Αλέξανδρος Καΐσερλης: Η ιστορία του χθες και του σήμερα

49
3377

Παρακολουθώντας το πολιτικό σκηνικό να εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες στο νησί μας, νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ, συντάσσοντας ένα άρθρο σύμφωνα με όσα λέει η συνείδησή μου και μόνο, κυρίως για την ιστορία του χθες, του σήμερα και του πως αυτή διαμορφώνεται.

Στο πολιτικό σκηνικό τους τελευταίους μήνες, είδαμε τακτικές διχασμού, εφαρμοσμένες από δημόσια πρόσωπα με περίτεχνο τρόπο, που με την σειρά τους δηλητηρίαζαν με ρητορική μίσους ολόκληρες κοινωνικές ομάδες.

Αντιπαραθέσεις που θα έπρεπε να είναι προσωπικές, αντ’ αυτού έγιναν εργαλείο πολιτικής αντιπαράθεσης για μια θέση στα διοικητικά του τόπου. Και όλα αυτά σε μια περίοδο που θα έπρεπε να δούμε να εκφέρεται πολιτικό ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμός στον πολιτικό αντίπαλο, έτσι ώστε να μπορούμε να εκτιμήσουμε σωστά, και όχι λανθασμένα, για το ποιοι πρέπει να βρεθούν στο τιμόνι της διοίκησης του τόπου.

Παρόλα αυτά, η εκτίμηση από αρκετούς, έγινε σωστά αλλά για λάθος λόγους, με το αποτέλεσμα να δηλώνει ότι ο λαός αναζήτησε να βρει το αντίδοτο.

Είδαμε επίσης να διατυμπανίζουν για κρυμμένα πρόσωπα που εξυπηρετούν συμφέροντα, τα οποία καθόρισαν το αποτέλεσμα. Κάτι το οποίο θα μπορούσε να το δει κανείς και τιμητικά, όταν μιλάμε για το συμφέρον του Κωακού λαού. Και αυτό γιατί, και σύμφωνα με την προεκλογική σανίδα σωτηρίας των βασικότερων διεκδικητών του Δημαρχιακού θώκου, ιστορικές, πολιτικές και μη δυνάμεις του χθες, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και με διαφορετικές πολιτικές ιδεολογίες, που κατά κύριο λόγο ανέδειξαν τον τόπο μας ιστορικά σε μια Ισχυρή κοινωνία, ενώθηκαν για πρώτη φορά και έγιναν «μέτοχοι» στην αλλαγή. Το οποίο μάλλον φανερώνει ότι την πενταετία που μας πέρασε, κάτι δεν πήγε καλά. Η καλύτερα, ότι μάλλον έγιναν «όλα λάθος».

Έχοντας βρεθεί και εγώ άθελα μου, σε πρακτικές πολιτικών σκοπιμοτήτων που εστιάστηκαν εις βάρος μου, μη μπορώντας να αντιπαρατεθώ για το δίκιο μου, πλέον μπορώ να εκφράσω την άποψη μου, σε κάτι που θεωρώ ότι είναι και το σωστό. Γιατί είναι γεγονός ότι το πόσο καλός, ή πόσο κακός είσαι, είναι ένας χαρακτηρισμός αναλογικός με το αξίωμα που φέρεις.

Και είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει έχθρα και μένος στον «κακό» κύριο Κυρίτση, ή έχθρα και μένος στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή, παρόλο που κατά πλειοψηφία ανακηρύχθηκε αναποτελεσματική και καταστροφική για την τοπική κοινωνία. Η έχθρα και το μένος όμως υπάρχει, και στοχεύει στην εμπάθεια, στην εκδικητικότητα, στον διχασμό, στον διαχωρισμό της κοινωνίας σε λίγους και εκλεκτούς, και στον εφησυχασμό, εφόσον μιλάμε για ένα πόστο που οφείλεις να τιμήσεις και να παράγεις έργο για να φύγει μπροστά η Κως.

Η κοινωνία δύσκολα τα συγχωρεί και δεύτερη φορά, και αυτό γιατί είναι χαρακτηριστικά που δεν εκφράζουν κανέναν, και στην δεδομένη περίπτωση οι τακτικές αυτές εφαρμόζονται από ένα πόστο όπου εκλεχθείς έχεις βρεθεί για να αντιπροσωπεύσεις και να εκφράσεις μια ολόκληρη κοινωνία. Η επιβεβαίωση αυτού ήρθε από τις κάλπες, αναμένοντας στην τελική απόφαση να επιβεβαιωθεί για ακόμα μια φορά κατά πλειοψηφία.

Και παίρνοντας θέση, για την ιστορία και το παρελθόν το δικό μου – άμεσα ή έμμεσα – και του Κωακού λαού, το οποίο αναφέρεται εκτενώς το τελευταίο διάστημα, δεδομένο είναι ότι σε αυτό υπήρχαν πρόσωπα, που είχαν την τιμή να εκπροσωπήσουν και να υπηρετήσουν τον Κωακό λαό για μεγάλο χρονικό διάστημα, με την εντολή του ίδιου του λαού, και να έχουν εργαστεί, να έχουν εκτιμήσει, να έχουν σεβαστεί, και να έχουν μοχθήσει με συμπόνια και αγάπη δίπλα στον απλό πολίτη, στον εργάτη και στον δημοτικό υπάλληλο που υπηρετεί την κοινωνία, αφήνοντας μια παρακαταθήκη για όλους. Κάτι το οποίο έρχεται σε αντίφαση με την αντίληψη του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, με τα συναισθήματα του φόβου, της προσβολής και του μηδαμινού σεβασμού, μηδαμινής κατανόησης και της μηδαμινής συμπόνιας.

Αυτοί οι άνθρωποι που «κρύβονται» πίσω από το παρελθόν και την ιστορία του τόπου, είναι δεδομένο θα φύγουν και θα ξεχαστούν, όπως όλοι μας. Το σπουδαίο έργο όμως που άφησαν πίσω τους, και μαζί και τα όποια λάθη, θα μείνουν στην ισχυρή και αθάνατη ιστορία του νησιού, την οποία θα συνεχίσουν οι νέοι που έρχονται και κοιτάν μπροστά με γνώμονα το κοινό καλό.

Με εκτίμηση,
Καΐσερλης Αλέξανδρος

 

49 ΣΧΟΛΙΑ

    • ήταν έτοιμοε για υποψήφιος σύμβουλος στην παράταξη του κοψιμιού 3flor ΤΕΟ ΑΛΛΆ φοβήθηκε ότι θα ξεσκέπαζε την ΑΝΊΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣφΥΡΙΖΑ ΝΔ στον Δήμο της Κω…

  1. Στο νέο συμβούλιο βγήκανε νέοι άνθρωποι. Πάμε μπροστά με τις παρακαταθήκες των γονιών μας. Φοβερό άρθρο

  2. Δεν ξερω τι σχεση εχεις λογο ιδιου επιθετου με τον πρώην της Κω αλλα οσοι πανε να ακολουθησουν τα ιδια βηματα ειναι σχεδον βεβαια η αποτυχια…και παω και στοιχημα οτι αν τελικα η παραταξη Καισερλη παρει το Δημο..εεεεε Νικηταρα ηθελα να πω,η Κως θα ζησει πολυ ασχημα χρονια μεχρι τις επομενες εκλογες….ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ….υγ λογο οτι εισαι πιτσιρικας δεν μπορεις να καταλαβεις και πολλα…..το ποσο κακο εχει κανει στο νησι η νοοτροπια αυτή..

  3. Ο Νικηταράς είναι καλός άνθρωπος και τίμιος ο Κυρίτσης είναι ψυχούλα μέσα του και τίμιος ο πατέρας σου είναι καλός άνθρωπος και τίμιος κάποια στελέχη όμως κάνανε περιουσίες από τον δήμο Κω και αυτα τα στελέχη ήταν του δημάρχου Κώστα μήν επιτρέψει κ.θεοδωση δημαρχαρα ξανά αυτά τα λάθη νέα πρόσωπα παντού έξω από θέσεις τα αρπακτικά ο λαός δεν ξεχνα

    • Αν είναι καλος ανθρωπος να τον παντρευτείς.Δημαρχο θελουμε που να κτυπάει το χερι στο τραπεζι.

  4. Ελεος κληρονομια είναι η Κως του Καισερλη;Νικηταρα δεν περιμεναν τις εκλογες σε ξεμπροστιασαν;Εισαι απλα αχυράνθρωπος και αλλοι είναι από πισω όπως λενε και με τιμη .Δεν εχω απιτησεις από τους Κωους……εξαλου το ειχε πει ο Καισερλης.Θα είμαι δήμαρχος μεχρι να βγει ο ……Απλα του χαλασε τι σουπα ο Κυριτσης γιαυτο δεν τον παει.κανενας δεν λεει αν εκανε εργηα ο Κυριτσης η θα κανει ο άλλος.Ολοι ξεχνανε τι περασε το νησι με σεισμούς και μεταναστευτικο.Δεστε σε τι κατασταση βρισκοντε ακοιμα και σημερα μερη που ειχαν ένα από τα δυο προβλήματα η και μονο τη κριση.Η Κως εμεινε ορθια και με πλεονασμα.Αλλα….αλλα όμως ο Κυριτσης είναι κακος.Αυτο είναι το σύνθημα της αντιπολίτευσης και θελει να κερδισει με αυτό.Κατι τελευταιαο….αν ειχε λιγο φιλοτιμο ο Καισερλης δεν θα παραταγε τον κοσμο και θα εφευγε αφήνοντας τον στον…..κακο Κυριτση.Παντως ας περιμενες λιγο μην βγαζεις στη φορα καθαρα αυτό που ολοι ξερουμε.Ο Νικηταράς είναι ενας αχυράνθρωπος …όπως παραδεχετε το αρθρο.Καλα κρασια.

  5. Τελικα τη Μαρινα που εχεις στη φωτο θα την πουλησει ο Νικηταράς ναι η όχι;Μπ[ορει να μην την πουλησει εχοντας μαλιστα συμβουλυς νεοδημοκράτες;Αυτα πεστε στον κοσμο και όχι παραμυθια.Η Μαρινα παει για πουληση εξαλου ο Νικηταράς είναι καλος ανθρωπος δεν θα κοντραρει κανεναν….

  6. Γιατι δεν βαζετε και φωτογραφιες από τα σχολεια του παρελθόντος….το 1ο γυμνασιο και 2ο Λυκειο που πεσανε από το σεισμο μιας και τα μπετα και σιδερα ειχαν παει αλλου;

  7. …..Λεει κακο τον Κυριτση που δεν τον αφησε να κανει τι διαδοχη.Αυτο είναι το εγκλημα του Κυριτση ,γιαυτρι κινει γη και ουρανο να τον ριξει.Βρηκε και έναν αχυρανθρωπο να τον βαλει μπροστα να παρει το βαρος μια και δεν θα μπορει να κανει τιποτα και θα βουλιαξει το νησι να ερθει ο μικρός σαν σωτηρας.Τι θα κανουν οι Κωοι….μαλλον οπτι κανουν συνηθως.Μπεεεε

  8. Μπράβο ρε Αλέξανδρε οτι καλύτερο έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια, άνοιξε τα φτερά σου και ξεκινά, μετά τον Θεοδόση είναι η σειρά σού, τέτοια άτομα θέλει η Κως για να πάει παρακάτω ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις!!!

  9. Μπράβο ρε φίλε..Επιτέλους ας μιλήσει κάποιος για τον ΔΗΜΑΡΧΟ…Και όταν λέμε ΔΗΜΑΡΧΟ εννοούμε μόνο τον Καίσερλη…..Όλοι οι άλλοι είναι απλά οδοντόκρεμες..

  10. Μπράβο ρε Αλέξανδρε οτι καλύτερο έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια, άνοιξε τα φτερά σου και ξεκινά, μετά τον Θεοδόση είναι η σειρά σού, τέτοια άτομα θέλει η Κως για να πάει παρακάτω ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις!!!

  11. ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ
    ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ
    ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΟ
    ΜΟΝΟ ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΚΛΙΑ!!!!!!

  12. Βγες μπροστα Αλεξανδρε. Εχουμε αναγκη ανθρωπους με το ηθος , τη σεμνοτητα και τον πολιτικο(συσπειρωτικο) σου λογο. Να απαλλαγουμε απο τους επηρμενους και τους εγωπαθης και να «φυγει η Κως μπροστα»

  13. Δεν θα ήμουν τόσο περήφανος για το πρόσφατο παρελθόν της Κω…… Στις χρυσές εποχές που τα λεφτά τρέχανε από τα μπατζάκια, εφήρμοσε την πελατειακή πολιτική μικροσκοπιμοτήτων του ΠΑΣΟΚ. Χωρίς όραμα, για να μη δυσαρεστήσει τους αφελείς Κώους που ζαλίστηκαν από το ξαφνικό χρήμα του τουρισμού και κοίταγαν να κάνουν αρπαχτές χωρίς σχέδιο για το μέλλον, καταδίκασε την Κω σε απαράδεκτη αισθητική, χωρίς μορφολογικούς περιορισμούς και σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης, χωρίς να επεκτείνει σχέδια πόλεως,και δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε την ιστορία του νησιού, ούτε την μορφολογία του και την φυσική ομορφιά του! Μπορούσε να την κάνει παγκόσμιο ακριβό προορισμό. Τώρα την κατήντησε αυτός και όλοι οι άλλοι, αιχμάλωτη του φτηνού τουρισμού και του all inclusive. Δεν έχω συμφέρον με κανένα , ούτε μου έχει κάνει χάρη κανένας , αλλά δεν μπορώ να κρύψω την απογοήτευσή μου για την εικόνα του νησιού….

  14. Επειδή η κοινωνία δεν κάνει το ίδιο λάθος 2 φορες, για αυτο εχασαν την περασμενη πενταετια οι μετρ της διχόνοιας και των λίγων…
    Είναι λογικό για σένα αυτά που γράφεις για τον πατέρα σου να τα πιστεύεις…
    Όμως σκέψου, μάθε, ρώτα, και θα καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που έφεραν την διχόνοια στο νησί πριν από χρόνια. Δήμαρχος και Βουλευτής. Αν λοιπόν αρχίζεις πολιτική καριέρα, πρόσεχε τα «πιστευω» σου.
    Τέλος, πες μου αν εγκρίνεις τις πιέσεις σε εκλεγμένο με την Ρουφα, να γίνει προδότης και αποστάτης!!! Ειλικρινά έχει ενδιαφέρον να ακούσω την άποψη σου..

  15. Συγχαρητηρια για το αρθρο σου Αλεξανδρε, και για την ευστοχη κριση σου.Επιτελους ενας αξιοπρεπης λογος αναμεσα σε τοσα που γραφονται και δημοσιευονται ολο αυτο το διαστημα. Ας ευχηθουμε να εχει ο κοσμος σωστη κριση και πανω απ ολα αξιοπρεπη σταση την επομενη…

  16. 1. Λάθος θέση της Μαρίνας Κω. Αδυναμία επέκτασης της, συρρίκνωση του κέντρου, κακή κυκλοφορία οχημάτων.
    2. Λάθος χαραξη ποδηλατοδρόμων.
    3. Λάθος στην επέκταση σχεδιου
    Και ένα σωρο αλλα μεγάλα λάθη του παρελθόντος, ελπίζω να μπορέσουμε να συζητήσουμε κάποτε.

  17. Το οτι ενώθηκαν ολες οι δυναμεις με τον Θεοδόση Νικηταρά, εναν ενωτικό και καθαρο άνθρωπο και στα προσωπα της παράταξης του λεει πολλα. Απο τα καλυτερα αρθρα!

  18. Τελικα Κυριτση εισαι μεγαλος μαγκας.Ολοι τους και μονος σου.Αξιος η Κως θα χασει αν δεν σε ψηφισει .

  19. Είμαστε εμείς που θέλουμε να ακούσουμε έναν νέο άνθρωπο, είστε και σεις που δεν θέλετε να αφήσετε την καρέκλα και νομίζετε ότι ο νεαρός έχει φιλοδοξίες και έγραψε το άρθρο.Μαλλον ο νεαρός σας ξεπερνάει.

  20. ….. κανένας δε κατάλαβε πως προετοιμάζουν έδαφος για ..σένα!!!επίσης τα σχόλια ότι είναι στημένα επίσης ότι δεν τα τρώμε….

  21. Μια ημέρα πριν τις εκλογές ποια ειναι η σκοπιμότητα του άρθρου απο τον υιό του Κώστα Καισερλη? Ειναι μια δήλωση του πρώην Δημαρχου οτι ειναι παρων στις εξελίξεις, οτι θα ειναι παρων και αύριο.Το ερώτημα ειναι αν ήθελε μα συνεχίσει γιατι παραιτήθηκε και κάθισε στο παρασκήνιο να εκδικηθεί τον κυριτση?Κρινεσαι ΚΩΣΤΑ οπως ολοι και θα κριθεις

  22. Επιτέλους εμφανίσθηκε και μία φωνή να μιλήσει για το παρελθόν που σήμερα πολλοί αποκυρήσουν μετά βδελυγμίας αλλά όλοι επωφελήθηκαν από την αλματώδη ανάπτυξη της Κω με τον μαχητικό και πρωτοπόρο Δήμαρχό του.Χρωστάμε πολλά στον Κώστα Καϊσερλη,ας το αναγνωρίσουμε όπως οφείλουμε και ας συνεχίσουμε με σύνεση και σεβασμό το καλό έργο που έκανε πριν αρρωστήσει.Γιατί κι αυτός είναι άνθρωπος και αρρώστησε. Δεν ταιριάζει στους Κώους η εμπάθεια και η αχαριστία. Ευχαριστούμε,σεβόμαστε,αναγνωρίζουμε και προχωράμε με καθαρό μυαλό και ματιά απαλλαγμένοι από κοντόφθαλμες σκοπιμότητες με στόχο και σκοπό το γενικό καλό. Μπορούμε να τιμούμε το παρελθόν και συγχρόνως να δουλεύουμε για το παρόν και το μέλλον.Η Γη γυρίζει και χωρίς εμάς. Ξεπεζέψτε οι καβαλάρηδες, χρειάζεται μόνο να δουλέψουμε και να μαθαίνουμε και από τα λάθη και από τα σωστά. Υπάρχει χώρος για όλους όσους θέλουν. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

      • ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ? ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ …ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ? ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ….

  23. Ένας αρχηγός παράταξης που ποτέ δεν υπήρξε.
    Ένας αρχηγός νέας παράταξης που ποτέ δεν συνεδρίασε.
    Μία αρχηγός παράταξης που δεν κληρονομήθηκε, δεν τιμαριοποιήθηκε, αλλά τεμαχίστηκε.
    Από τους τρεις παραπάνω οι δύο ούτε καν εκλέχτηκαν!

  24. Ο δήμαρχος καισαρλης έβγαινε για πολλά χρόνια και φάγανε πολλοί τότε δεν υπήρχε ανταγωνισμός και ετσει τρώγαμε κουτοχορτο.ειρθε ο κυριτσης σας κακοφάνηκε γιατί βρήκατε αντίπαλο .τωρα ο κυριτσης βρήκε τον Νικηταρα και σας πείραξε γενικά.εγω προτιμο χούντα μπας και αλλάξει κάτι στο νησί

  25. Έχω την εντύπωση ότι κινείσαι σε λάθος κατεύθυνση φίλε μου.Πως έγινε αυτή η αλλαγή ακριβώς?

    Τα 80ς και 90ς κατέβαινε κάποιος απ το καράβι και έβλεπε κίνηση ,ανοικτά καταστήματα,η πόλη ,τα στενά είχαν περαντζάδα..υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι ευημερούν οι κάτοικοι σήμερα ?όταν η καμαριέρα και ο υπάλληλος παίρνουν 300 Τράπεζακαι 200 μαύρα για 5 μήνες και τα οποία πρέπει να φτάσουν να την βγάλουν όλο το χειμώνα,όταν δεν κυκλοφορεί άνθρωπος μετά απ τις 10,όταν στα All Incluss και γενικά στον Ξενοδοχειακό κλάδο βασιλεύει η ρουφιανιά των Αλβανών,οι απειλές,η τρομοκρατία,το bullying (μοδάτο),όταν στις αγγελίες βλέπει κανείς το χάλι να απολύονται ομαδικά ή κατά τμήματα υπάλληλοι και με την απόλυση να προκυρήσσονται αυτόματα αγγελίες για την αντικατάσταση τους,όταν ο αθέμιτος ανταγωνισμός των πολυεθνικών έχει ρίξει την ποιότητα στα τάρταρα..όταν παντού βλέπεις πινακίδες με τσάμπα και δουλικές προσφορές ,όταν οι τελευταίοι που έμειναν είναι ελάχιστοι ιδιοκτήτες.Σας άρεσε στα 90ς να σταματάνε λεωφορεία σ ένα μαγαζί και να βγάζουν 300 άτομα κατευθυνόμενους,και ο δίπλα να είναι άδειος?Τι άλλαξε αυτά τα 30 χρόνια?Έχετε πάει μια βόλτα στην πόλη Μέσα Φλεβάρη?Ποια η διαφορά με τι 2/6/19 μετά τις 10?

  26. ..και Πανελλαδικά και Πειφερειακά και Δημοτικά και Κοινοτικά..δεν πιστεύεις ότι κάτι λένε αυτά τα νούμερα ; γιατί άραγε είναι ανοδικά ; γιατί τόσος κόσμος γυρίζει την πλάτη σιχαμένος ; καλά για το διχαστικοί ,αλλά όλοι άδικο έχουν πια ;;;

  27. Το πρόβλημα της Κω είναι αυτό ακριβώς το κακό παρελθόν της! Το νησί του πράσινου και των ποδηλάτων που κατέφταναν σωρό οοι Ελληνες και Ιταλοί τουρίστες έγινε παρκινγκ all inclusive πελατών. Κανένας σχεδιασμός για το αύριο, μονομερή ανάπτυξη και υποδομές της πλάκας που μέσα σε μια δεκαπεντατία απο την κατασκευή τους βγήκαν εκτός! Σχολεία, Βιολογικός, λιμάνι, ελλειψη χωροταξικού,σκουπιδαριό, νερό σε έλλειψη, hot spot έτοιμο να επεκταθεί, καταστροφή καλλιεργήσιμων εκτάσεων προς χάρην του τουρισμού. Το παραλιακό μετωπο χάθηκε, η Αλυκή χάθηκε, η ντομάτα μας τελείωσε, η εικόνα του νησιού θυμίζει αστική πόλη, χωρίς κανένα χρώμα τίγκα στα αυθαίρετα, στα οποία πρωτοστατεί ο ίδιος ο δημαρχος πλέον! Τραγική εικόνα! Για πιο παρελθόν λοιπόν μας λές φίλε νέε! Τράβα δες τι γινεται γύρω σου και ξεστραβώσου στο διάβασμα!

  28. Αγαπητοι μου φιλοι κανενας δεν αμφισβητησε τον Καισερλη και την προσφορα του στον τοπο.Κανεις ομως δεν ξεχνα και τις λαθος του επιλογες σε προσωπα και πολιτικες επιλογες. Μπορουσε και καλυτερα οσον αφορα τα τελευταια χρονια που τα σκ….σε και συνεχιζει να τα σκ…..νει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ