«Είμαι η Γιολάντα 19χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο. Έρχομαι με καυτές διαθέσεις στο χώρο σου….»

2
5866

«Είμαι η Γιολάντα 19χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο. Ερχομαι με καυτές διαθέσεις στο χώρο σου για πολλά καυτά παιχνιδάκια σεξουαλικού τύπου. Για καυτά αγοράκια αλλά και κοριτσάκια!».
Με αυτή την πολλά υποσχόμενη πρόταση, νεαρή αυτοαποκαλούμενη… «φοιτήτρια», τάζει στους υποψήφιους πελάτες της ερωτικές υπηρεσίες μέσα από μικρή αγγελία αλλά και από προσωπική της ιστοσελίδα, που παρέχει τη δυνατότητα για περισσότερες πληροφορίες ως και φωτογραφικό υλικό αν γίνεις μέλος κοινότητας!
Το «πεζοδρόμιο» του διαδικτύου διευρύνεται και είναι για γερά πορτοφόλια.
Η 19χρονη αυτοπροσδιορίζεται ως ιδιαίτερα εχέμυθη που δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να συνευρεθεί μαζί της σε δικό του χώρο ή σε ξενοδοχείο, στην ιστοσελίδα της:
«Είμαι η φοιτήτρια Γιολάντα, σέξυ, γλυκιά ξανθιά και πανέμορφη κοπέλα με ωραίο πρόσωπο και σώμα!
Ανεξάρτητη κοπέλα χωρίς γραφεία έρχομαι στο χώρο σου, σπίτι σου ή σε ξενοδοχείο εντός Ρόδου να απογειώσω τις σεξουαλικές σου επιθυμίες….!!!
Είμαι εδώ για εσένα που για να ζήσεις αξέχαστες στιγμές πάθους και ηδονής και να ζήσεις κάτι το ανεπανάληπτο…
Είμαι 19 ετών Ελληνίδα φοιτήτρια και θα είμαι πλέον στη Ρόδο για το καλοκαίρι του 2017!
Σου υπόσχομαι ότι μαζί μου θα ζήσεις κάτι το ανεπανάληπτο και το μοναδικό!
Γι αυτό λοιπόν μην αργείς! Κάνε μου τώρα έρωτα! Μίλησε μαζί μου ζωντανά και κλείσε ραντεβού τώρα!».
Πρόκειται για μια από τις πολλές αγγελίες γυναικών που προσφέρουν έντονη σεξουαλική απόλαυση σε άνδρες που δεν μπορούν να τη βρουν σε συμβατικούς οίκους ανοχής. Οι διεθνώς αποκαλούμενες escorts ή ελληνιστί ιερόδουλες πολυτελείας έχουν στήσει τη βιτρίνα τους στο διαδίκτυο και περιμένουν τους πρόθυμους πελάτες που ναι μεν θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά θα έχουν υπηρεσίες για απαιτητικούς.
Φυσικά πρόκειται για μια δραστηριότητα πέρα για πέρα παράνομη, με τα χρήματα να καταλήγουν στην κοπέλα που προσφέρει τις υπηρεσίες της. Το κόστος βέβαια, για να μην προκαλείται το αστυνομικό ενδιαφέρον αποκαλείται σε πολλές περιπτώσεις ως «δωράκι». Βέβαια το οικονομικό αντάλλαγμα που χαρακτηρίζουν λίγο πολύ φιλοδώρημα, μόνο τέτοιο δεν είναι αφού κάθε απαίτηση έχει τη δική της τιμή. Από μια απλή σεξουαλική επαφή μέχρι και ομαδικό σεξ, ο τιμοκατάλογος των «δώρων» μπορεί να ξεκινήσει από τα 100 και %

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα μας τα είπατε εκτός από που θα την βρούμε.

    • Γιατι δεν τον μαζευουν? Και μας
      ..δαει και μας τα παιρνει τσαμπουκαλιδικα…

Comments are closed.