ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Καθαρισμός παραλίας στο Μαρμάρι με πρωτοβουλία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με τη συμμετοχή Δήμου & εθελοντών

20
1593

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Καθαρισμός παραλίας στο Μαρμάρι με πρωτοβουλία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με τη συμμετοχή Δήμου Κω & εθελοντών, στο πλαίσιο του διημέρου εκδηλώσεων για την Παγκόσμια ημέρα προσφύγων που ξεκίνησε χτες βράδυ στην  πλ. Ελευθερίας Κω.

 

 

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν έβγαιναν στις ακτές.. Ύπατη Απάτη, Ύπατη υποκρισία,να τους βάλουν να καθαρίσουν τις ακαθαρσίες από τις παραλίες που πηγαίνουν τα βράδια να καπνίσουν χασίς και να δροσιστούν…ο σεβασμός τους στις ακτές ήταν ορατός κατά την …άφιξη..

      • Ψευτο-αλληλέγγυε,μπετόβλακα,ότι και να λες η μισαλλοδοξία,οι εθνοθρησκευτικές συγκρούσεις

        των λαθραίων,οι συμπεριφορές τους απέναντι στην γυναίκα,στο περιβάλλον,στα παιδιά,στα ζώα,η συνεχής εχθρική συμπεριφορά μεταξύ τους,η οπλοκατοχή ακόμα και στις αθώες βόλτες τους ,ακυρώνουν το μίσος σου για τους Κώους ..σε όλες τις συμπλοκές σ όλη την χώρα μεταξύ των εθνοτήτων έχουν κρυμμένο μαχαίρι..εσύ είσαι ο μεγαλύτερος ρατσιστής,ο εθνομηδενιστής,ο κόπρος ,ξεχνάς την ευωδία των μερών που πέρναγαν. Βλάκα..ανισόρροπε.

      • Βρε αθρωπάριον,ολόκληρος Κρατικός Μηχανισμός ασχολείται με τις κατασβέσεις,με τις μεταξύ τους συμπλοκές,με τις απόπειρες βιασμών ανηλίκων,με τις βρομιές τους,με τις αντιδράσεις μετά από μαστούρα…ενώ η συμμετοχή τους στην εγκληματικότητα εκτός καταλυμάτων Πανελληνίως..τι να μας πεις ρε φασίστα ,κοπρίτη,εδώ χθες κατηγορούσαν για ρατσισμό τους Σουηδούς προχθές,που έχουν τα έχουν τα περισσότερα κρούσματα βιασμών από πρόσφυγες.

      • Οι έμποροι των Εθνών,οι μαυραγορίτες ψυχών,οι πονόψυχοι του δεκάρικου,οι κοπρίτες προμαζέματα,οι Ιούδες Ισκαριώτες με τα επιδοματικά αργύρια….και κάπως έτσι δουλεύει ο φαύλος κύκλος γκετοποίηση, υποβάθμιση της γειτονιάς, πτώση αξίας ακινήτων και ενοικίων, περαιτέρω γκετοποίηση.
        Τη νύφη θα πληρώσουν βέβαια όσοι έχουν την ατυχία να μένουν σε παρακείμενα ακίνητα σε αυτές τις περιοχές -σπίτια ή καταστήματα.

  2. ..τρεις μάγοι με τα δώρα,άστρον λαμπρόν τους οδηγεί,χωρίς την οικονόμα…

  3. Πλήρωνε Έλληνα την πλαστική σακούλα για να κουβαλάς τις πλαστικές συσκευασίες , τόσοι τόνοι πλαστικού που έχουν επίτηδες αφεθεί από τους λάθρο σε όλο το Αιγαίο και μετέπειτα στην ξηρά είναι οκ.

  4. Τα ….. που φιλοξενουμε τα ταιζουμε και τους δινουμε και χαρτζιλικη δεν μπορουσαν να βαλουν ενα χερι;

  5. Όποιος βάζει στο στόμα του τη λέξη μποχαλος, καλά θα κάνει να το ξεπλύνει με αγιασμό ( ΚΑΤ…ΝΟΙ )

    • Ναι τυχοδιώχτη...πάρε απ το Αρχείο του Κράτους,απ τα παλιά φιλμ φωτογραφίες

      να μάθεις πότε είχε άσφαλτος η Κως και πότε έριξαν στον…σταύλο σου.Κουβάλημα,ανεμοσκόρπισμα.

  6. Καλό αφανισμό μποχάλια. Τέτοια σ…ψυχία δεν την βρίσκεις παντού. Μακάρι ερντογάν να απαλλαγούμε από εσάς κ@πρανα του χίτλερ

    • θα έρθει η μέρα που θα νευριασουν πάλι με τις συνθήκες διαβίωσης και δεν θα προλάβεις να μπεις σε κανένα από τα κοντέινερ που έχεις εκεί μέσα για να καλέσεις τους αστυνομικούς που κάθονται 5 βήματα από εσένα και νιώθεις ασφαλείς και όταν σε…στο ξύλο και//////// που δουλεύουν εκεί μέσα δεν θα έρθει κανένας από το χωριό να σε σώσει μεγάλε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ