ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επιτυχία η μουσική βραδιά του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ υπό το φως του φεγγαριού στην πλ. Ανταγόρα – Βραβεύθηκαν η Ειδική Φρουρός & μέλος του ΔΣ για την προσφορά του

0
4890

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια μοναδική μουσική βραδιά υπό το φως του φεγγαριού με το λαϊκό συγκρότημα «Ζωντανοί Μουσικοί» (Θύμιος Καραγιάννης, Κώστας Ανδρουλής, Σωκράτης Γρατσάνης) και τις ταλαντούχες Χριστίνα Καλοτίνη και Πόπη Ξυλουρά, διοργάνωσε απόψε με πολύ κόσμο στην πλατεία Ανταγόρα (η οποία ζωντάνεψε) ο ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ Κω, στο πλαίσιο των «Ιπποκρατείων 2017» 

Ο κόσμος το διασκέδασε δεόντως μιας και ο Αθλητικός σύλλογος είχε φροντίσει για μπάρμπεκιου με σουβλάκια και ποτά.

Στο ενδιάμεσο της εκδήλωσης βραβεύθηκε η Ειδική Φρουρός Στάκκου Σταματία για την εξαίρετη πράξη θάρρους και αυταπάρνησης που επέδειξε συλλαβάνοντας (ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας) νεαρό κλέφτη κινητού τηλεφώνου, από τσάντα αθλητή στο κλειστό γυμναστήριο (λόγω απουσίας της το βραβείο παρέλαβαν οι γονείς της). Επιπλέον βραβεύθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο το μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ, Ηλίας Γιαννακόπουλος ο οποίος αποχωρεί λόγω μετάθεσης.

Στην αρχή της εκδήλωσης βραβεύθηκαν επίσης τα παιδιά του ΦΟΙΒΟΥ για τις αθλητικές επιδόσεις τους και δόθηκαν τα αναμνηστικά των Ακαδημιών.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρίες Μαλαματίνα, Coral Gas και Αθηναϊκή Ζυθοποιία αντιπρόσωπος κ. Μαραγκού Στεργία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ