ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Μοτοσυκλέτα προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο τοιχίο της λίμνης | Νεκρός 35χρονος συμπολίτης μας

66
30526

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ένα απίστευτο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 7 απόψε στη λίμνη, στο Πυλί.

Η εικονιζόμενη μοτοσυκλέτα κατέβαινε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με μεγάλη ταχύτητα με κατεύθυνση από Σταυρού πέραμα προς την πόλη.

Η μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε στο τοιχίο της λίμνης. Ο οδηγός εκσφενδονίστηκε και το σώμα του βρέθηκε στο νερό της λίμνης.

Ο θάνατός του εκτιμάται ότι ήταν ακαριαίος με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Νεκρός είναι 35χρονος στρατιωτικός, με καταγωγή από την Αθήνα.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η μοτοσυκλέτα σύρθηκε αρκετά μέτρα και άρπαξε φωτιά (φωτο-βίντεο).

 

66 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ο νέος ασφαλτοταπητας λόγω ευθείας και σχεδόν 2 km ΒΟΥΤΥΡΟ στο ΨΩΜΙ είναι
      ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ για τους έχοντες ΜΕΡΑΚΙ για γκάζι. Γι’αυτό πρέπει να υπάρχει ΣΥΝΕΣΗ & ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ. Κρύβονται ΦΑΝΕΡΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ που όλοι τις γνωρίζουμε λιγο-πολυ. Και πάνω από όλα ΣΕΒΑΣΜΟΣ προς όλους και για τα πάντα…

  1. ……ΑΥΤΗ Η ΕΥΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΗΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ?
    ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ?
    ΓΙΑΤΙ?
    ΓΙΑΤΙ?

      • Συλλυπητήρια για τη ζωή που χάθηκε. Ευτυχώς, την πλήρωσε το τοιχείο της λίμνης και όχι κανένας άνθρωπος...

        που αμέριμνα περπατά στον δρόμο της λίμνης…Όσο αφορά το παραπάνω αγράμματο ζωντόβολο ό θεός να τον έχει καλά, να μην του έρθει ουρανοκατέβατη καμιά μηχανή στο άδειο του κεφάλι..

      • Εάν είχε μία οικογένεια εκεί με τα παιδιά τους και τους επερνε μαζί του ΤΗ ΘΑ έλεγες ρε καραγκιόζη που νομίζεται ότι είστε όλοι πιλότοι γιατί και εσύ πρέπει να είσαι ένας από αυτούς που δεν ξέρετε ΤΗ κάνετε και τη λέτε

      • Ντρέπομαι με την λογική σου ,μάθε τουλάχιστον ότι με την υπερβολική ταχύτητα σκοτώνονται και αθώοι με κάτι άτομα σαν και εσένα σωτηρία δεν υπάρχει.

      • ….ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ….
        ΑΥΤΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΙΛΗΣΥΧΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕ???

        • Μπαρμπα οι φιλησυχες οικογενειες δε φυτρωνουν στη μεση του δρομου…το τερματισες το βλακομετρο

      • Τι έτσι γουσταρε?….Σοβαρά μιλάς?…Είναι ωραίο το γούστο μας να μας πηγαίνει στον άλλο κόσμο?…Δική του ήταν η ζωή και φυσικά δικαίωμα του να την παίζει κορώνα γράμματα…Μεγαλύτερη αδικία όμως να πεθαίνουμε στους δρόμους και μάλιστα από δικό μας λάθος…Κρίμα πολύ κρίμα…Νέο παιδί με τόσο τραγικό τέλος….Κουράγιο στην οικογένεια του και δύναμη να τους δίνει ο Θεός.

      • Ωραία τα λες μεγάλε, όμως ο δρόμος δεν είναι δικός μας ξέρεις. Όποιος γουστάρει να τρέχει πάνω από το όριο ταχύτητας ας πήηγαίνει στην πίστα των Σερρών η σε αυτήν των Μεγάρων να κάνει την τρέλα του….

      • Τι σημαινει εστι γουσταρε και ετρεχε ρε.. στο χωραφι του ετρεχε?? Μυαλό δεν βάζετε, κρίμα στο παιδί.

      • Γιατί κάποιος ανεγκέφαλος σαν εσένα στο ίδιο σημείο προχθές, σήκωσε την μηχανή στον πίσω τροχό και παραλίγο να μας φάει λάχανο. Εσύ πάς γυρεύοντας, εμείς όχι.

  2. θα μεινει κανενας ζωντανος σε αυτην την ασφαλτο………………???????????? ενα νησι 1*1 κουραστηκα να ακουω για τροχαια ……….. ειλικρινα……….. κριμα…………!!!!!ο ΘΕΟΣ να αναπαυσει την ψυχη του……!!!!!

  3. Λυπάμαι πάρα πολύ για το παιδί.Τωρα το πώς και το γιατί το ξέρει μόνο εκείνος και ο Θεός.Ευτυχως που δεν πήρε άλλο άτομο στον λαιμό του……

    • Ποια ειναι τα προμαζέματα ρε πανιβλακα… εσυ εκφραζεις τους Κώους βλάκα ε βλάκα.. Οι Κωοι ειναι ωραίει άνθρωποι. Λυπάμε πολύ για το παιδί.

  4. Κρίμα το παλικάρι πολλοί οδηγαμε μηχανή αλλά προσοχή η δρόμοι μας ΔΕΝ είναι για ταχύτητες και πάλι κρίμα καλό παράδεισο να έχει.. 😢😢😢

  5. Δεν φταινε μονο τα θυματα αποδεκτες προτυπων MotoGp.
    Formula 1
    Οι γειτονες απο την αλλη μερια της λιμνης το λενε σειταν φουσεκ…
    Παιδες , οι δρομοι υπαρχουν για ενα λογο. Για να διευκολυνουν την πολιτισμενη
    συν κοινωνια, με ασφαλεια , οδηγικη συμπεριφορα που μαρτυρα πολιτισμο προς τον συνοδοιπορο
    και διευκολυνση προσβασης στον προορισμο μας.
    Τα ραλλυ μονο σε ειδικες πιστες.
    Και βαλε στο μυαλο καλα, ο αλλος δεν σου φταιει ποτε.

  6. Λαϊκό δικαστήριο με τον κάθε ένα να γράφει το κοντό και το μακρύ του, άτυχος γιατί δεν ήταν ημεδαπός αλλά ήταν σύζυγος πατέρας και στρατιωτικός. Τι τον ώθησε να αναπτύξει ταχύτητα κανείς δε θα μάθει αλλά ειναι αντίδραση συχνή καθημερινή ανθρώπινη. Σίγουρα δεν ήθελε να προκαλέσει τόση δυστυχία γύρο του και ιδιαίτερα στους δικούς του. Λίγο σεβασμό στο νεκρό. Καλό ταξίδι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

    • Κορίτσι μου τα θερμά μου συλλυπητήρια. Εύχομαι ο θεός να αναπάυσει την ψυχούλα του και να αγαλιάσει τον δικό σας πόνο. Πραγματικά κρίμα το παλικάρι. Τι να λέμε τώρα!

    • Ρενα, ηταν φίλος μου και πολύ φίλος μου μάλιστα όλοι πονάμε καλό κουράγιο σε ολη την οικογένεια του.

  7. Διαβάζω τα σχόλια σας και με πιάνει αηδία για τι ίδος μας. Καλό παραδεισω παλικάρι μου. Και εύχομαι η γυναίκα σου και το παιδάκι σου να είναι πάντα καλά και ευτηχισμενοι με υγεία να σε θυμούνται.

    • Το είδος μας έχει μια ωραιότατη γλώσσα και γραμματική. Όταν μάθετε να τη χρησιμοποιείτε σωστά, τότε να σας πιάσει αηδία και αίσχος. Μάθετε όμως να γράφετε σωστά!

  8. μήπως θα ηταν καλύτερα οι μηχανοβιοι να αρχισουν να σκεφτονται τι θα απογινουν οι οικογενειες τους αν παθουν κατι οι ιδιοι?οι γονεις τους? τα αδερφια τους?
    Ισως ειναι προτιμοτερο να σκεφτονται αυτο, παρα τι θα παθουν οι ιδιοι…

  9. Απάντηση στον Κώος…. από τα προμαζεματα περιμένετε να σας ξελασπωσουν κάθε χρόνο στην σεζόν… από τα προμαζεματα περιμένετε να σας μπασταρδεψει λίγο τη φάρα και να σταματήσουν λίγο οι γάμοι ξάδερφος την ξαδέρφη.κτλ…λιγο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή… μάθετε επιτέλους!!! εσείς οι «καλοί»….????? ντόπιοι!

  10. Τρέχεις με την μηχανή χωρείς Κράνος σαν Τρελός ΓΙΑΤΙ;;
    Ποιος ο λόγος!!
    Καλά εσένα δεν σε σκέφτεσαι,δεν σκέφτεσαι την φουκαριάρα την Μάνα που σε γέννησε, που σε μεγάλωσε;; Τον Πατέρα σου που έδωσε όλη την Ζωή του για να σου παρέχει όλα όσα ήθελες;;; Κρίμα γιατί είσαι Μικρός.
    ΚΡΑΝΟΣ.
    ΌΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.
    ΜΥΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ.
    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΑΥΣΗ

  11. Η οδήγηση γενικά αυτοκίνητο η μηχανή πρέπει να γίνει Ποινικό αδίκημα τέλος. Ολα αυτόματα μέσω υπολογιστή, τι φταίω να με σκοτώσει ο κάθε ///// που είναι πιωμένος που δεν βλέπει το κόκκινο η οτιδήποτε άλλο, τώρα για το παιδί κάνεις δεν ξερει πως έγινε σαφώς και δεν ξεκίνησε απο το. Σπίτι του να πεθάνει.

  12. Αν είσαι άνθρωπος ανώνυμε γράψε το όνομα σου, ηλίθιε, που ρωτάς τι μας νοιάζει που έτρεχε, βλάκα, αλλά δε σε νοιάζουν οι χαρακτηρισμοί γιατί δεν ξέρουμε ποιος είσαι, ξέρεις εσύ όμως κ αυτό έχει σημασία.

  13. ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕ ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ

  14. Όλοι τώρα Κρήτες γίνεται δεν σταματάτε ας αναπαυτεί η ψυχή του παιδιού και Συλλυπητήρια στους γονείς

  15. Στρατιωτικος σημαινει ανηκει και εποπτευεσαι απο το στρατευμα.
    τον επεπληξε κανεις και πηρε μετρα για την ασφαλεια του και της οικογενειας του, οσο ηταν καιρος;
    Ο κανεις.
    Ασε μωρε το παιδι να κανει το κομματι του, και με τετοιο εργαλειο, ε;
    Νομιζω οτι εχουν ευθυνες οσοι δεν τους συμμορφωνουν.
    Σας φιλω καταμουτρα
    Μητσος

  16. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και κουράγιο!

    Όντως αηδία για τα σχόλια των δίποδων αμόρφωτων δήθεν ευαίσθητων πολιτών.
    Από προκύπτει η πολύ μεγάλη ταχύτητα βρε σιχάματα? Απ’ το γεγονός ότι ήταν μοτοσυκλέτα??? Το ρεπορτάζ θα έπρεπε να αναφέρει εκτιμήσεις της τροχαίας και όχι των καράβλαχων με κόμπλεξ κατωτερότητας!
    Όσοι οδηγάμε μηχανές το ξέρουμε καλά, πετάγονται μπροστά μας περνώντας το κόκκινο και τα στοπ τα ζώα με τα αυτοκίνητα που πήραν το δίπλωμα με 200 ευρώ στο Μοναστηράκι, ή από μεσολάβηση ντόπιου βουλευτή και αφού μας σακατέψουν μας λένε ότι δε θα έπρεπε να τρέχουμε!!! Η μήπως κάνετε πως δεν γνωρίζετε ρε μπετόβλακες? Τρία ατυχήματα αυτού του είδους μου έχουν κάνει οι ευαίσθητοι συμπολίτες σας κι ακόμα οδηγάνε ξέγνοιαστοι ελπίζοντας την επόμενη φορά να με πετύχουν πιο γεμάτα. Οι μισοί έχετε διπλώματα με βύσμα υποκριτές, οι άλλοι μισοί παρκάρετε πάνω στα πεζοδρόμια στις και στις θέσεις ανάπηρων αλλά παριστάνετε τους κριτές των πάντων.

  17. Κορίτσι μου τα θερμά μου συλλυπητήρια. Εύχομαι ο θεός να αναπάυσει την ψυχούλα του και να αγαλιάσει τον δικό σας πόνο. Πραγματικά κρίμα το παλικάρι. Τι να λέμε τώρα!

  18. Σαν δεν ντρέπεστε καραγκιόζηδες. Όλοι οι τέλειοι εδώ μαζευτήκατε. Χειρότεροι και απ τα ζώα είστε. Καλό παραδείσω φιλε

  19. Τα προμαζεματα βαρέθηκα να τα ακούω εδώ σε αυτό το νησί ! Τεμπέληδες και καλά ντόπιοι ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ! Καλό παράδεισο στο παλικάρι !

  20. Καλό παράδεισο στο παλικάρι. Ντροπή σας για τα περιττά σχόλια, το πως, το γιατί κ το αν δεν αφορά κανέναν. Σεβασμό στην ψυχη του κ στην οικογένεια του.

  21. Καλο παράδεισο στο παλικαρι,συλλυπητήρια και δυναμη στην οικογένεια του που αφηνει πισω. και μην γραφετε οτι βλακεια θελει ο καθενας ντοπιοι και μη.καποιοι γραφετε ..λακιες και αναφέρεστε σε δυσαρεστο γεγονος θανατο ενος δικου μας παιδιου και ηταν οικογενειάρχης και αφησε πισω γυναικα κ μωρο.τα σχολια αν ηταν αλλος εκει τι θα ειχε συμβει και ας προσεχε δεν ειναι πιστα εδω να λειπουν γιατι απλα δεν ηταν..εξαλλου βλεπουμε καθε μερα στον δρομο τι γινετε εδω που ο καθενας κανει οτι θελει οπως θελει ασχετα αν επιτρέπεται η οχι.

  22. Το Προμαζεματα απευθύνεται στον Ανώνυμο που έγραψε τι σας νοιάζει που έτρεχε ρε!
    Καλό παράδεισο στο Παλικάρι και κουράγιο στους δικούς του

  23. Ποσα ατυχήματα θανατηφόρα η όχι έχουν γίνει στο συγκεκριμένο σημείο?αυτό κάτι θα έπρεπε να λέει σ’ε όλους όσοι μπορούν να κάνουν κάτι και δεν κάνουν. Δεν είμαι ειδικός μα κάθε μέρα που περνώ από εκεί σκέφτομαι πόσο αρνητική είναι η κλίση της στροφής!!!!! Λίγη ταχύτητα παραπάνω και δυστυχώς θρηνούσε άλλο ένα παλικάρι.καλο παράδεισο αδελφέ.

  24. Ρενα, ηταν φίλος μου και πολύ φίλος μου μάλιστα όλοι πονάμε καλό κουράγιο σε ολη την οικογένεια του.

  25. Το συγκεκριμένο παλικαρι μια εβδομαδα πριν συζητησε…… απο το νοσοκομειο μας και δηλωσε οτι ….. δεν του εδωσε κανενας σημασία και το μονο που καναν ηταν να υπογραψουν ενα χαρτι και να δηλωσουν το περιστατικο.. εγω ρωταω γιατι ολοι αυτη η αναισθησια ? Γιατι ειναι προσωπικο και οχι γιατροι

  26. ο δρομος ειναι καινουργιος.. παραδοθηκε πριν 2 εβδομαδες… αψογος…. αρα τι εφτεγε??? Λυπαμαι , αλλα πολυ απλα η υπερβολικη ταχυτητα, και η απερισκεψια του οδηγου. δε μπορω να καταλαβω ορισμενοι δε την εχουνε για τιποτα τη ζωη τους….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ