Δ. Καλλούδης: Κύριε Κόνσολα. Μη δώσεις αξία σε λάθος πράγματα | Η πατρίδα του Ιπποκράτη δεν έχει ανάγκη μιας οποιασδήποτε σχολής

3
958

Κύριε Κονσολα.
Μη δώσεις αξία σε λάθος πράγματα________
Η πατρίδα του Ιπποκράτη δεν στερείται λογικής όπως θέλετε να πιστεύετε. Δεν έχει ανάγκη μιας οποιασδήποτε σχολής και κυρίως αυτής, του ελεύθερου Πανεπιστημίου για διοικητικούς υπαλλήλους υγείας. Αν άκουσα καλά από το ραδιόφωνο, πρόθεση σας είναι να κάνετε μια τέτοια μεταπτυχιακή σχολη στην πατρίδα του Ιπποκράτη.
Καλά δεν ντρέπεστε ακόμα και που το σκεφτήκατε? Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να σκέφτεστε τόσο υποτιμητικά για την πατρίδα του Ιπποκράτη?
Ακούστε κύριε Κονσολα, δεν είστε Κώος, δεν έχετε την σπιρτάδα ενός Κωου. Ο Κώος ποτέ δεν θα εγκαταλείψει την ιδέα μιας πανεπιστημιακής σχολής στην πατρίδα που γέννησε την ιατρική επιστήμη. Δεν είναι πρόοδος η πρόταση σας, οπισθοδρόμηση είναι και, υποταγή. Είναι απώλεια ταυτότητας, είναι υπαρξιακη συρρίκνωση.Οσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο καλύτερα για σάς.
Μη κάνετε ότι νοιάζεστε για την Κω, δεν έχει ανάγκη τέτοιας υποστήριξης.
Οι Κωοι με ιδιαίτερους δείκτες κριτικής καλλιέργειας, δεν νοιάζονται για εύκολες κοινωνικές αξίες και στόχους.
Η Δημοτική Αρχή, είμαι σίγουρος, δεν θα υποστηρίξει μιας ευτελούς αξίας ιδέα, όπως αυτή που προτείνατε.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν διαβασα τι γραφει…απλα μου φαινεται απο φωτισμο μεχρι εκπαιδευση.Ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω.

  2. Έλεος κ
    Καλούδη. Ποιος σας είπε ότι οι Κώοι δεν θέλουν μια τόσο σημαντική σχολή. Είναι μια πρόταση εξαιρετική που ο Δήμος και οι Κώοι κθα αγκαλιάσουν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ