Κώδωνας κινδύνου από Έν. Αστυνομικών στην Κω: Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Μεταναστών δίπλα στο Hot spot στο Πυλί… «Πως θα το διαχειριστούμε με μία ‘βλαχοδιμοιρία’;»

47
2273

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη λειτουργία Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης μεταναστών στην Κω (στις εγκαταστάσεις που ετοιμάζονται, δίπλα στο υπάρχον Hot spot στο Πυλί), το οποίο όπως τόνισε ισοδυναμεί με φυλακή, κρούει η Ένωση Αστυνομικών Δωδ/σου.

Το θέμα τέθηκε στην αποψινή  Γενική Συνέλευση παρουσία εκπροσώπων από Ομοσπονδία Ενώσεων Αστυνομικών και τις δύο Ενώσεις της Δωδ/σου και προβλημάτισε σοβαρά όλους τους παριστάμενους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε αρχικά ως εισαγωγή από τον Πρόεδρο της Ένωσης Β. Δωδ/σου Αντώνη Κυδωνάκη και στην συνέχεια πιο αναλυτικά, από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ν. Δωδ/σου Μανώλη Ανδρουλάκη, έπειτα από συνάντηση που είχαν τις προηγούμενες ημέρες με τον Δντή του γραφείου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την λειτουργία το επόμενο διάστημα Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Μεταναστών στην Κω, στην επέκταση του υπάρχοντος Hot spot (όπου οι εργασίες έχουν ξεκινήσει ήδη) » χρειάζονται τα Κέντρα Κράτησης ή απομάκρυνσης για εκείνους που λαμβάνεται η απόφαση να επιστρέψουν, ιδιαίτερα αν υπάρχει κίνδυνος διαφυγής και αν δεν είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν εθελοντικά.»

Τέθηκαν σοβαροί προβληματισμοί ως προς τη λειτουργία ενός τέτοιου κέντρου (φυλακής μεταναστών) σε ένα νησί που ζει από τον τουρισμό. «Δεν είμαστε ηπειρωτική χώρα που μέσα σε μισή ώρα μπορούν να έρθουν τρεις δμοιρίες για ενίσχηση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, λόγω της νησιωτικής ιδιομορφίας δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα η διμοιρία της Ρόδου που αυτή τη στιγμή βρίσκεται για βοήθεια στη Λέρο και είναι εξουθενωμένη». τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, ήταν επίσης στη διαβεβαίωση που έλαβαν από τον Διευθυντή του Υπουργού, ότι το Κέντρο αυτό (δεν γνωρίζουν ακόμη τι δυναμικότητα θα έχει) θα λειτουργήσει με προσωπικό που θα έρθει από πάνω (εκτός Αστυνομικής Διεύθυνσης). Και αυτή η επιφυλακτικότητα συμπλήρωσε θα πρέπει να μεταφερθεί προς την τοπική κοινωνία, μιας και μέχρι τώρα ξέρουμε πως «όλα σχεδιάζονται στο γόνατο, χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο και εμείς θα βρεθούμε στη μέση σε μια κατάσταση που πιστεύων ότι θα είναι εκτός ελέγχου…Γιατί δεν έχει καμία σχέση το Κέντρο πρώτης υποδοχής με το Προαναχωρησιακό Κέντρο το οποίος είναι Φυλακή. Όποιος φύγει, πάμε κατηγορούμενοι. Δεν έχει αστεία εκεί, ούτε βγαίνει υπηρεσιακό σημείωμα… Είμαστε πολύ επιφυλακτικοί διότι οι υποσχέσεις τους δεν τηρούνται. Κάνανε ένα Hot spot εδώ δυναμικότητας 800 ατόμων στο οποίο θα τους καταγράφανε και θα φεύγανε έπειτα από κάποια 24ωρα για την ηπειρωτική χώρα και βλέπουμε ότι έχει υπερδιπλάσιους που παραμένουν εδώ.

Το πιο επικίνδυνο που δεν το ξέρει ούτε η Ομοσπονδία πάνω, τους δίνουμε υπηρεσιακό σημείωμα με τον περιοριστικό όρο να μην φεύγουν από τα νησιά. Δηλ. δημιουργούμε άτυπα hot spot τα νησιά. Όταν τους αφήνεις ελέυθερους και τους υποχρεώνεις να παραμένουν στο νησί και όπου αλλού κι αν συλληφθεί τον υποχρεώνεις να επιστρέψει στο συγκεκριμένο νησί, γίνεται ένα τεράστιο hot spot όλο το νησί. Αυτό θα πρέπει να το πούμε στην τοπική κοινωνία είναι επικίνδυνο για την Κω. Δεν είναι σαν τα άλλα νησιά του ανατολικού αιγαίου που έχουν κι άλλες πηγές. Η τοπική οικονομία εξαρτάται μόνο από την βαριά μας βιομηχανία που είναι ο τουρισμός κι εμάς μας αφορά άμεσα γιατί εδώ ζούμε με τις οικογένειες μας και όλα είναι αλυσίδα. Αν καταρρεύσει η οικονομία των νησιών μας θα ανθίσει η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα.

Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ιδιαίτερα απαιτητικοί. Δεν μπορεί ελαφρά τη καρδία να έχουμε ήδη ένα γεμάτο hot spot και να θέλουμε να δημιουγήσουμε  δεύτερο και μάλιστα προαναχωρησιακό. Δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι. Πρέπει να αρχίσουμε επαφές με τους φορείς να τους θέσουμε προ των ευθυνών τους. Για το τι πρόκειται να μας συμβεί. Αν δεν μας ακούσει ο Δήμαρχος θα μας ακούσει η Πρόεδρος των ξενοδόχων και οι υπόλοιποι φορείς. Οι αντιδράσεις που έγιναν για το hot spot πρέπει να γίνουν για το Προαναχωρησιακό αυτό είναι το επικίνδυνο. Να κάνουμε Προαναχωρησιακό δίπλα στο Hot spot και πως θα το διαχειριστούμε κ. Διευθυντά; Με μια ‘βλαχοδιμοιρία’; Όταν αρχίσουν να γίνονται έκρυθμες οι καταστάσεις θα πρέπει να παίρνουμε μέτρα. Το αποδέχτηκε ο Αρχηγός που μας άκουσε αλλά στην Κω δεν υπάρχει τίποτα. Η διμοιρία της Ρόδου είναι στη Λέρο.»

Μάλιστα, ο κ. Ανδρουλάκης υπενθύμισε ότι από τις αρχές του 2015 η Ένωση είχε προειδοποιήσει τις αρχές για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει εκφράζοντας το παράπονο ότι ο Δήμαρχος και οι τοπ. αρχές δεν τους άκουσαν όταν από την αρχή «με ένα όχι δεν γίνεται τίποτα, το ζήσαμε το περασμένο καλοκαίρι τόνισε χαρακτηριστικά. Τότε είχαν προτείνει χώρους  προσωρινής υποδοχής και διαχείρισης 500-600 ατόμων τον οποίο είχε δεχτεί να χρηματοδοτήσει ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος ώστε να τους διαχειρίζονται και να φεύγουν γρήγορα.  Αν είχε γίνει αυτό δεν ζούσαμε τις εικόνες που ζήσαμε πέρσι και δεν θα πλήρωνε τώρα τις συνέπειες η τοπική κοινωνία και οικονομία, όπως τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης (ΒΙΝΤΕΟ στην αρχή μιλάει για τα περσινά και από το 9ο λεπτό κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το Προαναχωρησιακό που ετοιμάζεται).

Αρχικά μίλησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Α. Κυδωνάκης και ο Ταμίας Μ. Σπανάκης, ενώ στο τέλος έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών της Ομοσπονδίας Βασίλη Πανταζή για το μεταναστευτικό αλλά και τις μισθολογικές αλλαγές των αστυνομικών. Παρών ήταν επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Γ. Γεωργακάκος.

47 ΣΧΟΛΙΑ

  • ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΌ ΚΕΝΤΡΟ - ΦΥΛΑΚΗ ΛΑΘΡΟ. Η Επέκταση του Hot spot ΈΡΓΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ...

   ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ και όσοι περισέψουν θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο νησί… Θα κλέβουν για να φάνε, θα ορμάνε σε γυναίκες και θα στήσουν σκηνές στο πάρκο απέναντι από τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, δηλαδή ΑΚΤΗ-ΝΕΡΟ-ΤΡΙΤΩΝ. Κατάλαβες εξαπατηθήσα κοντή από τον ΣφΥΡΙΖΑ;;;;

   • Για τις μπίζνες ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την σίτιση των 1985 λαθρομεταναστών ΞΕΡΕΙ ο συγ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ και οι φίλοι του..

    ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ τα έχουν αναλάβει δύο ΛΑΜΟΓΙΑ, ο κολλητός του ΚΑΜΕΝΟΥ και το κομματικό στέλεχος φίλος του Φλαμπουριάρη. Εισπράττουν 6,5-7,5 Ευρώ ανά άτομο και καθαρά τους μένουν 4-5 Ευρώ. Στην Κω οι ΝΤΑΒΑΔΕΣ ξένοι και ντόπιοι έχουν καθαρά κέρδη 9.000 ευρώ την ημέρα για 2.000 άτομα, 270.000 τον μήνα ΚΑΘΑΡΑ… Λαμόγια που με τις στημένες αναθέσεις έχουν πλουτίσει από τους λαθρομετανάστες… Τα λαμόγια του Σύριζα, που παριστάνουν τους ανθρωπιστές, τα έχουν κονομήσει χοντρά και κάνουν χρυσές δουλειές εκμεταλλευόμενοι τους λαθρομετανάστες, όπως ο πρώην Γ. Γραμματέας του προσφυγικού και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν.

  • ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΈΝΑ ΧΑΡΤΙ όποιος δεν θα προορίζεται για την ΦΥΛΑΚΗ λένε οι αστυνομικοί...

   Καταλάβατε τι θα πάθουμε εμείς και ο τουρισμός;;; Πήρατε χαμπάρι ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που ΒΑΛΑΤΕ ΠΛΑΤΗ στους ΨΕΥΤΕΣ της κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τι έρχεται;;; Καταλάβατε τι κατόρθωσε ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ, ο ΧΑΛΚΙΔΙΟΣ, τα φρούτα του ΕΒΕΔ, η πρόεδρος των ξενοδόχων, η Κως – αλληλεγγύη, ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ που άρχισε με το Κάπτεν Ηλίας και όλα ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΣΕ 72 ΏΡΕΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ;;;;;

   • ΔΗΜΑΡΧΕ ΥΠΕΡΟΧΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

    ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΣ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΑΡΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ,ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΕΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΤΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΝΗΣΙ!!! ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ

    • Δια χειρός ΡΟΥΦΑ το παραπάνω σχόλιο, τα παρακάτω με ΚΕΦΑΛΑΊΑ που βρίζουν τον ΚΥΡΙΤΣΗ από τον φ@λλό....με την μπιγιαντίνη...

     Ο εγωιστής δήμαρχος μπορεί να μας γέμισε σκατά για ένα καλοκαίρι εκτιμώντας λάθος την κατάσταση κατά την γνώμη μου. Εσείς όμως Στέργο, Ρούφα, Ντίνα και οι υπόλοιποι τοπικοί βλάκες της περιφέρειας και του ΕΒΕΔ μας φορτώσατε ΜΟΝΙΜΑ το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ που θα φιλοξενούσε 1.000 άτομα, έχει ξεπεράσει τα 2.000 και αντί να μένουν 72 ώρες ηλήθιοι θα παραμείνουν μόνιμα και θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο χωριά σας και στην πόλη…

    • Η Απάντηση δια χειρός ΙΩΑΝΝΑΣ. Πάλι καρφώνεσαι με τα κεφαλαία ξεσαλεμένη αγρότισσα...

     Η κατάσταση σου ξέφυγε από κάθε λογική. Στο χωριό μας λένε… ΚΛ@ΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ή ΜΟΝΟ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ;;;

    • ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ… ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΤΟΤΕ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ «ΤΑΞΙΔΙΑ»

  • Για να δούμε, από όλα τα παραπάνω ΖΩΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΏΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017;;;

   Ευκολόπιστοι ή ΒΛΑΚΕΣ αυτοί που ήθελαν και ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ; Εάν αντιδρούσαν ομόφωνα όλοι οι φορείς που έβλεπαν το τυρί αλλά όχι την φάκα όπως στην Ρόδο και στην Κάλυμνο δεν φτάναμε να έχουμε 2.000 λαθρομετανάστες στο νησί, κάθε καρυδιάς καρύδι.

   • Και εσύ που έβλεπες τη φάκα έξυπνο υποδουλικό του δημάρχου προτιμούσες να τους έχεις να μένουν στη γέφυρα και στο επαρχείο και στους αρχαιολογικούς χώρους.

    • Μην χολοσκάς κοντή, θα κατσιάσεις... Άσε που θα νευριάσει η μαϊμού και θα αρχίσει να σου τα σέρνει για ενοίκια και μισθούς.

     Τελικά κατάλαβες πως σε ξεγέλασαν οι σύντροφοι του ΣφΥΡΙΖΑ;;;

    • Ο ΛΙΝΟΠΟΤΗΣ άλλαξε, έγινε ΕΠΕΚΤΑΣΗ για 2.500 ΛΑΘΡΟ στο υπάρχον. Πληρώνουμε το μυαλό και το ξεπούλημα σου ΝΤΙΝΑ…

     Με τις πρώτες εξεγέρσεις των ΛΑΘΡΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2017. Ο φίλος σου ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ θα φωνάξει και άλλες ΜΚΟ να διαχειριστούν το πρόβλημα όπως έκανε πέρυσι και θα ρίχνει το πρόβλημα στον Δήμαρχο. Άσε που μπορεί να μας στείλει ξανά την μούμια ΤΑΣΙΑ που μαζί με την ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ που με αυτήν εσύ έχεις οικονομικές συναλλαγές θα αναλάβουν να βρουν ένα μεγαλύτερο Κάπτεν Ηλίας, σαν τον ΛΙΝΟΠΟΤΗ…

  • Δεν θα χρειαστεί να κάνει απόβαση ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ στα νησιά, θα στείλω χιλιάδες καταδρομείς σαν ΛΑΘΡΟ, θα τους υποδεχτούν οι αλληλέγγυοι..

   Δεν του χρειάζονται ούτε αποβατικά ούτε ελικόπτερα όσο έχουμε ένα βλάκα υπουργό άμυνας σαν τον ΚΑΜΕΝΟ. Θα τους πάει το ΚΤΕΛ στο Hot spot δίπλα στο στρατόπεδο τεθωρακισμένων και τελειώσαμε….

  • ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ,ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ,ΣΤΟ ΓΙΑΛΙΖΗ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΗ,ΣΕ ΒΡΑΚΙΔΗ,ΣΕ ΑΒΡΙΘΗ, ΣΕ ΣΒΗΝΟΥ,ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ,ΣΕ ΕΠΑΡΧΟ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ

   • Όλοι αυτοί που αναφέρεις Σ..... έχουν ασυλία λόγω βλακείας και κοντόφθαλμη αντίληψης των γεγονότων...

    Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ μας γέμισε σκατά ένα καλοκαίρι, όλοι εσείς θα μας καταστρέψετε για πολλά ακόμα χρόνια. Και μην ξεχνάτε όποιος χωρίς μυαλό το βράδυ περπατεί, Πακιστανούς και Αφγανούς μόνο συναντεί.

 1. ειναι πολυ απλο.παρτε το αυγο και κουρευτε το.εσεις που ξερατε γιατι τα περνουσατε ηδη ενα χρονο εξω απ το τμημα τι κανατε οταν τα γομαρια δερνανε κοσμο στο πυλι;;;τωρα λουστειτε τα.ή αν ειστε ωραιοι ταχθειτε κι εσεις στο πλευρο των πολιτων γιατι οι δυσκολες ωρες του χειμωνα πλησιαζουν και μη αρχιστε να κλαιγεστε παλι.αν ειστε μαγκες πηδηξτε το χαντακι και περαστε στην απεναντι πλευρα

 2. ελεύθερους με χαρτί δε τους θέλετε αλλά ούτε κλεισμένους στο προαναχωρησιακό. Μήπως έχετε ακούσει για τη συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας. Ήθελα να ήξερα πια τι θέλετε; Μάλλον είχατε μάθει στην ησυχία κι εσείς και τώρα αντιδράτε. Τι να κάνουμε όμως; Αστυνομικοί γινήκατε όχι μόνο για καφέ στα καφενεία αλλά και για τα δύσκολα. Έτσι είναι παιδιά μου. Οπότε βοηθάτε και μη ξεσηκώνετε άδικα το κόσμο αφού καλά το ξέρετε δεν υπάρχει άλλη λύση

 3. Τα ζώα δεν ξυπνανε εδώ…μετά θα είναι αργά και όποιος είναι αντιθέτος αμέσως να τον πουν χρισαυγιτη ρατσιστή και ακραίο στοιχείο…τόσο ανωμαλοι είναι κάποιιο…

  Το Hot spot δεν είναι μόνο στο Πυλί…αλλά σε όλο το νησί αν βλέπετε καλά…
  Και αυτοί οι μετανάστες σας μοιάζουν για αθώα παιδιά; ερώτηση…αυτοί το ποινικό μητρώο έχουν είναι καθαρό; ποιος τους ελέγχει;και κοικλοφορουν ανάμεσα μας…
  Γιατί είναι όλοι με ένα κινητό; τι λενε;
  ;που πάνε μέσα νύχτα με τα πόδια,;
  ; όλοι έχουν ηλικία από 20 έως 30.. γιατί αυτο,?

  Η απάντηση κάποιοι την ξέρουν..αλλά…
  Μετά θα είναι αργά…

 4. οταν αντιδρουσαν οι δημοτες τους ελεγαν ναζι και φασιστες οι αχρηστοι.

 5. ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ AΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΣΥΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ.

 6. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ .ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.ΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

 7. ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ 2.000 ΕΩΣ 3.000 ΚΛΙΝΕΣ

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ;ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΓΚΕΤΟ;ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝ ΟΙ ΜΚΟ;

 8. Ότι θέλει ακούει ο καθένας σας.Ο κ.Ανδρουλάκης σας το είπε καθαρά. Αν πέρυσι ακούγατε την αστυνομία και δεν μάζευε ο Δήμαρχος σας τους μετανάστες στο λιμάνι,αλλά σε ένα χώρο έξω από την πόλη,τώρα δεν θα είχαμε χοτ-σποτ.

 9. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ. ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ. ΕΧΕΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!

  • Ήρεμα φ@λλέ.... με την μπιγιαντίνη στην κούφια σου κεφάλα., θα σου ανέβει η πίεση και το ζάχαρο...

   Εσύ με τα άλλα παλαβά του ΕΒΕΔ θέλατε στρατόπεδο στον σκουπιδότοπο. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ μας γέμισε σκατά και θα το πληρώσει, εσείς τα έχετε στο κεφάλι μόνιμα. Και τώρα κρυφό φασιστάκι ποια πρόταση έχετε για τους μαύρους φανόχτες κατά τον Πη τώρα που θα μείνουν μερικές χιλιάδες μόνιμα στο νησί;;;;;;;;;; ΜΟΥΓΚΑ.

 10. ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΤΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ

 11. ΕΞΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΗΛΙΚΙΑΣ 7-11 ΕΤΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

  Ενώ τα «προσφυγόπουλα» στα σχολεία μας το’ χουν ρίξει στη… μελέτη, κάποια άλλα «προσφυγόπουλα», στην Γερμανία, απασχολούν την κοινή γνώμη με τα καμώματά τους.

  Έτσι, στη σύλληψη έξι… ξαναμμένων «προσφυγόπουλων», ηλικίας 7 έως 11 ετών, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης εις βάρος κοριτσιών σε πισίνα, προχώρησε η γερμανική αστυνομία.

  Σύμφωνα με την Die Welt το περιστατικό σημειώθηκε αυτή τη βδομάδα στην περιοχή Μαρίεντορφ στο Βερολίνο.

 12. ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΛΑ

  Σε πρόσφατη ανάρτησή της η κ. Βέφα Αλεξιάδου, σχολίασε τη σημαιοφόρο με τη μαντήλα η οποία παρέλασε με αφορμή την εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου. «Πολέμησαν κι οι παππούδες της εναντίον των Ιταλών στον πόλεμο του σαράντα? Φώναξαν και οι δικοί της το ΟΧΙ? Σαν δεν ντρεπόμαστε! Μονή μας παραδίνουμε την Ελλάδα! Κρίμα! δεν είμαστε άξιοι σαν τους προγονούς μας. Εκείνοι έχυσαν το αίμα τους για να μην την παραδώσουν! κι εμείς ανοίγουμε την πόρτα να μπουν και να την καταλάβουν».

  Βέβαια όλο το μιντιακό σύστημα αντέδρασε άμεσα, βαφτίζοντας την κ. Αλεξιάδου ρατσίστρια, κάνοντας λόγο για ρατσιστικό παραλήρημα επειδή τόλμησε να πει τα αυτονόητα. Όπως βλέπεται όσοι τολμούν να που την αλήθεια βαφτίζονται ρατσιστές με την σχετική λίστα όλο και να αυξάνεται συνεχώς.

 13. DER SPIEGEL: ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOT SPOT ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

  Μια αποκάλυψη που αποδεικνύει ότι η κατάσταση στα hot spot στην Ελλάdα είναι εκτός ελέγχου.

  Το περιοδικό Der Spiegel επικαλείται εμπιστευτικό έγγραφο του Ευρ. Συμβουλίου, στο οποίο αναφέρεται ότι χώρες-μέλη αρνούνται να αποστείλουν υπαλλήλους στα ελληνικά hot spot γιατί ανησυχούν για την ασφάλειά τους.

  Στο έγγραφο που βρίσκεται στην κατοχή του γερμανικού περιοδικού σημειώνεται ότι η κατάσταση ασφαλείας στους καταυλισμούς στα ελληνικά νησιά, όπου ζουν 15.000 προσφυγόπουλα είναι «εξαιρετικά ασταθής», γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει «προβλήματα στους υπαλλήλους των χωρών-μελών, τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες και τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις».

  Το έγγραφο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου διαπιστώνει ότι οι χώρες-μέλη δεν ανταποκρίθηκαν επαρκώς στην έκκληση αποστολής ειδικών στην Ελλάδα. Σε πολλές περιπτώσεις οι απεσταλμένοι στερούνται «απαραίτητων ικανοτήτων», ενώ την ίδια στιγμή παραμένουν στην Ελλάδα «για σύντομο χρονικό διάστημα». Το γεγονός αυτό οδηγεί σε «απόγνωση και ταραχές στους υπερπλήρεις προσφυγικούς καταυλισμούς», καταλήγει το εσωτερικό έγγραφο.

 14. ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

  Κάθε αρχή είναι δύσκολη, ειδικά όταν έχει εξαγγελθεί παρακρατική αντισυγκέντρωση, από τους επίστρατους των λακέδων του Ομπάμα, της Μέρκελ και του Σόρος. Ωστόσο, οι Σαμιώτες απέδειξαν με την σημερινή τους παρουσία στην συγκέντρωση κατά της λαθρομετανάστευσης, που υποβαθμίζει το νησί τους και καταστρέφει την κύρια πηγή εισοδημάτων τους, τον τουρισμό, ότι δεν πτοούνται από τα αλυχτίσματα των παρακρατικών σκυλιών.

  Στα πλέον ενδιαφέροντα από τη συγκέντρωση, ήταν η αναφορά του προέδρου του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων, στην ανάγκη φύλαξης των συνόρων, με παράδειγμα το «Όχι» του Ι. Μεταξά, η αποκάλυψη του προέδρου των Ξενοδόχων του νησιού, ότι φέτος η Σάμος είχε 36.000 λιγότερους τουρίστες από πέρυσι, αλλά και η καταγγελία του, ότι η Ύπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες προσφέρει στους ξενοδόχους 200 ευρώ την ημέρα για κάθε εξ’ Ανατολών απρόσκλητο που θα φιλοξενήσουν στα ξενοδοχεία τους!

  Και έπεται συνέχεια…

 15. ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ.

  ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΧΕΤΕ ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ.ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΦΘΗΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ.ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΤΕ.ΤΟΥΣ ΣΤΙΒΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΝΤΑΧΑΟΥ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΟΥ;ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΟΥΣΤ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.

 16. Εκτος απο τους γκαου ναζι της χρυσης αυγης και τον ηλιθιο κυριτση που επαιζε και παιζει τα καταστροφικα προσωπικα του παιχνιδια ΟΛΟΙ καταλαβαινουν οτι τα πραγματα ειναι δυσκολα και μπερδεμενα. Ακουστε προσεκτικα τον κ. Πανταζη . Αστυνομικος μεν ,αλλα ξερει τι λεει. Η συμφωνια δεν ειναι αναμεσα στην Κυβερνηση και την Ευρωπη αλλα ,κυριως, αναμεσα στην Ευρωπη και την Τουρκια.Εμεις ζουμε και κινουμαστε με βαση αυτη την συμφωνια. Υπαρχουν τρομερα προβληματα αλλα δεν φταιει ,βασικα, η κυβερνηση. Η πραγματικοτητα ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ δυσκολη. Και αυτη ΔΕΝ τη δημιουργησε ο Συριζα αλλα οι αλλοι που χρεοκοπησαν την χωρα μας και μας εκαναν ΣΚΛΑΒΟΥΣ των ΓΕΡΜΑΝΩΝ και των αποφασεων τους. Οι Σημιτιδες,οι Βενιζελοι, οι Γιωργηδες, η ΖΗΜΕΝΣ και τα τσιρακια της μας κατεστρεψαν….Ο Συριζα δεν ΜΠΟΡΕΣΕ να ΑΛΛΑΞΕΙ αυτη την πραγματικοτητα. Δεν την ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ….Κοιταξτε τι γινεται με τις αδειες των τηλεορασεων για να καταλαβετε ποιοι εχουν ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ…ΟΛΑ ειναι ακομη στα , βρωμικα, χερια τους!!!! Θελει ακομη πολυ ΔΟΥΛΕΙΑ για να αλλαξουν τα πραγματα. Υπομονη και αγωνας . Δεν υπαρχει μαγικη λυση.

  • ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ

   σε όλη την Ελλάδα, αφού άνοιξε την Αμυγδαλέζα μίλαγε υπέρ τους, εμπόδιζε Το Λιμενικό να κάνει οποιαδήποτε απώθηση και γενικά έδωσε το σύνθημα «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Γιατί τώρα γίνονται απωθήσεις; Για ρωτήστε το Λιμενικό. Γιατί πριν το Σύριζα γινόντουσαν απωθήσεις; Ο πόλεμος στην Συρία δεν άρχισε το 2015. Απλά νόμιζε η ηλίθια για να μη πω τίποτε χειρότερο, κυβέρνησή μας, οτι γεμίζοντας την Ευρώπη μουσουλμάνους θα πίεζε να μειώσουν το χρέος. Ούτε αυτό πέτυχε και μας έμειναν και αυτοί αμανάτι. Τώρα θα τους βάλουμε μαζί με τα παιδιά μας στα σχολεία μας γιατί είμαστε πολύ ανθρωπιστές.

 17. Τα είπαν και τα συμφώνησαν. Κυβέρνηση και δανειστές θα δίνουν βασικές συντάξεις 345 ευρώ σε χιλιάδες συνταξιούχους, αλλά και μισθούς κάτω από 400 ευρώ σε νέους εργαζόμενους! Σε νεόπτωχους μίας… ταχύτητας μετατράπηκαν μισθωτοί και συνταξιούχοι. Η κυβέρνηση της Αριστεράς έκανε το θαύμα της, αντί να διατηρήσει στα ίδια χαμηλά-λόγω κρίσης και μνημονίων- επίπεδα τα εισοδήματα των Ελλήνων, τους παίρνει και όσα έχουν! Για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, η Ελλάδα «χορεύει» στους οικονομικούς ρυθμούς των Βαλκανίων. Για πρώτη φορά, οι μισθοί κι οι συντάξεις πλησιάζουν τα επίπεδα της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας.http://www.newsbomb.gr/oikonomia/ergasia/story/741000/aisxos-etoimazoyn-misthoys-kai-syntaxeis-voylgarias-stin-ellada

 18. ΠΥΛΙΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ.ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΛΥΣΗ1

 19. Εσχάτως και ο (αντιπαθέστατος…) Σόιμπλε, όπως μας πληροφορεί ο –έχων πληροφόρηση εκ των… έσω- Αλέξης Παπαχελάς, στο άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής», υπό τον τίτλο «Ο ορίζοντας σκοτεινιάζει». Ιδού:«Μαθαίνω από Ευρωπαίους συνομιλητές του Γερμανού υπουργού Οικονομικών ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου άποψη. Θεωρεί ότι η Ελλάδα είναι μια μη μεταρρυθμίσιμη χώρα. Συμφωνεί απολύτως με όλους εμάς που πιστεύουμε ότι τα «τρελά» πρωτογενή πλεονάσματα δεν μπορούν να επιτευχθούν, ότι οι φόροι είναι παράλογα ψηλοί κ.λπ., κ.λπ. Εν συνεχεία, επαινεί τη σημερινή κυβέρνηση για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων, καθώς μάλιστα πιστεύει ότι «μόνο μια αριστερή κυβέρνηση θα μπορούσε να εφαρμόσει τέτοιες αλλαγές και μειώσεις».
  Συντρόφια, να τον χαίρεστε τον κατοχικό «πρωθυπουργό» σας!

 20. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΡΟΥΦΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ HOT SPOT ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ Η ΚΟΛΗΤΕΣ ΤΗΣ !!!! ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΣΥΝΒΕΝΕΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ !!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΦΕΚ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΙΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΙΧΝΟΥΜΕ ΕΥΘΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!

 21. ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΙΑΛΤΗ – ΠΡΟΔΟΤΗ «ΥΠΟΥΡΓΟ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ) ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ» Π.ΚΑΜΜΕΝΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ 1.400.000.000 ΕΥΡΩ (1.4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ) ΕΜΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ – ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ Ε.Ε.Δ. ΕΙΣ ΤΑ 700.000.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ- «ΤΡΟΪΚΑΣ» ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΜΕΙΩΣΗ 400.000.000 ΕΥΡΩ, ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ «Ε.Ε.Δ.» ΜΕ ΜΟΝΟΝ 300.000.000 ΕΥΡΩ, ΕΤΗΣΙΩΣ._
  http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/10/400.html

 22. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η Ν.Δ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Χ.Α.

  Από ηλίθια έως ύποπτη η στάση του Κυριάκου. Αν νομίζει οτι θα δρέψει ψήφους δυσαρεστημένων πρώην ΑΝΕΛ , Σύριζα , ΠΑΣΟΚ είναι γελασμένος. Ας του πει κανείς οτι το καζάνι βράζει στην Κω, την Λέρο και τα άλλα νησιά. Γιατί δεν κάνει κανένα γκάλοπ να δει πόσοι προσανατολίζονται σε ΧΑ από απελπισία , διότι νοιώθουν απροστάτευτοι από παντού. ¨Οταν ο Κυριάκος τόνιζε οτι πρέπει να γίνουν τα χοτ σποτ επειδή το επιβάλει η Ευρώπη, είχε διαβεβαιώσεις για επάνδρωση των υπηρεσιών ασύλου από την Ευρώπη και για απορρόφηση προσφύγων. Που είναι αυτά ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ;

 23. Άρχισαν τα όργανα και η υπομονή έχει εξαντληθεί πια … προσέχετε ο κόσμος υποφέρει και βράζει

 24. εμείς γι’ αυτά μας τα ζουν σχολεία γυμναστήρια γιατρούς πήραν κονδύλια για τους λάθος και πρέπει να είναι όλα τέλεια για να τους υποδεχτούμε … αυτοί οι λάθρο έχουν ψυχή και βέβαια μάσα πολύ από πίσω … ένας απέραντος βόθρος θα γίνουμε πάλι… απ αυτό τη φορά θα πέσει πολύ κλάμα και όποιον πάρει ο χάρος … τέρμα οι ευγένειες

 25. αναμενόμενο… αυτή η κυβέρνηση είναι πλέον τόσο τραγικά προβλέψιμη . Κάτι σωστό δεν παίζει ούτε με σφέρες . Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.