ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΟ Κω – Ζ. Τσιριγώτη: Ευχαριστώ τους πολίτες της Κω για την κατανόηση & υποστήριξη

19
4595

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τους πρώτους 55 κρατούμενους προς απέλαση φιλοξενεί ήδη το Προαναχωρησιακό Κέντρο της Κω, το οποίο ξεκίνησε χθες τη λειτουργία του, σε χρόνο ρεκόρ (ετοιμάστηκε μέσα σε ένα μήνα).

Να σημειώσουμε ότι, οι υποδομές του αυτή τη στιγμή είναι 150 κλίνες (ενώ η δομή, βάσει ΦΕΚ, είναι δυνατότητας 500 κλινών) και αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία 15 με 20 Μαΐου.

Ο «ΣΤΑΘΜΟΣ», επισκέφθηκε χθες Πέμπτη τις νέες εγκαταστάσεις του Προαναχωρησιακού Κέντρου στο Πυλί και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες.

Την Κω επισκέφθηκε χθες Πέμπτη, για ακόμα μία φορά, η Αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, για να συντονίσει την επιχείρηση σύλληψης μεταναστών, οι οποίοι έχουν απορριπτική απόφαση ασύλου σε 2ο βαθμό και βάσει της νομοθεσίας θα πρέπει να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία.

«Σήμερα το πρωί κάναμε μια επιχείρηση στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης. Πήραν μέρος περίπου 65 αστυνομικοί και σε 600 άτομα που διαμένουν αυτή τη στιγμή στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, η ΕΛΑΣ εντόπισε 45 περίπου άτομα για τους οποίους έχει εκδοθεί και σε 2ο βαθμό η απορριπτική του ασύλου. Αυτοί είναι ήδη εδώ στο Κέντρο κράτησης» είπε σε δηλώσεις της η κυρία Τσιριγώτη, σημειώνοντας πως, ήδη έχει σταλεί το αίτημα της επαναπροώθησης στη τουρκική πλευρά. «Υπολογίζουμε σε 7 ημέρες να μας απαντήσουν και με τη συνδρομή του Frontex σε 10 μέρες να γίνει και η επιστροφή. Την επόμενη φορά που θα έρθω θα σας πω επακριβώς και πόσες μέρες έκανε το αίτημα να απαντηθεί» συμπλήρωσε. Όσο για τις εθελούσιες επιστροφές, εκτιμά πως θα το πρόγραμμα θα εξελιχθεί θετικά διότι, «τα κίνητρα που δίδονται στους μετανάστες από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης είναι αρκετά καλά». Ξεκαθάρισε δε πως, οι απολαβές από ευρωπαϊκά προγράμματα δεν αφορούν οικονομικούς μετανάστες αλλά μόνο σε πρόσφυγες, οι οποίοι διαμένουν στην Ηπειρωτική Ελλάδα και όχι στα νησιά, επαναλαμβάνοντας πως, στην Κω το 95% είναι οικονομικοί μετανάστες από το Πακιστάν.

Σχετικά με το εάν έρχονται ή όχι στην Κω μετανάστες από άλλα μέρη της χώρας, ενημέρωσε πως, αυτό αφορά μόνο σε μετανάστες οι οποίοι είχαν έρθει στην Κω και παραβίασαν τους προβλεπόμενους περιοριστικούς όρους. «Όσοι επιστρέφονται – και είναι ελάχιστοι – επιστρέφονται γιατί έχουν παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους. Δεν έχουν επιστρέψει παραβατικοί από άλλα νησιά και δεν υπάρχει και λόγος. Απαράβατος όρος της συμφωνίας είναι ότι, απελαύνονται μόνο από τον τόπο εισδοχής και όχι από άλλη περιοχή» σημείωσε, τονίζοντας πως, οι περισσότεροι μετανάστες που προσπαθούν να διαφύγουν από το νησί (το 90%), έχουν εντοπιστεί στο λιμάνι της Κω.

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν είναι σε θέση να εκτιμήσει εάν πρόκειται να ξεκινήσουν νέα κύματα μεταναστών, όπως απειλούν οι γείτονές μας, είπε: «Δεν νομίζω να είναι κανένας σε θέση να διαβεβαιώσει τίποτα. Δεν το ξέρει κανένας αυτό. Απλώς η ΕΛΑΣ, ως οφείλει, πάντα έχει στο μυαλό της ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το κάθε τι που θα συμβεί. Γι’ αυτό και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Μέχρι στιγμής όμως, βλέπουμε ότι η συμφωνία τηρείται. Μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί κάτι που να μας κάνει να είμαστε με δεύτερες σκέψεις». Για την καθυστέρηση των διαδικασιών εξέτασης του ασύλου και απέλασης, ανέφερε πως, η εξέταση του αιτήματος ασύλου σε πρώτο και δεύτερο βαθμό είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και αυτό δεν αφορά την Ελλάδα, αλλά την Ευρώπη. «Η Υπηρεσία Ασύλου η δική μας και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασύλου που μας υποστηρίζει, εργάζονται βάσει κανονισμών της Ε.Ε.» είπε, σημειώνοντας πως υπάρχουν ήδη απτά αποτελέσματα. «Έχει ήδη μπει το νερό στ’ αυλάκι» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη στελέχωση του ΠΡΟΚΕΚΑ με προσωπικό της ΕΛΑΣ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «Σ», ενημέρωσε πως, ενισχύθηκε με 40 αστυνομικούς και με μία διμοιρία 23 ατόμων και εάν απαιτηθεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, η ΕΛΑΣ θα το κάνει, ενώ ανέφερε πως, υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών του Κέντρου Υποδοχής Ταυτοποίησης και του ΠΡΟΚΕΚΑ. Τόνισε δε πως «όταν η ΕΛΑΣ έκανε το διαγωνισμό για ποιος επιθυμεί να υπηρετήσει στην Κω με απόσπαση, σας πληροφορώ ότι 600 αστυνομικοί δήλωσαν την επιθυμία να έρθουν για τρεις μήνες και μάλιστα θα τους χρησιμοποιήσουμε να τους αλλάζουμε συχνά».

Η κυρία Τσιριγώτη κλείνοντας τις σύντομες δηλώσεις της, ανέφερε ότι η δομή του Προαναχωρησιακού Κέντρου της Κω αυτή τη στιγμή λειτουργεί με τις 150 θέσεις που ήθελε η ΕΛΑΣ για να ξεκινήσει τις επιστροφές και θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία 15 με 20 Μαΐου.

Επανέλαβε πως, η δομή είναι για 500 θέσεις και στο ποσό των 4,5 εκ. που έχει προβλεφθεί και αναφέρεται αναλυτικά στο ΦΕΚ, συμπεριλαμβάνονται – εκτός της κατασκευής – και τα λειτουργικά έξοδα, ήτοι, καθαρισμός, σίτιση, ιατρική περίθαλψη, κ.ά., ακόμα και η ενισχυτική της ΕΛΑΣ.

Απαντώντας δε, στην ερώτηση εάν είχε ένα μήνυμα να απευθύνει στους πολίτες της Κω, ποιο θα ήταν αυτό, είπε: «Οι πολίτες της Κω, εμένα προσωπικά στις δύσκολες στιγμές που πέρασε το νησί σας, με υποστήριξαν με ότι μέσο διέθεταν. Αυτό που θα τους έλεγα είναι πως ό,τι έχω πει μέχρι σήμερα, αυτό και έχει γίνει. Τους ευχαριστώ και για την κατανόηση και την υποστήριξη».

19 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ γιορτάζουν οι φασιστοαριστεροί λαϊκιστές της κυβέρνησης της ΨΕΥΤΙΑΣ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.όπως τους αρμόζει...

      Γιορτάζουν τα μνημόνια που δεν έσκισαν αλλά ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΡΙΤΟ στα τέσσερα και το 4ο που ΕΡΧΕΤΑΙ με ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ και του ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ που στις 5-6.000 Ε ενώ ΕΤΑΖΑΝ ότι θα το πήγαιναν στις 13.000Ε, την ΤΣΟΝΤΑ από την 13η σύνταξη που έδωσαν για αντίδωρο λαϊκίζοντας, τις επικουρικές που πετσόκοψαν, το ΕΚΑΣ που τσεκούρωσαν και καταργούν, τον ΦΠΑ 24% ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ λόγω νησιωτικότητας και που μερικοί σαν τον ψεκασμένο φασίστα συγΚΑΜΕΝΟ και τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ απειλούσαν την κυβέρνηση ότι θα την έριχναν κιόλας οι «ΚΟΤΕΣ», την μείωση μισθών και συντάξεων κάθε λίγο και λιγάκι, μείωση στις αναπηρικές, μείωση των επικουρικών συντάξεων, αύξηση της φορολογίας εισοδήματος 29% και τις νέες παράλογες των ασφαλιστικών εισφορών στους μικροεπαγγελματίες και την μαζική μετανάστευση 500.000 επιστημόνων και ανέργων νέων. Καταστρέφουν όσο κάθονται στην καρέκλα με το μέλι την οικονομία, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία όλη οι φασιστοαριστεροί ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

    • Μεγαλώνουν τα ψέματα και ο λαϊκισμός από τον Κάπτεν Ηλία ΚΑΜΑΤΕΡΟ, τώρα λίγο πριν ψηφίσει το 4ο μνημόνιο τάζει ΝΈΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ..

      Ζει στον δικό του κόσμο ο ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ Κάπτεν Ηλίας. Αφού κατάφερε να κυκλοφορήσει το ασθενοφόρο 7 πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και έλυσε όλα τα τρέχοντα προβλήματα… είπε ας κάνω και ένα νέο νοσοκομείο. Τα ζώα που με έκαναν βουλευτή ένα υπόλοιπο των 150 σταυρών σαν τον «ψηλό» τρώνε κουτόχορτο και θα πιστέψουν ότι βλακώδη πρόταση ξεφουρνίσω…

  1. ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΜΑΖΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΗ ΜΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΑΚΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ….ΛΟ!!!!!!

    • Πω, πω, πω γελά και το παρδαλό κατσίκι με ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, μετά από ΤΟ 2ο ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ έρχεται το ΝΈΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ...

      Και μετά λέτε ότι τα μοναδικά έργα του τοπικού Μαυρογιαλούρου είναι τα 2 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΑΘΡΟ που έχει ειδίκευση, βλέπετε τώρα άπιστοι Θωμάδες;;; Σας φτιάχνει ΝΈΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ σαν εκείνο που έταξε ο ΑΝΔΡΈΑΣ το 1983, ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ο ΣΚΑΝΔΑΛΊΔΗΣ, ακόμα και ο ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ σε στιγμές ευθυμίας….

    • Και οι Γερμανοί ΝΑΖΙ το ίδιο έκαναν, φόρτωναν σε σαπιοκάραβα τους Εβραίους και τους φουντάριζαν στην ανοιχτή θάλασσα…

      Ο παππούς μου θυμάται τους Εβραίους της Κω που οι φασίστες Γερμανοί του βύθισαν στον κόλπο της Αλικαρνασσού. Ελάχιστοι τα κατάφεραν να μην κάνουν την δωρεάν κρουαζιέρα του Χίτλερ. Τα ίδια επιθυμούν και οι φασίστες της Χρυσής Πορδής;;;;

      • Φασίστας είναι όποιος διοικεί χωρίς να έχει την λαϊκή δεδηλωμένη...

        Εμείς που δεν είμαστε Φασίστες ,γιατί να υποστούμε την εκδίκησή σας??Για τις κρουαζιέρες του Στάλιν άκουσες κάτι?Διάβασες για κάτι πυροβολισμούς στα συρματοπλέγματα?Οι Κώοι δεν ήθελαν όπως και τα άλλα νησιά Hot Spot και αυτήν την αλληλεγγύη των ΜΚΟ,που αλλάζουν πάνες σε ανήλικα 20άριδες και παίρνουν λεφτά.Υπάρχει μια Διεθνής οδηγία-εντολή,ώστε να βαφτίζονται φασίστες,όσοι διαφοροποιούνται από αριστερές απόψεις και αντιλήψεις…

      • Φασίστας είναι όποιος διοικεί χωρίς ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ την λαϊκή δεδηλωμένη, ο ΣφΥΡΙΖΑ όμως προ πολλού κατέβηκε σε μονοψήφια ποσοστά....

        Εσείς είστε οπαδοί κόμματος με παρωπίδες στα μάτια, λιμασμένοι για εξουσία, παραδάκι και θα υποστείτε την εκδίκηση μας… Για τις κρουαζιέρες του φασίστα Στάλιν ακούσαμε, εσείς για τα ταξίδια ΠΑΠΑ στην Βενεζουέλα και Κολομβία ακούσατε κάτι;;; Διάβασες για ξύλο σε γέροντες συνταξιούχους έξω από το ΜΑΞΙΜΟΥ;;; Οι Κώοι δεν ήθελαν όπως και τα άλλα νησιά Hot Spot αλλά μας έχωσε ο βουλευτής σου μιας χρήσης ΔΥΟ. Για την αριστερή αλληλεγγύη των κομματικών ΜΚΟ του ΣφΥΡΙΖΑ και της ΜΑΣΟΝΙΑΣ που αλλάζουν πάνες σε ανήλικα 20άριδες ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ και ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ για να εισπράττουν χωρίς κανέναν έλεγχο ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ; Υπάρχει μια Διεθνής οδηγία-εντολή ώστε να βαφτίζονται φασίστες, όσοι φοράνε κομματικές ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ και δεν στραβώνονται να διορίζονται 15.000 κομματόσκυλα ΠΑΡΑΝΟΜΑ και στο Μαξίμου με 2.500 Ευρώ τεμπέληδες αναρχικοί τύπου ΚΑΡΑΝΙΚΑ. Φτιάχνονται Πρωθυπουργικά γραφεία για να βολεύονται γκόμενες με πλούσια μπαλκόνια, πουτ@νίτσες σε υπουργεία και Υπουργίνες Εργασίας που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους αλλά έκανα νυχτερινά ξελαφρώματα στην εξουσία……

  2. Να απονεμηθεί και το κλειδί της πόλης στην Κυρία Ζαχαρούλα για την συμμετοχή της στο επίτευγμα της κυβέρνησης μέχρι στιγμής στον χειρισμό του μεταναστευτικού( γεμίσαν την Ελλάδα με ανοιχτές φυλακές ανθρώπων χωρίς ελπίδα και χωρίς προοπτική επόμενου χρόνικού διαστήματος) και να ερωτηθεί: ποιό το εκτελούμενο σχέδιο και ποιό το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα χρονικά και τοπικά;
    Για τους πρώτους συληφθέντες ( πρέπει να απελαθούν στην Τουρκία σε 48 ώρες) μετρήστε χρόνο. ΟΥΤΕ ΣΕ 48 ΜΕΡΕΣ-ΜΗΝΕΣ-ΧΡΟΝΙΑ
    Σε λίγο θα έχει στην φυλακή (προαναχωρησιακό) 100άδες……… μάλλον θα φέρουν και από άλλα νησιά……..επαγρύπνηση γιατί η Κως θα γίνει Σφακτηρία.

    • Ο μιας χρήσης Βολευτής, ο ΨΕΥΤΗΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ στα τέσσερα ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ και τα ΝΕΑ ΚΑΖΙΚΙΑ της φασιστοαεριστεράς...

      Ο βολεμένος οικονομικά βουλευτής που απειλεί με παραίτηση κάθε τόσο και μετά ψηφίζει με ένα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ είναι ο κύριος υπεύθυνος για ότι έγινε και θα γίνει με τα 2 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΗΝ ΚΩ, που με δική του προτροπή δημιούργησε ο ΣφΥΡΙΖΑ της ΤΑΣΙΑΣ-ΜΟΥΣΑΚΑ. Τώρα δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με σοβαρά προβλήματα παρά με δήθεν διευκολύνσεις σε αγρότες και ψαράδες, ετοιμάζεται όμως να ψηφίσει το 4o MNHMONIO ME THN ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΣΤΙΣ 5.000 E ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΕΙΝΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ…..

  3. Να απονεμηθεί και το κλειδί της πόλης στην Κυρία Ζαχαρούλα για την συμμετοχή της στο επίτευγμα της κυβέρνησης μέχρι στιγμής στον χειρισμό του μεταναστευτικού( γεμίσαν την Ελλάδα με ανοιχτές φυλακές ανθρώπων χωρίς ελπίδα και χωρίς προοπτική επόμενου χρόνικού διαστήματος) και να ερωτηθεί: ποιό το εκτελούμενο σχέδιο και ποιό το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα χρονικά και τοπικά;
    Για τους πρώτους συληφθέντες ( πρέπει να απελαθούν στην Τουρκία σε 48 ώρες) μετρήστε χρόνο. ΟΥΤΕ ΣΕ 48 ΜΕΡΕΣ-ΜΗΝΕΣ-ΧΡΟΝΙΑ
    Σε λίγο θα έχει στην φυλακή (προαναχωρησιακό) 100άδες……… μάλλον θα φέρουν και από άλλα νησιά……..επαγρύπνηση γιατί η Κως θα γίνει Σφακτηρία.
    Προσοχή είπε : 95% Πακιστανοί οικονομικοί μετανάστες,κυρίως ΝΕΑΡΟΙ με ότι συνεπαγεται αυτό…..

  4. Έχεις δίκιο κυρία Τσιριγώτη, σε στήριξε ο κωακος λαός αλλά ήταν η μειοψηφία του. Η πλειοψηφία (ρατσιστές, ναζιστες κατά την μειοψηφία και την κυβέρνηση ) θα σου στείλει το βραβείο του ……….

  5. Η Κυβέρνηση θα πέσει λόγω του Μεταναστευτικού προστατισμού σας και θα λογοδοτήσετε όλοι για το κακό στο νησί.Αφήσατε την σφραγίδα της πρώτης φοράς ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με τον εποικισμό της Τοπικής Κοινωνίας με μετανάστες Ισλαμιστές.Θα τρέχετε όταν οι εξελίξεις σας συναντήσουν…Καταρχάς θα γίνει επανα-προώθηση αυτών προς την Ελλάδα από άλλο σημείο εσόδου…δεν μαντρώνονται με τίποτα και θα δω που θα κρυφτείτε όταν γίνουν επεισόδια που όλοι ξέρετε ότι θα γίνουν…Την άδεια δεν την ζητήσατε απ την Κωακή Κοινωνία,αλλά την επιβάλατε διά της Βίας και των ΜΑΤ..ΚΆΤΙ έγινε μόνο σε πολεμική περίοδο.Ότι και να γίνει είστε καταδικαστέοι,προδότες και υπεύθυνοι για το εμφυλοφιλικό κλίμα της Χώρας και ιδίως της Κω.

  6. ακροδεξιά ρατσιστικά πιθήκια παρά λίγο να καταστρέψετε το νησί και το τουρισμό μας με τις μαλακίες σας. Ευτυχώς που έγινε το Hot spot και τη γλιτώσαμε γιατί εσάς θα φουντάραμε στη σκάλα

  7. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    Σήμερα το πρωί ομάδα παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών προέβη σε τρομοκρατική επίθεση εναντίον των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής. Κανένα από τα κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» δεν καταδίκασε την εγκληματική αυτή ενέργεια. Η μεν κυβέρνηση γιατί είναι ξεκάθαρα μαρξιστική, οι δε φιλελεύθεροι από πολιτική δειλία, μια δειλία η οποία οδήγησε την Ελλάδα να είναι το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης και να κυριαρχείται ιδεολογικά και πολιτικά από μπολσεβίκικα απολιθώματα.
    Η τρομοκρατία των αναρχοκομμουνιστών δεν θα σταματήσει το Εθνικιστικό ποτάμι που έρχεται, όπως δεν το σταμάτησαν και οι φυλακές και οι δολοφονίες.

  8. Καλά νομίζετε ότι είμαστε ηλίθιοι,σας προκαλώ να δημοσιεύσετε καταλόγους. Βορειο-ευρωπαία υπάλληλος της Frontex ,που μίλησε με την σύζυγό μου στη γλώσσα τους,της είπε ότι είναι πολύ περισσότερη και μένει στο Κως Ξενοδοχείο.Πηγαίνετε να το επιβεβαιώσετε..Σήμερα,ημέρα του Ακάθιστου Ύμνου,τα Ωδικά πτηνά της Αριστεράς μας δίνουν και τα εύσημα.Γιατί δεν κάνατε ένα δημοψήφισμα που είστε και ειδικοί ,ώστε να μάθετε πόσοι θέλουν ακριβώς!!Καταστρέψατε 5 νησιά ,αλλοιώνοντας την Κοινωνική τους συνοχή και δεν σας πειράζουν οι τεράστιες μελλοντικές συνέπειες,έτσι κι αλλιώς μείνατε στην ιστορία.Όλοι περιμένουμε την προκήρυξη εκλογών ,ώστε να σας δούμε να περνάτε και σεις από εξεταστικές,για ανθελληνική συμπεριφορά!!Τρις-ελεεινοί,ψεύτες,βολεμένοι προλετάριοι…τα παιδιά μας στα σχολεία θα διδάσκονται τα μαύρα σας τα χάλια..Έτσι όπως ο Μάνεσης έδειχνε την π.χ. Μαρίνα στο αφιέρωμα,έτσι οι μελλοντικοί Τηλεοπτικοί Σταρ ,θα καμαρώνουν για τα έργα σας..τα Hot Spot!!!!

  9. ΚΩΟΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ, ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,
    1-2-3-4-5-6-ΚΛΠ.ΚΛΠ……
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ…
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ…..
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΣΕΙΣ…….ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ