Γ. Κίτσης : Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ προβλέπει τη χρηματοδότηση των Δήμων για αγορά νέων λεωφορείων

15
626

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Είναι γνωστόν ότι δεν έχει τις γραμματικές γνώσεις να διαχειριστεί Προγράμματα ΕΣΠΑ . Και το κυριότερο είναι ότι λόγω της αλαζονείας που την διακατέχει, δεν καταδέχτηκε να θέση πρόταση να προσλάβουν ανθρώπους που ξέρουν να χειρίζονται τέτοιου είδους προγράμματα ! Γι αυτό και μείναμε πίσω . Ας μην ξεχνάμε ότι τα προγράμματα ΕΣΠΑ δεν δίνουν την δυνατότητα προμήθειας στους προμηθευτές-Δημοτικούς Συμβούλους και Δημάρχους.Πλήρωνε λαέ της Κω ! Σηκώνει η καμπούρα σου ! Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Σύρου, της Γλυφάδας έχουν μυαλό . Οι σύμβουλοι του Κυρίτση όχι !

 2. χαχαχα οι δημοι παιρνουν δωρεαν λεωφορεια μεσω εσπα!!! και ο δημος κω αγοραζει!!!ΕΧΕΙ ΜΕΛΙ !!!!!!ΧΑΧΑΧΑ

  2015.Έφτασαν δύο υπερσύγχρονα Mini bus στην Σύρο.
  Στην ανανέωση του στόλου των οχημάτων της ,προχώρησε σήμερα το πρωί ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης. Δύο νέα mini bus ,προστέθηκε στο υπάρχον στόλο της αστικής συγκοινωνίας προσδοκώντας την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού που χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του.
  Λίγο πιο μικρά και ευέλικτα λεωφορεία σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντα ,χωρητικότητας 50 ατόμων (23 καθημενους και 27 όρθιους) με μήκος 8 μέτρα. Τα δύο mini bus αφίχθησαν σήμερα το πρωί με το πλοίο Blue Star Paros, και παραλήφθηκαν από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.Τα δύο υπερσύγχρονα λεωφορεία, μάρκας Karsan αγοράστηκαν με πόρους του ΕΣΠΑ (280.000 euro).https://cyclades24.gr/2015/12/mini-bus-syros-neo/

 3. Στην ανανέωση του στόλου των οχημάτων της ,προχώρησε σήμερα το πρωί ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης. Δύο νέα mini bus ,προστέθηκε στο υπάρχον στόλο της αστικής συγκοινωνίας προσδοκώντας την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού που χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του.
  Λίγο πιο μικρά και ευέλικτα λεωφορεία σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντα ,χωρητικότητας 50 ατόμων (23 καθημενους και 27 όρθιους) με μήκος 8 μέτρα. Τα δύο mini bus αφίχθησαν σήμερα το πρωί με το πλοίο Blue Star Paros, και παραλήφθηκαν από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.Τα δύο υπερσύγχρονα λεωφορεία, μάρκας Karsan αγοράστηκαν με πόρους του ΕΣΠΑ (280.000 euro).https://cyclades24.gr/2015/12/mini-bus-syros-neo/

 4. κ. Κίτση αυτό το ΕΣΠΑ το έχετε τόσο εύκολο, κρίμα που δεν εκλεγήκατε να βάζαμε 5-6 λεωφορεία ακόμη να τα πάρουμε τζάμπα.

 5. Βασικά, μπορείτε να βάλετε και το λινκ με το πρόγραμμα χρηματοδότησης; Αφού λέτε ότι υπάρχει πρόγραμμα

 6. Δεν υπάρχουν στέγαστρα στις στάσεις των λεωφορείων.Δεν έχουν μεταφερθεί ακόμα οι αφετηρίες των λεωφορείων από το κέντρο περιμετρικά της πόλεως, με αποτέλεσμα να έχουμε κυκλοφοριακή επιβάρυνση στο κέντρο, ρύπανση από τα καυσαέρια καθώς και ηχορύπανση.Η σταδιακή εφαρμογή της Τηλεματικής και των «έξυπνων» στάσεων για τα λεωφορεία.Οι επιβάτες θα πληροφορούνται από τις οθόνες που θα είναι τοποθετημένες στις στάσεις,τον ακριβή χρόνο διέλευσης των οχημάτων, όλων των γραμμών που διέρχονται από αυτές.Προτείνεται και το ΚΤΕΛ να εξετάσει την δυνατότητα εφαρμογής της τηλεματικής στίς στάσεις του μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ.Η εφαρμογή της τηλεματικής μπορει να γίνει σταδιακά εντός 3 ετών.
  Στην Αθήνα τοποθετήθηκαν το 2016 οι ηλεκτρονικοί πίνακες στις στάσεις των λεωφορείων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ.http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/246054/kitsis-orama-drasi-dimotiki-sygkoinonia-stin-2023-foto/?fbclid=IwAR1onHlTIpjRYATqxXsEu9h5XsfhqG_VEpYVR9lK4Euolp7q8YBvnP3zWHM

 7. χαχαχα οι δημαρχοι στην ελλαδα φτιάχνονται μεσω διαγωνισμων χαχαχα

  για αυτο δεν θελουν τα προγραμματα του ΕΣΠΑ.γιατι δεν ….

  • Βρε…με τον ίδιο διαγωνισμό θα γινόταν ακόμη και αν η χρηματοδότηση ήταν από ΕΣΠΑ…ελπίδα τόσο ανίδεοι να μην είστε εσείς που θα κυβερνήσετε τώρα.

 8. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΓΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ

  πως λέεις η παροιμία. άρπαξε να φας…..

 9. ο νικηταρας και η ρουφα να ζητησουν απο την περιφερεια και την κυβερνηση την διακοπη του διαγωνισμου

  και να γινει η αγορα μεσω ΕΣΠΑ.ΤΕΛΟΣ……

 10. Η ΚΕΑΣ του κου Κυρίτση το 2010 ήταν μια ζημιογόνα επιχείρηση σύμφωνα με τα στοιχεία του ισολογισμού.
  Εντούτοις, παραδόθηκε κερδοφόρα το 2014 και μάλιστα με το ποσό των 500.000 ευρώ κέρδος!
  Ο κος Κυρίτσης και η συνεργάτης του κα Πη παρέλαβαν 1.500.000 εκ. ευρώ ταμείο!
  Υποσχέθηκαν αγορά καινούργιων λεωφορείων!Υποσχέθηκαν 24ωρη λειτουργία!Είπαν ένα σωρό ψέματα για την πιο δυνατή επιχείρηση του Δήμου μας (ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ).Δεν υπάρχουν στέγαστρα στις στάσεις των λεωφορείων, με αποτέλεσμα οι δημότες και οι τουρίστες να περιμένουν μέσα στην αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού.Δεν έχουν μεταφερθεί ακόμα οι αφετηρίες των λεωφορείων από το κέντρο περιμετρικά της πόλεως με αποτέλεσμα να έχουμε κυκλοφοριακή επιβάρυνση στο κέντρο, ρύπανση από τα καυσαέρια καθώς και ηχορύπανση.https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/196697/kitsis-dimotiki-sygkoinonia-foto-yposchethikan-24ori-leitourgia-eipan-ena-soro-psemata-26-maΐou-2019-analamvanoume-drasi/?fbclid=IwAR0SrnoY-SUbKzSF_0tYAaudDe-3LdO3Udy3DAM_8XGTypxvRqIXjI1TM6g

 11. Είναι γνωστόν ότι η προηγούμενη Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ δεν έχει τις γνώσεις να διαχειριστεί Προγράμματα ΕΣΠΑ . Και το κυριότερο είναι ότι λόγω της αλαζονείας που την διακατέχει, δεν καταδέχτηκε να προσλάβει ανθρώπους που ξέρουν να χειρίζονται τέτοιου είδους προγράμματα ! Ας μην ξεχνάμε ότι με τα προγράμματα ΕΣΠΑ οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Δήμαρχοι δεν παίρνουν προμήθεια επί της αξίας της αγοράς του αντικειμένου ή της αξίας του έργου….Η Δημοτική Αρχή προέβει σ αυτήν την αγορά διότι θεωρεί όλους τους Κώους πολίτες ευκατάστατους… Πλήρωνε λαέ της Κω ! Σηκώνει η καμπούρα σου ! Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Σύρου, της Γλυφάδας έχουν μυαλό . Οι σύμβουλοι του Κυρίτση όχι !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.