ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο Νίκος Παπανικολάου διεκδικεί τον Πανευρωπαϊκό τίτλο της WKU

1
1283

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΆΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΊ ΤΟΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΤΊΤΛΟ ΤΗΣ WKU.

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Νίκος Παπανικολαου θα διεκδικήσει τον προσεχή Απρίλιο τον πανευρωπαϊκό τίτλο της WKU ,κόντρα στον Τούρκο Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Κω και ο Τούρκος Πρωταθλητής σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να νικήσει τον Έλληνα πρωταθλητή και να σηκώσει την Τουρκική Σημαία στο βάθρο του Νικητή.

Ο Τούρκος Μαχητής δηλώνει σε όλους , οτι η νίκη επί του Νίκου Παπανικολάου είναι δεδομένη και θα διαλύσει τα οποία όνειρα του Έλληνα Μαχητή για νίκη και κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Νίκος Παπανικολαου προετοιμάζεται από τους δύο άξιους Δασκάλους πολεμικών τεχνών τους κύριους Βασίλη Κωστογλου και Γιώργο Μουστακη.

Αυτό που κατά τον Νίκο θα κάνει την διαφορά στην μεγάλη σύγκρουση των δύο Μονομάχων είναι η Ελληνική Ψυχή.

Ο Νίκος Παπανικολάου και οι Δάσκαλοι του , καλούν τους Κωους φιλάθλους να στηρίξουν με την παρουσία τους τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή, να σηκώσει ψηλά την Ελληνική Σημαία στον Ιστό του Νικητή! !

«Την είπε» στον Τούρκο μέσα στο ρινγκ και δέχτηκε τραμπουκισμό εκτός ! | ufight.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΝΙΚΟΛΆ ΕΊΜΑΙ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ .
    ΔΆΣΚΑΛΕ ΒΑΣΊΛΗ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΉΜΟΥΝ ΧΡΟΝΙΆ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ 36 ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ.ΓΙΑΝΝΗΣ Κ.(ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ