ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πλημμυρίσαμε… Ξεχείλισαν ποτάμια, διακόπηκε η κυκλοφορία | ΙΧ έπεσε σε χαντάκι στη Συντριανή | Επί ποδός Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική

38
10112

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πλημμυρικά φαινόμενα στην Κω μετά την ισχυρή απογευματινή νεροποντή (σε κάποιες περιοχές έριξε και χαλάζι), που είχε ως συνέπεια να ξεχειλίσουν ποτάμια και να καταστεί επικίνδυνη, όπως και να διακοπεί η κυκλοφορία σε κάποιες περιοχές.

Ειδικότερα, ΙΧ παρασύρθηκε από τα νερά πλημμυρισμένου ποταμού και έπεσε σε χαντάκι στην περιοχή της Συντριανής.

Στους Αγίους Αναργύρους στο νέο στάδιο Κω «έσπασε» επίσης ο ποταμός και πλημμύρισαν τα γύρω οικόπεδα, όπως και οι εκεί γύρω κατοικίες που ειδοποίησαν την Πυροσβεστική για απάντληση υδάτων.

H κυκλοφορία μετά τον κόμβο της Μαρίνας προς Κοντινένταλ-Ψαλίδι είναι επικίνδυνη και καλό είναι να την αποφύγετε όπως ενημερωνόμαστε.

Το ίδιο και στην περιοχή του Ηρακλή όπως ξεχείλισε ο πλακοσκεπής με συνέπεια να πλημμυρίσουν οικόπεδα και να διακοπεί η κυκλοφορία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων οι ποταμοί κατέβασαν διάφορα ογκώδη σκουπίδια (πλυντήρια, στρώματα, ξύλα κλπ) γι’ αυτό και «φράκαραν».

Επί ποδός είναι από το απόγευμα το προσωπικό και μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας, η ΔΕΥΑΚ, η ΕΟΔ Κω καθώς και η Πυροσβεστική.

 

38 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΑ ΦΩΝΑΣΚΕΙ ΟΤΙ Η ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΗΜΟΤΗΤΑ.

      ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΕΡΕΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ.ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΣΑΙ.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΟΥΣ.

  1. είναι απορίας άξιο. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν να κουβαλά τα άπλυτά του στο βουνό για μπουγάδα.

  2. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε, σταματήσουν, να πετάνε ότι σαβούρα βρουν στα ποτάμια αλλιώς αυτά πάντα θα συμβαίνουν!

  3. κυριε ελεησον δεν μπορει να βρεξει μερικες ωρες σε αυτο το νησι και αμεσως πλημμυριζουμε

  4. Τώρα γιατί καθαρίζετε ότι ξέβρασαν τα ποτάμια και δεν τα αναλαμβάνει η περιφέρεια που λέτε ότι είναι και αρμοδιότητα της τα ποτάμια?

  5. Αντι να προσταυεις τους υπαληλους του δημου,για κανενα ψηφο,βαλτους να μαθαινουν τι πρεπει να γινετε σε αυτές τις περιπτώσεις που βουλιαζει το νησι.Πανω από όλα επιγει η προστασια των κωων πολιτων και μετα τα ψηφοθηρικα,και η μασσα.Γινατε προεδροι σε υπηρεσίες που ειστε ανιδεοι….

    • τελικά όλα ήταν διαφημίσεις του απερχόμενου μεσίτη. Τίποτα δεν έφτιαξε 5 χρόνια, μόνο λόγια και λόγια. Φεύγει κι αφήνει πίσω του μόνο ζημιές. Θα μείνει στην ιστορία της Κω η ανικανότητα του να αφήσει κάτι καλό στο νησί μας. Ότι ο ξάδερφος του ο Σκανδαλίδης τα ίδια κι αυτός. Μηδέν

  6. Απο το καλοκαιρι η αρμοδιοτητα για τον καθαρισμο των ρεματω ν εχει μεταφερθει στην περιφερεια τι εχει κανει μεχρι σημερα , ενδιαφρονται μονο να λενε μεγαλα λογια λογια….

  7. πειτε και ενα μπραβο σε αυτους τους ανθρωπους που αφησαν τα σπιτια τους πρωτοχρονιατικα να σας σωσουν

  8. Κουίζ.. Πόσες φορές ακούγεται η λέξη …ακας στο βίντεο.. (να μην κοπεί το σχόλιο μου παρακαλώ, για να δημοσιευτεί το συγκεκριμένο βίντεο μάλλον δεν είναι λέξη για κόψιμο…)
    Καλή χρονιά σε όλους!

  9. ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ . ΠΛΗΜΜΗΡΙΣΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΜΠΗΚΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΑΚ. ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΨΑΛΙΔΙ. ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΦΤΥΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΣΜΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ. ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΗΛΘΕ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

  10. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΥΜΜΗΡΑ ΤΟΥ 2008 ΟΣΟ ΓΙΑ ΨΤΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΟΙ ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟΙ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ Η ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ.

  11. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ

  12. τρεχατε απο δω και απο κει στίς εκδηλώσεις να μαζέψετε ψήφους και εντυπώσεις και αφήσατε τα ποτάμια στο έλεος και το νησί να έρθει η περιφέρια να το μαζέψει

  13. Φίλοι γείτονες, στην επόμενη πλημμύρα θα έρθω να σας απεγκλωβίσω με το σκάφανδρο!

  14. 1)ΟΥΤΕ ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ….
    2)ΠΡΩΤΑ ΠΛΥΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ….
    3)ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΟΤΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΑΜΠΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…..ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΙ….
    ΤΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    • έτυχε να περάσω χθες βράδυ από την Καρδάμαινα και τρόμαξα. Σβηστά φώτα στη παραλία, σβηστό το χριστουγεννιάτικο δέντρο, λακκούβες παντού. Εικόνα καταστροφής στο χωριό. Τρόμαξα στα αλήθεια. Απορώ πως οι Καρδαμιώτες δεν τους έχουν πετάξει ακόμα στη θάλασσα. Πραγματικά απορώ

  15. Η Κως πάει μπροστά με δήμαρχο τον Κυρίτση και τα αστέρια του. Καλή χρονιά Κωακέ λαέ. Τον Μάιο μην ξεχάσετε να τον ξανά κάνετε δήμαρχο να σας πνίξει μια και καλή.

  16. Χαζηκαλυμιος και χαζημαρκος τα σκ@τωσανε. Οι βασικοί υπευθυνοι. Είμαστε στα χέρια τεμπέληδες και ανικανων.δυστυχως…

  17. που είναι η Ρουφα να βοηθησει;Απλα καθετε εδώ και κανει σχολια;Με τον Καισερλη δεν κλεισανε τα ρεματα και σκεπασανε τους ποταμους;Εχουν το θρασσος και μιλανε.Εδω θα μου πεις αναπνεαμε τον αμιαντο 70 χρονια και φταιει ο δήμαρχος σημερα λενε.Ξευτηλες.Μονο να τρώγατε ξερατε τοσα χρονια και να βολευετε δικους σας.Οραματιστες της πλακας.Εχετε βολεψει και τα εγγονια σας εχετε κτισει και στις … θείες σπιτια λες και ο κοσμος δεν ξερει τι γινότανε.

  18. Για άλλη μία φορά η πολιτική προστασία ηταν παρών Συγχαρητήρια, και έκανε το καθήκον της σε αντίθεση με τους ταβλαδορους και τους καφετζηδες που καθοντουσαν στον καναπέ και βλέπανε την βροχούλα!!!!

  19. το νησι παει χαλι μαυρο με αυτον τον γρουσουζη ατομο .Φετοσ μιδεν στολιζμο πλιμμυρεσ ι δρομη μετο που βρεχει κλαδεματα μισα μισα σκουπιδι παντου. πρεπι να εχεισ προιτιμαστισ εσι κει ι ομαδα σου να φιγετε πριν δωσετε .Ι Χρονια να απαλαχτουμε απω τον κακο Ανθρωπο …Το εχει μεσατου και δεν προκειτε να αλαξσει

  20. το νησι παει χαλι μαυρο με αυτον τον γρουσουζη ατομο .Φετοσ μιδεν στολιζμο πλιμμυρεσ ι δρομη μετο που βρεχει κλαδεματα μισα μισα σκουπιδι παντου. πρεπι να εχεισ προιτιμαστισ εσι κει ι ομαδα σου να φιγετε πριν δωσετε .Ι Χρονια να απαλαχτουμε απω τον κακο Ανθρωπο …Το εχει μεσατου και δεν προκειτε να αλαξσει

  21. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΠΑΘΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΡΙΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ