ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πανι-KOS με Κώστα Κοκκινάκη & Ειρήνη Κολιδά στο Spatz #KosWhiteNight

4
7345

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πλήθος κόσμου ήταν συγκεντρωμένο από νωρίς στο Spatz  #KosWhiteNight εν αναμονή των δύο διάσημων παικτών του Survivor, Ειρήνης Κολιδά και Κώστα Κοκκινάκη.

Αρχικά, όλοι οι συγκεντρωμένοι (μικροί και μεγάλοι) παρακολούθησαν και καταχειροκρότησαν το Oriental dance show και το πρόγραμμα εντυπωσιακών Κρητικών χορών από το δυναμικό χορευτικό συγκρότημα του JP Dance Γύρω.

Γύρω στις 21:30 αφίχθηκαν οι δύο παίκτες του Survivor συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο του καταστήματος Spatz, Μάνο Παραδείση και ακολούθησε πανδαιμόνιο με το πλήθος των θαυμαστών τους στη «μάχη» για μια selfie αλλά και τα εντυπωσιακά βεγγαλικά.

Σε δηλώσεις τους στα τοπικά ΜΜΕ τόνισαν ότι με το που τους έγινε η πρόταση δέχθηκαν με χαρά να έρθουν στην Κω στηρίζοντας έμπρακτα το νησί και τον κόσμο του που τους υποδέχθηκε τόσο θερμά.

Στο πέρασμά του ο Δήμαρχος Κω (από όλα τα καταστήματα που συμμετείχαν στη Λευκή Νύχτα) βρέθηκε και στο Spatz, συναντώντας εκεί και τους δύο προσκεκλημένους του καταστήματος τους οποίους και χαιρέτησε καλωσορίζοντάς τους στο νησί μας, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους έπειτα από σχετική προτροπή (φωτό).

BINTEO (συνολικό) από Μιχάλη Χατζηθέμελη:

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η επιδειξιομανία και οι απληρωτοι εργαζόμενοι στο δημο….
    White night το είπαν…για τους τουρίστες είπαν…..τους ειδατε πουθενα!!!!

    • Θα σε φαει η μιζερια εσενα.πρεπει αν το παρεις αποφαση πια.Η Κως παει μπροστα επειδη εσυ ετρωγες 40 χροναι σε χαλασε τωρα που τρωνε πολλοι?Ειχατε μαθει να τρωτε να διοριζετε τα παιδια σας .Σας χαλασε ο Κυριτσης ετσι?Ο κοσμος ξυπνησε και τα φαντασματα σαν εσας τα εστηλε στον αγυριστο.

      • Η Κως παει μπροστα επιλεκτικα!!! λευκη νυχτα σε 3 δρομους και μαυρη νυχτα στους αλλους.καλα κρασια ………..

  2. Βρε Γιώργη τι τα θέλεις αυτά..Δυο κεφάλια σου ρίχνει η Κολιδά……Έβαλες και τα κόκκινα μα που να σταθείς…Πήγαινε σε καμιά χασαποταβέρνα κι άσε τα μοντέρνα.Πέρασε ο καιρός….
    Παλιός φίλος….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ