Ιωάννα Ρούφα: «Το προϊόν Κυρίτση κρύβει σχέσεις και σχήματα που δεν είναι καθαρά…»

25
1192

Ιωάννα Ρούφα: «Το προϊόν Κυρίτση κρύβει σχέσεις και σχήματα που δεν είναι καθαρά…»

Διάσταση προϊόντος -φαινομενικά εύπεπτου- προς κατανάλωση χαρακτήρισε η επικεφαλής του Οράματος την μακρόσυρτη «ενημέρωση» σε επίπεδο ανακοινώσεων του κου Κυρίτση στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

«Οι πολιτικές ανακοινώσεις του κου Κυρίτση, αφού αποφάσεις δεν υπάρχουν και όσες ελήφθησαν σε επίπεδο οικονομικής επιτροπής κρίνονται, καθορίζουν την ατζέντα της κοινής γνώμης την προωθούν και την καθοδηγούν».

O κος Κυρίτσης σε συνεργασία με το πειθήνιο όργανο – μεταλλαγμένο έκτρωμα του ΔΗΡΑΣ (αυτόν που ήθελε μετά μανίας να κλείσει) επιδίδεται σε ένα ατέρμονο παιχνίδι εντυπώσεων. Απασχολεί την κοινωνία με παραμύθια για να υλοποιεί ακάθεκτος το μοίρασμα του δημοτικού χρήματος σε πρώην, νυν και μελλοντικούς συμμάχους του.

Η παράταξή μας αμέσως μετά το σεισμό της 21ης Ιουλίου ζήτησε τη σύγκλιση ειδικής συνεδρίασης για να ληφθούν αποφάσεις.

«Οι συμμετοχικές διαδικασίες αποτελούν εχέγγυο της δημοκρατίας. Όταν αυτές δεν τηρούνται σε θεσμικό επίπεδο εξελίσσονται σε χαοτικές και αποπροσανατολιστικές». Δήλωσε η επικεφαλής μας.

Παραθέτουμε το σχετικό βίντεο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάρτε τους μια χτένα βρε Μπόχαλοι να πάρει αέρα η κεφάλα τους που δεν χρειάζεται σεισμό για να ηρεμήσει..

    Άλλα και άλλα γράφουνε… Πήαινε μαρή κόρη μου στην ταβέρνα του Αράπη να φας ένα πατσά με μπόλικο κολλαγόνο που κάνει καλό στα σαλεμένα μυαλά μπας και συχάσουμε…

    • Πω, πω, πω μόρφωση;!? «Οι συμμετοχικές διαδικασίες... » ....από κατσαρή διάλεκτο σκίζει.!.!.

      Κάποιος να μας πει τι ρουφά όταν γράφει διάγγελμα προς τα υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ για να τους δείξει ότι είναι ακόμα αρχηγός?!?!?!?!

      • Θεέ μου, ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟΥΣ, τα κούφια κεφάλια τους ΚΟΥΦΟΥΝΊΖΟΥΝ ΣΑΝ ξεγάνωτοι ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ...

        Δικαιολογεί το καθημερινό κούνημα κάθε τους ΒΛΑΚΩΔΗ ΠΡΟΤΑΣΗ… Άδεια κεφάλια με τόσο κούνημα που να αντέξουν;;;;;

    • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα."Θεός κολάζει τους βλάκας… ανέφερε ο Ξενοφών πριν από πολύ καιρό σε αυτό τον τόπο..»

      Μη αποκρίνου εις τον άφρονα κατά την αφροσύνην αυτού διά να μη γείνης και συ όμοιος αυτού.»
      Ξέρεις τι είναι να έχουν τα έχουν βρει λόγω του προβλήματος Κυρίτσης –Καματερός- Χατζημάρκος και η ΜΙΖΕΡΗ ξεσαλωμένη αγρότισσα, κατά δήλωση της, να ψάχνει σαν κουνημένη από σεισμό 7,2 Ρίχτερ να βρει ευκαιρία για να κάνει δηλώσεις γεμάτες χολή και κακία;;;!!!

  2. Μάμα μία, κούφιες κεφάλες κουνάνε και τα Ρίχτερ τις ποκάνανε... Διαταραγμένες σε περίοδο μετασεισμών... Μόνιμα σεισμοπαθείς..

    Πήραν θάρρος οι υπόδικοι χωριάτες και θα μας ανεβάσουν το μέλι της ΒΙΜΕΛ στο κρεβάτι…

    • Πάλι ΡΟΥΦΑ με δηλώσεις μιζέριας ΓΙΑΝΝΗ Κ για πρώτο θέμα; Χάθηκε να μας βάλεις λίγο ΔΧ Μητσάρα να σπάσουμε πλάκα…

      Που είσαι βρε Μητσάρααααααα, περιμένεις να σκάσει μύτη ο Μαρινάκης και χάλασες και τις διακοπές σου στην Κω. Κάθε μέρα σε περιμένω στη Αύρα και ετοιμάζουμε όλοι οι Γάβροι σαν και εσένα δήλωση στο αφεντικό μπας και σε κρατήσει… γιατί ο Κυρίτσης δεν σε παίρνει στον ΔΗΡΑΣ. Τώρα για όσα λέγατε για Noor 1 άστα να τα πάρει ο αγέρας. ΔΧ, εάν δεν ήξερες, δεν ρώταγες τι εστί Μαρινάκης-Noor 1;;; Ο Γαύρος βρωμά ψαρίλα και αυταρχισμό. Κάνε ρεπορτάζ… φαγωμένος

  3. Γνήσιο κείμενο ΔΡΑΓΑΤΗ ΤΗΣ ΧΟΎΝΤΑΣ σε μαλλιαρή γλώσσα εκείνης της περιόδου... και σε καθαρεύουσα

    Τι γλώσσα είναι αυτή κυρά μου, έμεινες στο νυχτερινό της εποχής του χωροφύλακα.

  4. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

    Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
    μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
    ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

  5. Έκτακτη βοήθεια ύψους 9,3 εκατ. ευρώ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα.ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΩ?ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ !!!!!

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνολικό ποσό της έκτακτης βοήθειας που χορηγείται στις ελληνικές αρχές και σε διεθνείς και ευρωπαϊκούς οργανισμούς που λειτουργούν στην Ελλάδα ανέρχεται πλέον σε 371,16 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, η Ελλάδα δικαιούται το ποσό των 509,5 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο των εθνικών προγραμμάτων για την περίοδο 2014-2020.
    Συνολικά, η ΕΕ έχει δεσμεύσει για την Ελλάδα πάνω από 1,3 δισ. ευρώ (μέχρι το 2020) για να βοηθήσει στη διαχείριση της μετανάστευσης και των εξωτερικών συνόρων, μέσω διαφόρων μορφών χρηματοδότησης.
    Πηγή newsbeast.gr. http://www.aegeanews.gr/news/greece-society/97688/ektakti-voitheia-ypsous-93-ekat-evro-gia-tous-prosfyges-stin-ellada/

  6. ΞΥΠΝΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΑΝΦΑΡΑ ΑΕΡΟΛΟΓΕ.ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ!!!!!

    ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗ!!!!!!!!!!!209 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για στέγαση προσφύγων-μεταναστών σε διαμερίσματα!!!!!
    Το πρόγραμμα ESTIA για την υποστήριξη των προσφύγων στην Ελλάδα μέσω της στέγασής τους σε διαμερίσματα και της παροχής προπληρωμένων καρτών, που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασαν οι Ευρωπαίοι Επίτροποι κύριος Χρήστος Στυλιανίδης, Δημήτριος Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.Μέσω αυτού του μηχανισμού, παροχής ειδικά ανθρωπιστικής βοήθειας, ανταποκριθήκαμε και συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις πολυάριθμες ανάγκες με τα μέσα που μας παρέχονται. Έχουν διατεθεί μέχρι τώρα 400 εκατομμύρια» δήλωσε ο Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης.euronews.com.

  7. Κυριτση γερα ξεζουμησε τον δημο…..δωσε απευθειας αναθεσεις στους δικους σου.

  8. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΒΕΔ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

  9. ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ.

    ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ.

  10. ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ……….ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΕ ΚΥΡΙΤΣΗ;

  11. Στα πλαίσια αυτά, με μηδενικές προοπτικές εγχώριας ανάπτυξης και με ανίκανη πολιτική ηγεσία, καθώς επίσης γνωρίζοντας πως έχουμε ουσιαστικά μετατραπεί σε γερμανική αποικία (ενώ εάν είμαστε ρεαλιστές το έχουν αποδεχθεί οι Έλληνες, αφού δεν διαπιστώνεται η παραμικρή αντίδραση), το θέμα που οφείλει να μας απασχολεί είναι το πως θα συμπεριφερθούν οι Γερμανοί στο ελληνικό προτεκτοράτο τους – στο οποίο θα συνεχίσουν να διορίζουν κατοχικές κυβερνήσεις, αλλάζοντας αυτές που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους ή που δεν τους εξασφαλίζουν την πειθαρχία των Πολιτών στις εντολές και στα μέτρα που επιβάλλουν. Με δεδομένες δε τις επιδιώξεις τους όσον αφορά την Ευρώπη (ανάλυση), τα όπλα που χρησιμοποιούν, το μνημειώδες αυτομαστίγωματων Ελλήνων κοκ., είναι εύκολο να προβλέψουμε πως η Ελλάδα θα αποτελέσει ξανά το βασικό τους πειραματόζωο – τον πρώτο «σταθμό» της απόλυτης κυριαρχίας τους.http://www.triklopodia.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF/

  12. Τα 4 πρώτα μηνύματα από τον γνωστό σε όλους. Η Ιωάννα είναι παιδί του λαού και στηρίζεται από το λαό χρόνια τώρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ