ΟΡΑΜΑ: Πως η αλαζονική συμπεριφορά και ο ιθύνων νους οδήγησε το ΔΗΡΑΣ στην χρεοκοπία (ΒΙΝΤΕΟ)

11
520

Σε μία ακόμα επίδειξη αλαζονείας η κυρία Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της επικεφαλής μας κατά την ψήφιση του «προϋπολογισμού» του νομικού προσώπου.

Καμία αναφορά στο μηδενικό ταμείο.

Καμία απάντηση για τις δικαστικές αποφάσεις και το ποσό που καλείται βάση αυτών να καταβάλει στους εργαζόμενους.

Καμία απάντηση στο ερώτημα από πότε έχουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του.

Καμιά απάντηση για τον τρόπο που πληρώνονται οι εργαζόμενοι από τον Μάρτιο του 2015 με εξωλογιστική διαχείριση και όχι μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών ως όφειλαν.

«Για ποιον προϋπολογισμό μιλάτε;;; Μηδέν ευρώ, χρέη, δικαστικές καταδίκες, εξαχρειωμένους και παροπλισμένους εργαζόμενους και την καταδίκη της κοινωνίας έχετε κα Παντελίκιζη», ανέφερε χαρακτηριστικά η επικεφαλής μας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα παρακάτω ζητήματα που έθεσε η Ιωάννα:

  • Πως η αλαζονική συμπεριφορά και ο ιθύνων νους οδήγησε το μέσο στην χρεοκοπία.

  • Πως η συνειδητή μείωση της επιχορήγησης οδήγησε στην άτακτη μεταφορά των εργαζομένων του στο δήμο αλλά και την επιστροφή τους σε αυτό με βάση τις ορέξεις του κου Κυρίτση.

  • Πως ο ΔΗΡΑΣ λειτουργεί ως γραφείο τύπου του κου Κυρίτση και κατέστη αποκρουστικός. «Αν μπορούσατε να με κόψετε και τώρα που μιλάω θα το είχατε κάνει» πρόσθεσε η Ιωάννα.

  • Πως ΔΕΝ πληρώνονται οι εργαζόμενοι… και πως πληρώνονται από το καλοκαίρι του 2018 με δοσομετρητή και επιλεκτικά!

  • Πως το δικαίωμα της εργασίας γίνεται άθλιο αλισβερίσι για τον κύριο Κυρίτση.

Η αθλιότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Εργαζόμενους που ο ίδιος και με απόφασή του μετέφερε στο δήμο τώρα τους μεταφέρει στο ΔΗΡΑΣ για να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ…

Επικαλείται μάλιστα ο άπληστος κος Κυρίτσης που το τεχνικό του γραφείο έσπευσε να βγάλει τις άδειες για το νέο ιδιοκτήτη της Νέας ΑΒΙΚΩ την συναδελφική αλληλεγγύη!

Στο όνομα της οποίας όσοι μεταφέρονται στο ΔΗΡΑΣ είναι πλέον βέβαιο ότι δεν μπορούν να πληρωθούν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • Γιατι ασχολεισται συνεχεια για ενα ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΜΕ? Ειστε και εσεις ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ οταν επικαλειστε ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ για καθαρα ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ. ΓΙΑ να ειστε πιο προσεκτικοι οι αντιπολιτευομενοι, γιατι ο κοσμος (ως επι το πλειστον) επαψε να τρωει κουτοχορτο. Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ…

    • Silver Alert, φτώχεια και μηδενική επισκεψημότητα, ξεμείναμε από ΡΟΥΦιΑνιές και Φρ@γκ@ύλιες καταγγελίες...

      Και τώρα τι να προκάμει η ΓΚΑΓΚΑ;;; Η μόνη λύση να αναλάβει να γράφει κανένα κειμενάκι ο μοναδικός που έμεινε δίπλα της, ο γητευτής του Βουκεφάλα, ο Μεγαλέξανδρος Σταμάτης… Οι άλλοι όλοι της την κοπάνησαν για άλλες πολιτείες και παρατάξεις.

  1. Αυτη η κυρια θελει να γινει δημαρχος;Ελεος .Α; τους πληρωνει αυτη επιτελους τους πρωην αργοσχολους του ΔΗΡΑΣ.Μας εχει ζαλισει.Εχουμε τα δικα μας προβλημματα να λυσουμε κυρα μου που ο μονος σκοπος που πολιτευεσαι ειναι να κατηγορεις τον καθε ενα.

    • Εσύ ανώνυμε ή γεννήθηκες έτσι ή στην πορεία χάλασες. Βρε βόδι στην περίπτωση του ΔΗΡΑΣ έχεις να κάνεις με εργαζόμενους και όχι με σκουπίδια, βλάκα ε βλάκα. Ρε παλαβέ αργόσχολος είσαι εσύ που κάθεσαι και γράφεις ό,τι σου κατέβει ηλίθιε, άσχετε, τρόμπα.

  2. – Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;

    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν απαραίτητη )

    – Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;

    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!

    Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη.

    Η κα Πη τολμά να μιλά για το νόμο της κοινωνικής οικονομίας και να λέει ασύστολα ψέματα για να καλύψει τις πομπές της.

  3. ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΕΡΤΑ?ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ?Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ.ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.

  4. ΧΑΧΑΧΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ //////// ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!!!

    ΑΛΛΑ ……..ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ,ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΙΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΧΑΧΑΧΑ ΜΕΤΑ ΠΑΚΕΤΟ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΧΑΧΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΙ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ.ΧΑΧΑΧΑ. ΑΙΓΙΑΛΟΣ -ΡΙΒΙΕΡΑ….. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!! ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ! ΟΙ ΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ! ΧΑΧΑΧΑ
    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ!
    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ
    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΤΗΣ ΡΙΒΙΕΡΑΣ.ΧΑΧΑΧΑ

  5. αυτά που έχουν κάνει στο ΔΗΡΑΣ οδηγούν στη φυλακή. Τα χρέη ο Κυρίτσης τα φορτώνει σε εμας τους βλακες που τον ψηφισαμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ