -ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ……..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; Α ΡΕ ΡΟΜΠΕΣ…..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ,ΦΤΟΥ’ΣΑΣ ΡΕ!
    ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ,ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ-ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ,ΕΝΤΑΞΕΙ;
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ …..ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙΑΛΛΑ…..ΠΑΡΛΑΠΙΠΠΕΣ!!!

  17. α ρε κακόμοιρε κυρίτση δε σε θέλει κανένας πιο. Για δήμαρχο σε ξέγραψαν οι συμπατριώτες μας για βουλευτή δε σε θέλει κανένας. Και πως να σε θέλει δηλαδή όταν ο τσίπρας βάζει στη κυβέρνηση 30άρηδες και 40ρηδες κι εσύ είσαι στα 60. Άτε γεια και να μας γράφεις

  18. ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΑ 100 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 3 ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΥΨΑΝ ΠΛΗΡΩΣ(ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΟΥΡΟΥΡΟ)ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

  19. ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • σε 2 χρονια που θα σβησεις , θα βριζεις και τους κεφαλιανους

      οταν σε πιανει απόγνωση, βαζεις θαυμαστικα

  20. Ακου τωρα λογικη ανθρωπου εχασε (εφαγε)τα λεφτα το οραμα κ ο καισαρλης και ζηταει τα ρεστα απο τον κυριτση και του εξηγει πηγαν απο τον εναν λογαριασμο στον αλλον αδυνατο να καταλαβει και τι να σου κανει ο δημαρχος να βγαλει απο την τσεπη του να στα ξανα φερει πισω βρε ανθρωπε μου…….
    Οσο για καποιον που λεει σιγα ριξαν λιγο ασφαλτο κλεισανε καμια λακουβα κτλ γιατι δεν μας λεει ποσο καιρο ειχανε να γινουνε αυτα στο χωριο ο καματερος κανει πολυ μεγαλη προσπαθεια για το ψωριο και αυτο φαινεται….
    Οσο για το αν ειχε κοσμο ε 100 ατομα δεν τα λες και λιγα σε σχεση με τους προηγουμενους που δεν τολμουσαν να κανουν κατι τετοιο…

    • ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΥΣ

    • ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ 1.1ΟΟ,ΟΟΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΙΝΑ 1,5ΟΟ,000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΔΩΣΜΟΥ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΟ ΜΙΣΟ. ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ [ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ] ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

  21. Πολλά χρόνια πλήρωναν οι δημότες για να πουλάτε εσείς το μέλι.να κάνετε δικές σας μονάδες δεν θα πληρώνουν άλλοι για σας

  22. ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Ν.3463/2ΟΟ6 ΑΡΘΡΟ 186 [ΦΕΚ Α 114/30.06.2ΟΟ6 η εκποιηση Δημοτικων η Κοινοτικων ακινητων επιτρεπεται μονον για ωφελεια του Δημου η της Κοινοτητας με ειδικα αιτιολογημενη αποφαση του Δημοτικου η Κοινοτικου συμβουλιου που λαμβανεται με την απολυτη πλειοψηφια του συνολικου αριθμου των μελων του. Ο Δημος η η Κοινοτητα διαθετουν το προιον της εκποιησης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ. Αν τυχον απομεινει υπολοιπο, διατιθεται για την εκτελεση εργων. Αποκλειεται η διαθεση του υπολοιπου για την καλυψη λειτουργικων αναγκων. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ

  23. Είναι γερη ενομενη και δυνατη!!!Επιτελους γινετε εργο μπραβο δημαρχε!!!!Αυτοι που φωναζουν τρωγοντε με τα ιδια τα ρουχα τους γιατι η καρδια τους εχει μονο το μαυρο χρωμα!!!!Ξανα μπραβο δημαρχε συνεχηστε με τον ιδιο ζηλο!!!!!!!!!!!

  24. EΣΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟ ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ!
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΟΣ ,ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ !
    ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ,ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!
    ΕΚΤΟΣ…… ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ……..ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ……..ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ……..ΚΑΙ ΑΦΟΥ……ΔΕΝ …..ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!
    Ε ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;…..ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ,ΤΑ ΚΑΝΕΙ ….ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ