Πρώτος επιλαχών ο Ιπποκράτης! Κέρδισε άνετα την Ευρώπη Πευκοχωρίου (64-57) & περιμένει μια θέση για την Α2!

1
1043

Πρώτος επιλαχών ο Ιπποκράτης!

Η κωακή ομάδα κέρδισε άνετα την Ευρώπη Πευκοχωρίου (64-57) και θα περιμένει να αδειάσει μία θέση για να ανέβει στην Α2 Κατηγορία!

Αρκετά εύκολα ο Ιπποκράτης Κω κέρδισε την Ευρώπη Πευκοχωρίου με 64-57 και είναι πλέον ο πρώτος επιλαχών για μία θέση στην Α2 Κατηγορία. Η ομάδα του Χάρη Κουλουριώτη προηγήθηκε ακόμη και με νταμπλ-σκορ (34-17), με την ομάδα της Χαλκιδικής να μειώνει σε 37-32 (23′), αλλά τον Ιπποκράτη να είναι σαφώς πιο ποιοτικός και με πρώτους σκόρερ τους Ασημακόπουλο, Τρύπα και Χαρίση να παίρνει σχετικά άνετα τη νίκη στον αγώνα κατάταξης, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Παπάγου.
Τα δεκάλεπτα: 23-11, 37-25(ημ.), 45-37, 64-57
Διαιτητές: Τσώνος-Σπυρόπουλος
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Κουλουριώτης): Καραθωμάς 2, Κουμπούρας 9, Τρύπας 12(4), Σκούφης 3(1), Καταβαίνης, Ασημακόπουλος 15(2), Λεκάκης 6, Χαρίσης 12, Τσακαλέρης 5.
ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ (Μελετιάδης): Αμπατζίδης 3(1), Tσιμπής 4, Λαζαρίδης, Tζουβάρας 8(1), Mαυρίδης 11(3), Καραμπέκης 4, Kιγμέτογλου 10, Σικαλίδης 6(1), Θεοδωρίδης 8, Δανάκης 3(1).

Πηγή: 12sports.gr

«Συγχαρητήρια επιστολή ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΚΩ στο ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ CASA COOK HOTEL«

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στη διοίκηση, τον προπονητή και τους αθλητές της ανδρικής ομάδας του Ιπποκράτη Casa Cook Hotel για την νίκη τους επί της ομάδας της Ευρώπης Πευκοχωρίου στους αγώνες μπαράζ της Β εθνικής. Δικαίως η ομάδα του νησιού μας αποτελεί την πρώτη επιλαχούσα ομάδα σε περίπτωση ανακατάταξης για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Αυτή η σπουδαία νίκη ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή προσπάθεια. Η επιτυχία σας αυτή μας γεμίζει με υπερηφάνεια και αποδεικνύει πως ο αθλητισμός της Κω διαθέτει δυναμική, επιτυχημένο παρόν, αλλά και ελπιδοφόρο μέλλον.

Γραφείο τύπου

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Σύσσωμος ο Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, παίχτες, προπονητές και διοίκηση, συγχαίρουν την ανδρική ομάδα του Α.Σ. Ιπποκράτη Κω για την νίκη απέναντι στην Ευρώπη Πευκοχωρίου. Μια νίκη που σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την καταπληκτική πορεία της ομάδας στη Β’ Εθνική και την φέρνει μία ανάσα από την Α2 κατηγορία.

Ως σύλλογος αισθανόμαστε χαρά και ελπίδα, όταν σωματεία του νησιού κατορθώνουν να ορθώσουν το ανάστημα τους απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους και κάτω από αντίξοες συνθήκες να προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο το νησί της Κω και τον Κωακό αθλητισμό.

Ευχόμαστε ολόψυχα να δικαιωθούν οι προσπάθειες της διοίκησης, προπονητών, παιχτών και η επιλαχούσα ομάδα για την Α2 να είναι τελικά ο Α.Σ. Ιπποκράτης.

 Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Νίκος Μιμερίνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ, 3 ΑΝΟΔΟΥΣ;
    ΥΠΗΡΧΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΥΨΗΛΟΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΤΟΙΟ
    ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ.
    ΚΑΙ Σ΄ΑΝΩΤΕΡΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ