Τραγωδία στη Λαμία: Γυναίκα σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του άνδρα της

0
319

Μπροστά στα μάτια του συζύγου της, μια γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας, έχασε την ζωή της αργά το βράδυ της Δευτέρας στη Λαμία.

Συγκεκριμένα, στην Εθνική οδό, έξω από τα Καμένα Βούρλα, στο ρεύμα προς Αθήνα, η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με το lamiareport, προσπάθησε να περάσει το διαχωριστικό διάζωμα, για να πάει στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής, αφού είχε επιβιβαστεί από λεωφορείο.

Στην προσπάθειά της όμως να περάσει απέναντι, όπου την περίμενε ο άνδρας της, δεν είδε ότι ο δρόμος είχε δύο λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και ένα αυτοκίνητο την χτύπησε, έξω από το παλιό κέντρο «Σεϋχέλλες». Η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία, καθώς από το χτύπημα το σώμα της διαμελίστηκε και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του συζύγου της.

Όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο, το σημείο είναι πολύ σκοτεινό και η γυναίκα παρασύρθηκε από το ΙΧ που δεν πρόλαβε να κόψει ταχύτητα. Η αστυνομία μόλις έφτασε εκεί μαζί με το ΕΚΑΒ, είδαν το αποτρόπαιο θέαμα, καθώς μέλη της άτυχης γυναίκας διασκορπίστηκαν σε όλα τα σημεία. Η σορός της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ θα υπάρξει δικογραφία για την εξακρίβωση των αιτιών του δυστυχήματος.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/gynaika-skotothike-mprosta-sta-matia-toy-andra-tis

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ