Η. Καματερός: Κοινή δράση με Γ. Κυρίτση για… Νέο Λιμάνι – Νέο Νοσοκομείο «να σεβαστούμε τις επιστημονικές μελέτες που θα συντάξουν οι ειδικοί…»

34
974

Η πορεία των έργων όσον αφορά την αποκατάσταση των ζημιών στις σχολικές μονάδες του νησιού και στο λιμάνι μετά τον καταστροφικό σεισμό της 21ης Ιουλίου, αλλά και ο σχεδιασμός και υλοποίηση σημαντικών έργων συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του βουλευτή Δωδεκανήσου Ηλία Καματερού με τον Δήμαρχο Κω κ. Κυρίτση Γιώργο, σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, στο Δημαρχείο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε η ανάγκη για συνεργασία με διακριτούς τους θεσμικούς ρόλους του καθενός, προς όφελος του νησιού και των κατοίκων του.

Ταυτόχρονα καθορίστηκαν από κοινού τα ζητήματα, στα οποία θα υπάρξει το προσεχές διάστημα κοινή δράση, όπως: 

  • το νέο νοσοκομείο, 

  • το λιμάνι, 

  • τα σχολεία, 

  • το νέο κλειστό γυμναστήριο στο Πυλί,

  • κατασκευή δύο νέων Δημοτικών Σχολείων, ένα στο Πυλί και ένα στην Αντιμάχεια,

  • η παραχώρηση του Λινοπότι στον Δήμο της Κω.

  • τα πολεοδομικά

  • έναρξη διαδικασιών κατασκευής του ΓΕΛ Ζηπαρίου

Για τα μεγάλα έργα, όπως το Λιμάνι της Κω και η ίδρυση νέου Νοσοκομείου, ο βουλευτής τόνισε ότι πέρα από την πρόταση που έχει ο καθένας, πρέπει πάνω από όλα να σεβαστούμε τις επιστημονικές μελέτες που θα συντάξουν οι ειδικοί, ανεπηρέαστοι και οι οποίοι χωρίς καθοδήγηση θα κάνουν τη δουλειά τους.

Γραφείο Τύπου

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νάντος ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος, ψήφισε τις περικοπές συντάξεων και ΦΠΑ 24 % λόγω νησιωτικότητας άρχισε τα θα, θα, θα, θα...

    Κρύβεται τόσο καιρό στο πηγάδι του λαϊκισμού και της κωλοτούμπας. Τώρα πουλά φούμαρα και υποσχέσεις λίγο πριν την 1η του Γενάρη που έρχεται η μείωση του αφορολόγητου και ΦΠΑ στους νησιώτες λόγω νησιωτικότητας ΜΟΝΟ 24%…

    • Ο Ηλίας είναι λεβέντης, σέβεται τις υποσχέσεις του και με ΦΠΑ 24 % την 1η του Γενάρη θα παραιτηθεί από βουλευτής. ..

      Και δεν είναι μόνο τα παραπάνω έργα που θα γίνουν στην Κω και θα τελειώσουν του Αγίου Π… ου, θα μας φτιάξει και 3ο στρατόπεδο ΛΑΘΡΟ πριν η γιαλατζί αριστερά πάει ΣΤΟΝ ΑΓΎΡΙΣΤΟ.

    • Ο Λεβέντης Ηλίας που λες, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ όσο εισπράττει αφορολόγητο παραδάκι και γεμίζει τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ .

      …… ψηφίζει ότι του φέρουν, και ένα και δύο και τρίτο μνημόνιο στα τέσσερα, φτάνει να πέφτει το παραδάκι του Βολευτή που ούτε στα όνειρα του δεν έβλεπε….

    • Ηλία γιατί του αοίγεις τα μάτια; Μη τον εμπιστεύεσαι. Αυτός είναι ανίκανος να δημιουργήσει το παραμικρό

  2. Ο ΑΝΊΚΑΝΟΣ να συμπληρώσει τις δύο βραδιές του ασθενοφόρου ΤΑΖΕΙ ΝΈΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ και ένα βουνό έργα λίγο πριν πάνε ΣΤΟΝ ΑΓΎΡΙΣΤΟ..

    Δεν άφησε τίποτα που να μην τάξει ο ΨΕΥΤΗΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ . Λιμάνια, σχολεία, νοσοκομείο, πολεοδομικά βολέματα ψηφοφόρων, κλειστά γυμναστήρια και παραχωρήσεις ακινήτων στον Δήμο…. Μην σπρώχνεις τόσο δυνατά βρε Ηλία, εκβίαζε με παραίτηση τον χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ και κρύψουν ξανά στο πηγάδι που κάθε τόσο κρύβονται τα ανθρωπάκια… Έγινες κατά λάθος βουλευτής, όμως άνθρωπος που να σε σέβονται οι γνωστοί και συνεργάτες σου ΠΟΤΕ.

    • Λίγο ακόμα θα γλύφουν το μέλι της εξουσίας οι φασιστοαριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ. Η Δημοκρατική Παράταξη τους στείλει στην απαξίωση.

      Θα τους αφήσει προίκα όλα τα λαμόγια του εξ ΠΑΣΟΚ που συνεχίζουν την μάσα και έχουν εκπαίδευση τους τεμπέληδες ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ να γλύψουν το κρατικό παραδάκι….

    • Για να θυμηθούμε τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ που έπιασαν καρέκλα στην φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΤΣΙΠρΑ συγΚΑΜΕΝΟΥ...

      Ψηφίζουμε την Δημοκρατική Παράταξη τώρα που ΣΠΡΙΤΖΗΣ, ΚΟΝΤΖΙΑΣ, ΜΑΝΔΡΑΣ, ΜΠΟΛΑΡΗΣ, ΤΟΣΚΑΣ, ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ, ΚΑΤΣΕΛΗ, ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΣΑΚΟΡΑΦΑ, ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΤΣΑΚΑΣ ο εξ απορρήτων του ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ , ΚΑΤΣΕΛΗ και ο μαντιλάκιας ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ του ασφαλιστικού και όλα τα λαμόγια είναι τα στελέχη της γιαλατζί αριστεράς του ΣφΥΡΙΖΑ. – Αλεξίκακος –

      • Και ο Τζορτζ Χαλακ ο χρηματοδότης της ΡΟΖ ΒΙΛΑΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ τον πήγε στον ΣφΥΡΙΖΑ ο αντιμνημονιακός ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ.

        Την ΤΖΑΚΡΗ γιατί την ξέχασες Αλεξίκακε, σε θάμπωσε το ντεκολτέ της με ταβιζια

  3. ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  4. 1) Στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο εργαστήριο λιμενικών έργων στην σελίδα 16 είναι ανηρτημένη μελέτη <> το έτος 2004. Δείτε εδώ http://library.tee.gr/digital/techr/2004/techr_2004_5_moutzouris.pdf. Ανέθεσε ο δήμος μελέτη στο πολυτεχνείο για την προστασία των ακτών απο την διάβρωση? Πληρώθηκε και πότε η μελέτη ?Υποβλήθηκε στην περιφέρεια η μελέτη για να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και να κατασκευαστεί το έργο ? Η μελέτη υπάρχει σε κλειστό συρτάρι? Τι κάνει τώρα η δημοτική αρχή ? Τι έκαναν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές? Ο δήμος έχει συνέχεια.Οφείλει η κάθε δημοτική αρχή να συνεχίζει το έργο της προηγούμενης και να μην κλειδώνουν τις μελέτες στα συρτάρια όπως επίσης έγινε και με την μελέτη του μόλου για τα κρουαζιερόπλοια από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.Αλλά ουδείς ασχολείται και επικρατεί απραξία ,αδράνεια και αδιαφορία απο τις δημοτικές αρχές.http://www.aegeanews.gr/news/dimosias-krisis/130198/kitsis-dimarche-tha-ginei-diavrosi-ton-akton-tha-parakolouthoume-apatheis-tin-katastrofi-ton-akton-tou-nisiou-mas-foto/

  5. ΑΡΙΣΤΕΡΗ, «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Για το νέο φρικιαστικό έγκλημα των παρακρατικών, με την ναυτική φωτοβολίδα που πέταξαν και καρφώθηκε στο αριστερό γόνατο μιας δικηγόρου στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό και μάλλον να χάσει το πόδι της, λίγο πολύ όλοι γνωρίζετε.Εκείνο όμως που δεν γνωρίζετε είναι περί ποιας πρόκειται! Και δεν το γνωρίζετε, γιατί τα μιλημένα καθεστωτικά ΜΜΕ, ενώ γνώριζαν πολύ καλά κι από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία της, τα απέκρυπταν με δόλο, μιλώντας γενικώς και αορίστως για μια «δικηγόρο»! Και το απέκρυψαν γιατί δεν πρόκειται για μια τυχαία δικηγόρο, αλλά για πασίγνωστη αριστερή, «αλληλέγγυα» και διορισμένη από την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου-Ρουβίκωνα, από τις 10 Μαΐου 2016 στη θέση του αντιπροέδρου του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ!https://ethnikismos.net/2017/11/18/%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD/

  6. ΑΡΙΣΤΕΡΗ, «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Νωρίτερα, την διετία 2010-2012, η συντρόφισσα Τσουκαλά διετέλεσε σύμβουλος του τότε υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ της κλεφτοπασοκαρίας Χρήστου Παπουτσή, ενώ το 2013 (επί σαμαρομπουμπουκοκρατίας) έδινε διαλέξεις για «τον ρατσισμό και την ξενοφοβία» στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και «κατήγγειλε» ότι το 80% των δοκίμων είναι χρυσαυγίτες, ζητώντας παραλλήλως την δίωξή τους.Τέλος, τον Δεκέμβριο του 2014, εμφανίστηκε ως «αλληλέγγυα» σε συνέντευξη τύπου των γονέων των κόκκινων ληστοτρομοκρατών Ρωμανού, Μπουρζούκου και Μιχαηλίδη, που ζητούσαν… εκπαιδευτικές άδειες για τα βλαστάρια τους…Δείτε δύο βίντεο. Το ένα σε συντρόφους «δημοσιογράφους» (μαρξιστές ινστρούχτορες) του χατζηνικολάκειου real fm, στο οποίο κατηγορεί τους αστυνομικούς και υπερασπίζεται τα συντρόφια των Εξαρχείων και το άλλο, το χθεσινοβραδινό, που την καίνε τα συντρόφια!https://ethnikismos.net/2017/11/18/%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD/

  7. ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ»! ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018!

    Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις στην κοινωνία του «συνταγματικού τόξου». Οι οποίες, περνάνε στα μουλωχτά αυτές τις μέρες που όλοι ασχολούνται με την φοβερή καταστροφή στην Μάνδρα. Τυχαίο; Δε νομίζουμε!
    Έτσι, μετά την έγκριση της 5ης δόσης της κρατικής χρηματοδότησης στα κόμματα (του «συνταγματικού τόξου βεβαίως-βεβαίως…), για πρώτη φορά μετά το 2009 (όπως λέμε «πρώτη φορά αριστερά») αυξάνεται ο προϋπολογισμός δαπανών της Βουλής για το 2018, κατά 1 εκατομμύριο ευρώ!Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που ενέκρινε κατά πλειοψηφία η Ολομέλεια της βουλής, οι δαπάνες του κοινοβουλίου για το 2018 ανέρχονται σε 33.985.000 ευρώ, αυξημένο κατά 1.000.000 ευρώ σε σχέση με το 2017, για την «ενίσχυση της εξωστρέφειας του κοινοβουλίου» και «προκειμένου να αποκατασταθούν οι σχέσεις με την κοινωνία», όπως είπε ο κομμουνιστής Βούτσης!Μετά απ’ όλα αυτά, πως είναι δυνατόν να περισσέψουν λεφτά για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας και γενικά για τους μη προνομιούχους Έλληνες, που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας;

  8. ΒΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΜΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΚΑΛΑ.

    6.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ.

  9. Επέκταση της πολεμικής σκάλας άλλα 200 μέτρα με πλάτος 31 μέτρα.
    Προβλέπονται χώρος υποδοχής επιβατών,επίγειες εγκαταστάσεις,υποδοχή λεωφορείων,ταξί με αξιοποίηση του παράκτιου χώρου κλπ.
    Ο παραλιακός δρόμος του κάστρου δεν επιβαρύνεται απο την κυκλοφορία λόγω της λειτουργείας του προβλήτα και ο επισκέπτης έχει άμεση πρόσβαση στην πόλη.
    Υπάρχει έτοιμη ολοκληρωμένη μελέτη στο ΔΛΤ.Κόστος περίπου 6.000.000.ΔΥΝΑΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΖΟΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.ΠΕΡΑΣ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 2019 ΕΩΣ 2020.

  10. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια

    για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 6.000.000 ΓΙΑ ΜΟΛΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ

  11. ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Η πρόταση της Δύναμης Αλλαγής για τον μόλο κρουαζιερόπλοιων ΤΟ 2009!!!!ΠΑΛΙ ΘΑΑΑΑΑΑ

    Η πρόταση αυτή επεξεργάστηκε από το ΔΛΤ της Κω το Μάρτιο του 2009 και έγινε δεκτή με πολύ θετικό τρόπο στο CRUISE SHIPPING SUMMIT στο MIAMI, από όλες τις μεγάλες εταιρίες του χώρου.Έτσι σε χθεσινή επικοινωνία του κ. Γερασκλή, πρώην Αντιπροέδρου του ΔΛΤ ΚΩ, με τον ΓΓ του πρώην Υπ. Θαλασσίων Υποθέσεων Ναυτιλίας και Αλιείας, κ. Νίκο Λύτινα, η πρόταση αυτή επανήλθε και έχει μεγάλες πιθανότητες να προχωρήσει, λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα έργο μικρής κλίμακας που μπορεί να προχωρήσει άμεσα.http://www.kosvoice.gr/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/item/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%89%CE%BD

  12. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΜΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΚΑΛΑ.

    ΑΛΛΑ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΝΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΑΠΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2035!!!!!!

  13. στα προβατα.θααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

  14. επικοινωνιακα τρυκ κολπα και εξαπατηση των δημοτων απο την εξουσια

    Τώρα έχουμε συναντήσεις της δημοτικής αρχής για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους για εφησυχασμό των δημοτών.

  15. Οι άχρηστοι κλπ κλπ πολιτικοί δεν μπόρεσαν να φέρουν γιατρούς στο νοσοκομείο όπως παιδίατρους και τώρα δεν έχει καρδιολόγο Το κόστος μικρό . Μπορούν όμως σαν μηχανικοί που είναι και οι δυο, να διαθέτουν τα εκατομμύρια του κράτους για μελέτες και περισσότερα για την κατασκευή του . Εξάλλου γνωστές τους εταιρείες θα τα αναλάβουν τα έργα με ότι σημαίνει αυτό για τα οφέλη τους . Και εμείς οι ηλίθιοι τρέχουμε και πεθαίνουμε και τους ανεχόμαστε!

  16. ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΕΡΟΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΦΑΝΦΑΡΑ

  17. Χειρότερα από την Βουλγαρία και την Ρουμανία η Ελλάδα στο ζήτημα της φτώχειας

    Μία ακόμα έρευνα προβληματίζει έντονα με το δυσοίωνο περιεχόμενό της, καθώς το 35,6% των Ελλήνων απειλείται με φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό, με συνέπεια η Χώρα μας να έρχεται τελευταία στην Ευρώπη στον δείκτη κοινωνικής δικαιοσύνης του ινστιτούτου Bertelsmann Stiftung, «σκοράροντας» χειρότερα ακόμα και από τη Βουλγαρία ή τη Ρουμανία.Την ώρα που η συγκεκριμένη μελέτη διαπιστώνει βελτίωση της κοινωνικής δικαιοσύνης στην Ευρώπη, η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε χειρότερες χώρες και στα έξι κριτήρια της έρευνας: Την αγορά εργασίας, την εκπαίδευση, την υγεία, την έλλειψη διακρίσεων, την ισότητα μεταξύ των γενεών και τη φτώχεια.Η κρίση και τα μέτρα των πακέτων διάσωσης ενέτειναν τα κοινωνικά προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζει η Ελλάδα, με αποτέλεσμα το 37,5% των παιδιών και το 22% των ηλικιωμένων να απειλούνται σήμερα με φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό.

  18. Χειρότερα από την Βουλγαρία και την Ρουμανία η Ελλάδα στο ζήτημα της φτώχειας 2

    Την ίδια στιγμή, το ποσοστό των παιδιών που ζουν σε συνθήκες σοβαρής ανέχειας (για παράδειγμα, δεν έχουν θέρμανση ή τακτικά γεύματα με κρέας και πρωτεΐνες) έχει υπερδιπλασιαστεί από το 2008, στο 26,7%. Και το 23% των ανενεργών νέων ηλικίας 20-24 ετών που δεν σπουδάζουν και δεν δουλεύουν χαρακτηρίζονται ως μία απειλή σοβαρής αποσταθεροποίησης για τη χώρα μακροπρόθεσμα.
    Για να βγει η Ελλάδα από την φτώχεια, χρειάζεται υψηλά ποσοστά απασχόλησης, με καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, αναφέρει η μελέτη. Όμως, η Ελληνική αγορά εργασίας είναι η χειρότερη στην Ευρώπη, αφού μόλις το 52% των Ελλήνων που βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία δουλεύουν, και με την στυγνή πολιτική των Μνημονίων να συνεχίζεται για πολλά χρόνια ακόμη, κανένα φώς στον ορίζοντα δεν είναι ορατό. Τα Μνημόνια επιβεβαιώνουν συνεχώς την υποδούλωση του Έθνους και την φτωχοποίηση των Ελλήνων.

  19. Η αναγκη για κατι νεο πηγαζει απο την ελλειψη δυνατοτητας του ηδη υπαρχοντος.
    Δηλ. αν το Ιπποκρατειο νοσοκομειο μας εχει προβλημα στελεχωσης, εξοπλισμου και αμεσης δρασης, τοτε το νεο θα δυσκολεψει παραπανω την κατασταση.
    Για να το πω αλλοιως, σε αλλα μερη με νοικοκυρη αφεντη, πρωτα τακτοποιουν τα ηδη λειτουργουντα και αν υπαρχει λογος ζωης και οχι παχυνσης τσεπης…,τοτε εξεταζουν σοβαρα και με…σεβασμο την οποια νεα κατασταση.
    Τελος και τω θεω δοξα που ακομα δεν μ εκανε να μετανοιωσω για τη ψηφο μου…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ