Σύλληψη 57χρονης ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής στην Κω (& 2 κοπέλες χωρίς τα απαιτούμενα πιστοποιητικά υγείας…)

2
3862

Βεβαίωση παραβάσεων περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων στην Κω

Την 21-10-2016 το βράδυ συνελήθφη στην πόλη της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω και της ΟΠΚΕ, 57χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής για διευκόλυνση ακολασίας τρίτων και βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις σε βάρος 23χρονης ημεδαπής και 24χρονης υπηκόου Αλβανίας γιατί εργαζόταν και εκδίδονταν χωρίς τα απαιτούμενα πιστοποιητικά υγείας.

 

Συνελήφθη στη Λέρο 36χρονος Πακιστανός για παράνομη μεταφορά και διευκόλυνση μη νόμιμου μετανάστη

Επιπλέον, συνελήφθη ένας 37χρονος ομοεθνής του για πλαστογραφία παραβίαση περιοριστικών μέτρων

Συνελήφθησαν χθες (21.10.2016) πρώτες πρωινές ώρες στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, δυο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 36 και 37 ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παράνομη μεταφορά-διευκόλυνση-διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβίαση περιοριστικών μέτρων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και έρευνας που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι προχθές (20.10.2016) το βράδυ ο 36χρονος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τον 37χρονο έχοντας σκοπό να επιβιβαστούν σε πλοίο με προορισμό τον Πειραιά και ακολούθως να ταξιδέψουν οδικώς για Γερμανία.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκε πλαστό διαβατήριο και ταυτότητα βουλγαρικών αρχών, ενώ σε βάρος του ισχύει διοικητικό μέτρο περιορισμού διαμονής.

Κατασχέθηκαν:
•       Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
•       Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
•       Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, καθώς και διάφορα παραστατικά-αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ