Αναγνώστης: Ανήκω σε ευπαθή ομάδα & μου είπαν από ΤΟΜΥ Κω να τηλεφωνήσω ξανά τον Αύγουστο

12
1374

ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΌΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΆΡΩ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΎΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΉ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΜΜΥ ΚΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΡΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.

Π.Κ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τρομερο. Αλλα τι περιμενεις με τη ΝΔ; Τα λεφτα τα μοιρασε στους Μαρινακηδες δε μενουν για γιατρους

    • Όταν μπουκωνει το σύστημα και δεν δέχεται άλλους να πηγαίνουν στο ΤΟΜΥ και να παίρνουν 20-30€ και να πηγαίνουν σε ιδιώτες. Τόσο απλά. Λύσεις υπάρχουν..

  2. Έχεις δίκιο αγαπητέ!!! Επί ΣΥΡΙΖΑ όλα τα νοσοκομεία μας ήταν στο top 10 της Ευρώπης. Σου εύχομαι να μην αρρωστήσεις επι ΣΥΡΙΖΑ ( εάν ξαναγίνουν ποτε κυβέρνηση) γιατί θα πεθάνεις από την απογοητεύση πριν «φύγεις» από τις ιατρικές υπηρεσίες!!

    • Μην λες βλακειες ο πολακης πηρε τα νοσοκομεια με παθητικο 700 εκ τον χρονο και τα εκανε κερδοφορα 500εκ τον χρονο και ηταν η μονη κυβερνηση που και ανασφαλιστος εμπαινες σε νοσοκομειο και γινοσουν καλα ξερουμε καλα την θεση της ΝΔ που τα θελει ολα ιδιωτικα…. επειτα αν τα νοσοκομεια ειναι χαλια ειναι χαλια απο οταν τρωγανε Πασοκ-ΝΔ με χρυσα κουταλια , μην εισαι εμπαθης ο συριζα κυβερνησε το 2015….

      • Πλάκα έχετε !!! Το έχετε κάψει οριστικά !!! Δηλαδή πως έγιναν τα νοσοκομεία κερδοφόρα; Από δωρεές;

  3. Ενας οικογενειακος γιατρος για ολο το νησι Το νησι του πατερα της Ιατρικης του Ιπποκρατη Ελεος Κατα τα αλλα σε υποχρεονουν να εγγραφεις για οικογενειακο γιατρο και εξυπηρετηση μηδεν-υπο το μηδεν

  4. Ντροπή. Η σκέψη μας είναι κοντά σου. Και σε αλλους συνεβη το ίδιο, προς δόξαν της ιδιωτικής περίθαλψης. Τρίζουν τα κόκαλα του Ιπποκράτη..

  5. Χάχα.. Εγώ νόμιζα για το 2021….
    Μια συμβουλή φίλε, παρε και μίλα νιγηριανα, και πες ότι είσαι ασυνοδευτος πρόσφυγας, έστω και αν είσαι γαϊδούρι άνω των 30, για να σου κλείσουν ραντεβού με στην βδομάδα,… Το ίδιο θα κάνω και εγώ…

  6. Γιατί δεν πάτε στο γιατρό σας για να σας γράψει τα φάρμακα; Γιατί χρειάζεστε τον οικογενειακό γιατρό. Και εγώ που χρειάζομαι φάρμακα κάθε τρεις μήνες γράφω τις συνταγές μου. Μην μου πείτε ότι είναι το δεκάρικο που θέλετε να γλυτώσετε γιατί και ο οικογενειακός γιατρός τα ίδια θα πάρει.
    Ακόμα καλύτερα μπορεί να σας τα γράψει και ηλεκτρονικά χωρίς να χρειαστεί να πάτε στο γιατρό.
    Με το κινητό σας και την συνταγή που θα σας στείλει πάτε στο φαρμακείο.
    Αν τώρα είσαστε μεγάλος και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ περί ηλεκτρονικής συνταγής ζητήστε βοήθεια από κάποιον νεώτερο που τα κατέχει αυτά.

  7. Το μόνο πρόβλημα στην υγειονομική κάλυψη του νησιού εΙναι το ΤΟΜΥ και τα 10 ευρω για μια τρίμηνη ή εξαμηνη συνταγή σε ενα ιδΙωτη γιατρό!Μην τρελαθουμε τώρα.
    Υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα στο νοσοκομειο μας, σοβαρες ελλειψεις σε (αξιόλογο)ιατρικό προσωπικο και σε ειδικότητες αιχμής που δυστυχώς δεν καταφερε να καλυψει η προηγούμενη-ομολογουμένως- ικανή διοίκηση του νοσοκομείου, αλλά δεν πρόκειται να καλυψει ούτε η τωρινή αδιαφορη διοίκηση.
    Είναι βεβαια αυτονόητο πως δεν μπορεί ένας γιατρός στα ΤΟΜΥ να εξυπηρετήσει όλο το νησί.

  8. Ξεσηκωνεστε για ενα ραντεβου που σας ειπανε για μετα απο ενα μηνα, αλλα δεν σας ειδα να ξεσηκωνεστε για το νοσοκομειο και τις ελλειψεις του σε γιατρους ολα αυτα τα χρονια στο νησι με φουλ τουρισμο και τοσες ευπαθεις ομαδες!!??

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ