ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Στη Μυτιλήνη δόθηκαν οι αποζημιώσεις στις επιχειρήσεις από τον σεισμό. Στην Κω πότε;

11
713

ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ.ΣΤΗΝ ΚΩ ΠΟΤΕ?

Στην εφημερίδα  ΣΤΑΘΜΟΣ  2 αυγούστου 2018 αναγράφεται οτι καταβλήθηκαν οι αποζημειώσεις στην μυτιλήνη στις επιχειρήσεις που πλήγηκαν απο τον σεισμό.Για την ΚΩ  ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:
Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.

Οι κύριοι Καματερός και  Χαλκιδιός να φροντίσουν να αποζημειωθούν και οι επιχειρήσεις της ΚΩ με τις απαιτούμενες ενέργειες προς το αρμοδίο υπουργείο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στην μυτιληνη ο δημαρχος ο επαρχος οι βουλευτες ενδιαφερονται για

    τους πληγεντες.ο κυριτσης ασχολειται με τρενακια αγαλματα συντριβανια και περα βρεχει

    • Το οτι στη Μυτιληνη ο σεισμος εγινε 2 μηνες πριν απο τον δικο μας

      ουτε που σας περασε απο το μυαλο. Ποιο μυαλο δηλαδη… καντε κριτικη στην τεραστια διαχρονικη γραφειοκρατια του ελληνικου κρατους και αφηστε τις ηλιθιες συγκρισεις με αλλα νησια.

  2. Πρωτοβουλία Επ. ΟΡΑΜΑΤΟΣ προς Αν. Υπουργό Οικονομίας για αποζημίωση των πληγεισών επιχειρήσεων από το σεισμό

    Επιστολή με την οποία ζητάει την επίσπευση των διαδικασιών για την αποζημίωση των πληγεισών επιχειρήσεων από το σεισμό της 21ης Ιουλίου απέστειλε σήμερα η Επικεφαλής του ΟΡΑΜΑΤΟΣ Ιωάννα Ρούφα στον Αν. Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση. Παράλληλα, η επιστολή κοινοποιείται σε όλους τους Βουλευτές Δωδεκανήσου.
    Παραθέτουμε το κείμενο της επιστολής:https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/171092/protovoulia-ep-oramatos-pros-an-ypourgo-oikonomias-gia-apozimiosi-ton-pligeison-epicheiriseon-apo-seismo/

  3. στη φωτογραφία διακρινεται το αμαξι του δημαρχου με το οποιο λιγα λεπτα μετα τον σεισμο ο δήμαρχος θεωρησε να μπει αναποδα στην ακτη κουντουριωτη.οταν ηρθε αντιμέτωπος με τα αλλα αυτοκίνητα το ανεβασε στο πεζοδρόμιο.Στο τελος ηρθε και το τσουναμι και εδεσε το γλυκο.Το πρόβλημα το είχαμε δει και με το θανατηφορο ατύχημα σε γνωστο πλοιαριο όταν και εγκλωβιστηκαν δεκάδες αυτοκίνητα στο κεντρο του λιμανιου επειδή η πυροσβεστικη μπηκε αναποδα προς το λιμανι ενώ τα ασθενοφόρα και περιπολικα ηρθαν από την καμαρα.διπλοφρομηση του λιμανιου το συντομοτερο.

  4. οποιος ηλιθιος εκανε λογοκρισια αν ειναι αληθεια και εκοψε φακελο μαγαζιου που επαθε ζημια απο τον σεισμο

    να το βρει απο τον θεο.Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

  5. η περιφερεια εχει τα λεφτα για τις αποζημειωσεις αλλα περιμενει το οκ

    του υπουργειου!!!ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ