Στην Κάλυμνο (& Ίμια;) για τα Θεοφάνεια στις 6 Ιανουαρίου 2018 ο Υπ. Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος

5
389

Την Κάλυμνο θα επισκεφτεί στις 6 Ιανουαρίου 2018, προκειμένου  να συμμετάσχει στον εορτασμό των Θεοφανείων και τον αγιασμό των υδάτων,  ο Υπουργός  Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr για την επίσκεψη έχει ήδη ενημερωθεί ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής, ενώ το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει γίνει γνωστό.

Σίγουρα η επίσκεψη αυτή έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία, μετά τις προκλητικές και ακραίες δηλώσεις ,τις τελευταίες ημέρες ,τόσο του Τούρκου βουλευτή Οζτούρκ Γιλμάζ, όσο και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης της γείτονος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με την παρουσία του στην Κάλυμνο και στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, θα επιδιώξει να δώσει τις δικές του απαντήσεις στους γείτονες.

Να θυμίσουμε ότι ο Τούρκος βουλευτής  πρόσφατα κατηγόρησε τη χώρα μας ότι κατέχει τουρκικά εδάφη- αναφερόμενος σε νησιά και μικρονησίδες του Αιγαίου, ενώ προειδοποίησε την Ελλάδα να μην δοκιμάζει την υπομονή της Τουρκίας και τον κ. Καμμένο να προσέχει τι λέει.

Σε προκλητικές και ακραίες δηλώσεις για τα νησιά του Αιγαίου, προέβη και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της γείτονος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, απαντώντας στον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο

«Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μού απάντησε «Έλα και πάρ’ τα» («Mολών Λαβέ»). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Γιατί το λέω, ξέρετε; Αυτά τα έλεγαν μια περίοδο και για την Κύπρο, «Μολών Λαβέ». Και ο αείμνηστος Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε»

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΜΑΙ.. ΤΟ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!

  2. Μετα το κυρίως γεύμα με ψαρικά απ τα Ίμια,θα ανέβει κ εκεί που βοσκούσε τα πρόβατα ο τελευταίος Ακρίτας κ θα βάλει τη σημαία που φύσιξε ο Πάγκαλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ