Παραβίασαν χρηματοκιβώτιο κι έκλεψαν χρήματα από τη φάρμα της οικογένειας Ζήκα στο Μαρμάρι, αφού προηγουμένως ήπιαν το καφεδάκι τους… (ΒΙΝΤΕΟ)

5
9624

 

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι οι κλοπές δεν έχουν σταματημό….

Στο Μαρμάρι οι κλοπές συνεχίζονται. Θύματα αυτή τη φορά η οικογενειακή επιχείρηση Ζήκα  που διατηρεί φάρμα με άλογα. Άγνωστοι δράστες  μπήκαν από το παράθυρο χωρίς να το σπάσουν-το αφαίρεσαν προσεκτικά- , μπήκαν στην επιχείρηση έφτιαξαν μόνοι τους Φρέντο καπουτσίνο, κάπνισαν τα τσιγάρα τους, έκαναν την ανάγκη τους και στο τέλος παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν τα χρήματα που υπήρχαν και το πέταξαν σε γειτονικό χωράφι.. Για την κλοπή πραγματοποιείται έρευνα από την ασφάλεια

ΒΙΝΤΕΟ Ρεπ. Δημοτική Τηλεόραση Κω/Μαρία Πολίτου

 

ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΜΙΚΡΟΚΛΟΠΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ/video


Μικροκλοπές έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στις καντίνες των μικροπωλητών με τοπικά προϊόντα παραγωγής τους. Οι ιδιοκτήτες καταγγέλλουν πως έχουν πέσει θύματα πάνω από 4 φορές . Οι δράστες ψάχνουν συνήθως για χρήματα, φαγητό και στο πέρασμα τους πραγματοποιούν μια αναστάτωση στο χώρο. Η κ.Γεωργία δηλώνει ανήσυχη για αυτά τα περιστατικά και ελπίζει να σταματήσουν το συντομότερο…

Λίγο πιο κάτω η κ.Ασπασία Πίτση μας λέει κι η ίδια για την περιπέτεια της… έχει πέσει κι η ίδια θύμα τουλάχιστον 3 φορές. Αυτή τη φορά της έκλεψαν κέρματα και φαγητό που είχε στο κουζινάκι που διατηρεί στο πίσω μέρος της καντίνας….

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως το κουτί με τα ψαλίδια της κας Γεωργίας που κλάπηκε από την δική της καντίνα βρέθηκε στην παρακάτω καντίνα της κας Ασπασίας Πίτση.

Και οι δυο κυρίες το αντιμετωπίζουν ψύχραιμα με χαμόγελο κι αυτό που ζητούν είναι να μην γίνονται ζημιές στις καντίνες τους..

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για ληστεία πατήστε το πλήκτρο 1,για κλοπή από γύφτο πατήστε το πλήκτρο 2,για τροχαίο πατήστε το πλήκτρο 3,για ηχορύπανση το πλήκτρο 4,για αποβίβαση μετανάστη πατήστε το πλήκτρο 5,για να συνδεθείτε με το όργανο πείτε εκπρόσωπος και θα σας συνδέσουμε με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας να καταγράψει το πρόβλημά σας.Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Ελληνική Αστυνομία για να σωθείτε!!!

  2. κάπου έχουν πισινές.το ίδιο θράσος κ άνεση έχουν όλες σχεδόν όλοι οι κλέφτες που ήρθαν σε επαφή με τα θύματα τους.

  3. Που ΚΆΘΕ μέρα γίνονται κλοπές και αυτοί δεν κάνουν τπτ ….μαλλον ο κόσμος θα πρέπει να απευθύνεται στη ΓΑΔΑ πλέον γιατί εδώ είμαστε για τα μπάζα.. …οπως έγινε με τα ναρκωτικά και τους μετανάστες.. .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ